Bilecik Bozüyük Belediyesi Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri Alım İlanı

İlan Giriş : 30 Nisan 2008 11:28, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Bilecik Bozüyük Belediyesi Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri Alım İlanı
BİLECİK İLİ BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NDAN ZABITA MEMURU VE İTFAİYE ERİ ALIMI İLANI

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48.nci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen genel şartlara ve Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13.14. ve 15. maddesi, Belediye İtfaiye yönetmeliğinin 13. 15. 16. ve 17. maddelerindeki atanma şartlarına göre aşağıda belirtilen boş kadrolara sözlü sınav ile ilk defa açıktan atama yolu ile alım yapılacaktır.

BOŞ KADROLAR :

SINIFI UNVANI DERECESİ ADEDİ CİNSİYETİ EĞİTİM DURUMUVE BÖL.
G.İ.H . Zabıta Memuru 8 1 E/K 4 yıllık Fakülte-İnşaat Mühendisliği
G.İ.H . Zabıta Memuru 7 1 E/K 4 yıllık Fakülte-Ziraat Mühendisliği
G.İ.H . Zabıta Memuru 6 1 E/K 4 yıllık Fakülte-Maliye Muhasebe bölümü
G.İ.H . Zabıta Memuru 9 1 E/K 4 yıllık Fakülte-Mimarlık
G.İ.H . Zabıta Memuru 9 1 E/K 2 yıllık Fakülte-Bilgisayar Teknikerliği
G.İ.H . Zabıta Memuru 9 1 E/K 2 yıllık Fakülte-Gıda Teknikerliği
G.İ.H . Zabıta Memuru 11 1 E/K 2 yıllık Fakülte-İnşaat Teknikerliği
G.İ.H . Zabıta Memuru 11 1 E/K 2 yıllık Fakülte-Yerel Yönetimler
G.İ.H . İtfaiye Eri 11 1 E/K Fakülte (2 veya 4 Yıllık)
G.İ.H . İtfaiye Eri 11 1 E/K Fakülte (2 veya 4 Yıllık)
G.İ.H . İtfaiye Eri 11 1 E/K Fakülte (2 veya 4 Yıllık)
G.İ.H . İtfaiye Eri 11 1 E/K Fakülte (2 veya 4 Yıllık)

BAŞVURU ŞARTLARI :

1- 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48.inci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen genel şartları taşımak,

2- Sınavın yapıldığı tarihte 25 yaşını doldurmamış olmak,

3- Askerlik hizmetini yapmış, tecilli veya muaf olmak,

4- Tartılma ve ölçme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla Erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 boyunda olmak ve boyun 1 metre'den fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+, -) 10 kilodan fazla fark olmamak.( Boy ve kilo tespitleri adaylarca Resmi Sağlık Kurumlarına yaptırılacaktır.)

5- Kalıcı,bulaşıcı hastalığı olmamak, Zabıta ve İtfaiye görevini düzenli bir biçimde yapmaya engel olacak bir özrü bulunmamak,

6- Sağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla İtfaiye Teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmak,

7- Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi görevlerde halen çalışıyor olmamak, Herhangi bir kamu veya özel kuruluşa karşı hizmet yükümlülüğü ve tazminat borcu olmamak,

8- Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2004 veya sonraki yıllarda yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş, en az 65 ve üzeri puan almış olmak,

Belediyemize başvuran adaylardan KPSS başarı puanlarına göre sıralanarak en yüksek puanlı adaydan başlanarak alınacak boş kadro sayısının 3 katı oranında aday sözlü sınava çağrılacak olup, sınava çağrılacak adayların listesi 14/05/2008 Tarihide Belediyemiz internet sitesinde (www.bozuyuk.bel.tr) ve Belediye Binası İlan Panosunda ilan edilecektir.

BAŞVURU YERİ VE ZAMANI :

Başvurular 05/05/2008 Pazartesi günü Saat: 09.00'da başlayacak 09/05/2008 Cuma günü Saat:16.00'da sona erecektir. Başvurular Bozüyük Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'ne (Çarşı Mah.Ürgenpaşa Cad. No:1) şahsen yapılacaktır. Süresi içinde yapılmayan, posta ve internet ortamından yapılan müracaatlar geçersiz sayılacaktır.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENİLECEK BELGELER :

Aday tarafından doldurulacak olan İş Talep formu ( Boş İş Talep formu ve boy- kilo tespit formu (resmi sağlık kurumu tarafından doldurulur) kurumumuz İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünden veya internet adresimizden temin edilecektir.) aday tarafından eksiksiz ve okunaklı bir şekilde tükenmez kalemle doldurulacak ve aşağıdaki belgeler eklenecektir.

1- KPSS sonuç belgesi Aslı ve fotokopisi,

2- Nüfus cüzdanı veya ilgili Kurumca onaylı sureti ve fotokopisi ,

3- Diploma veya Geçici Mezuniyet belgesi aslı veya tasdikli sureti ve fotokopisi,

4- Boy ve kilo tespitine ilişkin Resmi sağlık Kurumlarından alınan rapor.

5- Son altı ay içerisinde çekilen 4 adet vesikalık fotoğraf, (1 adedi İş Talep formuna, 1 adedi Boy-kilo tespit formuna yapıştırılacaktır.)

6- Sabıka kaydı ( son bir ay içinde alınmış olmak.),

7- Askerlik hizmetini yapmış, tecilli veya muaf olmak,

8- Görevini devamlı yapmaya engel bir durum olmadığına dair beyanı.

SINAVA GİRİŞ BELGELERİ:

Sınava çağrılan adaylar için sınava giriş belgesi düzenlenecektir. Sınava giriş belgeleri 15/05/2008 saat 09.00`dan 16/05/2008 günü 16.00?ya kadar Bozüyük Belediyesi Hizmet Binasında İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünden alınacaktır.

*Adaylar sınavda sınava giriş belgesi ile nüfus cüzdanını yanında bulunduracaklardır. Sınava katılmaya hak kazanamayan müracaat sahiplerine herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

SINAV YERİ VE ZAMANI :

Sınav yeri Belediyemiz Kültür Merkezi (Kasımpaşa mah. Eczacıbaşı bulvarı No:3) olup, Zabıta Memurluğu sözlü ve dayanıklılık sınavı 22/05/2008 Perşembe günü saat 9:30'da, İtfaiye Eri sözlü ve dayanıklılık sınavı aynı gün saat 14:30'da yapılacaktır. Sınava giriş belgeleri ve nüfus cüzdanları olmayan adaylar ve geç kalan adaylar sınava alınmazlar.

SÖZLÜ SINAV KONULARI :

1- T.C. Anayasası,

2- Atatürk ilke ve İnkılapları,

3- 657 Sayılı Devlet memurları kanunu,

4- Mahalli İdarelerle ilgili mevzuat,

5- Genel kültür.

DEĞERLENDİRMELER :

Başvuran adaylar yukarıda belirtilen tarih,saat ve yerde sözlü sınav komisyonu huzurunda sözlü sınava tabi tutulacaklardır. Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri giriş sınavı sözlü ve dayanıklılık testi olmak üzere iki aşamada yapılacaktır. Sözlü ve dayanıklılık sınavlarından 100 tam puan üzerinden en az 70 puan almak gerekir. Sözlü sınav ile dayanıklılık sınavı notunun aritmetik ortalamasının (kurum başarı puanının) % 50'si ile KPSS puanının %50'sinin toplamı giriş notunu belirler.

SINAV SONUÇLARI :

Giriş sınavında en yüksek puan alan adaydan başlanarak yapılan sıralamaya göre oluşturulan liste Belediye ilan panosunda ve internet sitesinde (www.bozuyuk.bel.tr) duyurulur.Sınavı kazananlar arasından atanacak boş kadro sayısı kadar asil ve yedek aday olarak belirlenir. Ayrıca sözlü sınava giren adaylara sınavın sonucu yazılı olarak bildirilir ve başarılı olan adaylardan memuriyete atanmaları için gerekli belgeler istenir. Asil adaylardan tebligatta belirtilen süre içinde başvuru yapılmadığı takdirde puan sırasına göre yedek aday çağırılır. Süresi içinde belgelerini teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır.

İLAN OLUNUR

> <