İnönü Üniversitesi 4/B'li teknik personel alım ilanı

İlan Giriş : 21 Mayıs 2008 13:24, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İnönü Üniversitesi 4/B'li teknik personel alım ilanı
İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

İnönü Üniversitesi (657 Sayılı Yasanın 4/B Maddesine Tabi) Sözleşmeli Personel Alım İlanı
28 Haziran 2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazete?de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslarda belirtilen yöntemle Üniversitemiz çeşitli birimlerinde görevlendirmek üzere sözleşmeli personel istihdam edilecektir. Aşağıda adedi, nitelikleri, eğitim durumu ve ücreti belirtilen sözleşmeli personel pozisyonuna (Diğer Teknik Hizmet Personeli, Tekniker ve Büro Personeli) KPSS puan başarı sırasına göre alım yapılacaktır.

DİĞER TEKNİK HİZMET PERSONELİ

BAŞVURU YAPACAK ADAYLARDA ARANAN DİĞER KOŞULLAR
657 Sayılı Kanunun 48.maddesinin 4.,5.,6. ve 7?inci bentlerinde belirtilen genel şartları haiz bulunmak, 2004 , 2006 veya 2007 KPSS sınavlarına girmiş olmak ve sınav sonuç belgesi bulunmak.

1 adet Diğer Teknik Hizmet Personeli pozisyonu için Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun olmak,

1 adet Tekniker pozisyonu için Üniversitelerin Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Programından mezun olmak.

1 adet Büro Personeli (Şoför) pozisyonu için En az 5 yıllık E tipi ehliyete sahip olmak, Devlet Hastaneleri ya da Üniversite Hastanelerinde ambulans şoförlüğü yapmış olmak ve bunu belgelemek.

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE ZAMANI
Adayların bu ilanın Hürriyet Gazetesinde yayımlanma tarihi olan 17.05.2008 tarihinden itibaren 15 gün içinde (mesai sonuna kadar) hangi pozisyona başvurduklarını belirten başvuru dilekçesi, özgeçmiş, mezuniyet belgesinin aslı veya sureti, nüfus cüzdanı fotokopisi ve 2004, 2006 veya 2007 KPSS belgesinden herhangi biri ile birlikte Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular, eksik belgeli başvurular ve gecikmeler kabul edilmeyecektir.

Yerleştirme sonuçları en geç 1 (bir) hafta içerisinde www.inonu.edu.tr adresinde ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca adaylara tebligat yapılmayacaktır.
Yerleştirilen adaylar sonuçların ilan tarihinden itibaren 7 gün içinde Kurumumuz tarafından aşağıda talep edilen belgelerle birlikte Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir.

8 adet vesikalık fotoğraf,
Nüfus cüzdanının 2 adet fotokopisi,
İkametgah belgesi,
Adliyeden alınacak sicil temiz kağıdı,
Diplomanın aslı veya noter tasdikli fotokopisi,
SSK numarası ( Daha önce çalışmış adaylardan talep edilmektedir),
Askerlik durum belgesi,
Sağlık Raporu,
Üniversitemiz yerleşkesindeki Yapı Kredi Bankası?nda açtırılan maaş hesabına ait hesap cüzdanının fotokopisi.
( 4) Süresi içinde başvuru evraklarını tamamlamayan kişiler yerleştirme haklarını kaybetmiş olacaklardır.