Düzce İl Özel İdaresi özürlü ve eski hükümlü alım ilanı

İlan Giriş : 22 Nisan 2008 08:28, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Düzce İl Özel İdaresi özürlü ve eski hükümlü alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Düzce İl Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen işyerine daimi statüde Özürlü ve Eski Hükümlü İşçiler Alınacaktır.

Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Statüsü Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Düzce İl Müdürlüğü Düzce İl Özel İdaresi Özürlü Maden Mühendisi 1 Mühendislik Fakültelerinin Maden Mühendisliği Bölümünden Mezun Olmak.  
Düzce İl Müdürlüğü Düzce İl Özel İdaresi Özürlü İnşaat Mühendisi 1 Mühendislik Fakültelerinin İnsaat Mühendisliği Bölümünden Mezun Olmak.  
Düzce İl Müdürlüğü Düzce İl Özel İdaresi Özürlü Motor Teknisyeni 1 Meslek Liseleri Motor Bölümü Mezunu Olmak.  
Düzce İl Müdürlüğü Düzce İl Özel İdaresi Özürlü Büro Memuru 1 Lise ve Dengi Okul Mezunu Bilgisayar Bilenler Tercih Edilecektir.
Düzce İl Müdürlüğü Düzce İl Özel İdaresi Eski Hükümlü Şoför (Yük Taşıma) 2 En az İlköğretim Mezunu ( İlköğretim düzeyinin üzerindeki bir eğitim kurumundan mezun olanlarda bu talebe başvurabilirler Bu talep Noter huzurunda kura yöntemi ile karşılanacaktır İlanın yayınlandığı tarihten itibaren en az 3 yıllık (E) sınıfı ehliyete sahip olmak.
Düzce İl Müdürlüğü Düzce İl Özel İdaresi Eski Hükümlü Kepçeli Araç Operatörü 1 En az İlköğretim Mezunu ( İlköğretim düzeyinin üzerindeki bir eğitim kurumundan mezun olanlarda bu talebe başvurabilirler Bu talep Noter huzurunda kura yöntemi ile karşılanacaktır İlanın yayınlandığı tarihten itibaren en az 3 yıllık (G) sınıfı ehliyete sahip olmak.

Talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde 2004 veya 2006 KPSS sınavına girenler İl/Şube Müdürlüklerine şahsen müracaat ederek başvurabilecekleri gibi Kurumumuzun www.iskur.gov.tr İnternet adresinden de başvuru yapabileceklerdir. (Kepçeli Araç Operatörü ve Şoför mesleklerindeki ilan Noter Huzurunda Kura Çekilişi yapılarak karşılanacaktır)

Nihai listelere girenler (Puanlı ve Öncelikli); Talepte belirtilen eğitim, tecrübe yabancı dil. vb gibi şartları varsa belgeleri: işverene (gerektiğinde İşkur?a) taktim edecek, yanlış beyanda bulunanlardan nihai listelere girenler nihai listelerden çıkarılarak, sıradan diğer kişiler nihai listelere eklenecek olup, yanlış beyanda bulunan kişiler sorumlu olacaktır. Kuruma bu hususlarda hiçbir sorumluluk yüklenmeyecektir.

Aynı işyerinin birden fazla talebinin ilan edilmesi halinde durumları talep şartlarına uyan müracaatçılar yalnızca bir talebe başvurabileceklerdir.

Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alanlardan başlayarak açık iş sayısının iki, katını geçmeyecek şekilde düzenlenecek olan Nihai listelerde yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirecektir.

Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (Önceliklilerden), Müracaatta bulunan adaylar Kuruma Kayıt Tarihi sırasına göre talep sayısının iki katını geçmeyecek şekilde İsim, Adresleri ve durumlarını belirten açıklayıcı bilgilerin bulunduğu listeler ile, işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirecektir.

İş yerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

Kepçeli Araç Operatörlüğü ve Şoför mesleklerindeki Eski Hükümlü ilanımız noter huzurunda kura çekilerek karşılanacağından isteyenler aşağıda belirtilen yer, gün ve saatte Noter Huzurunda yapılacak olan kura çekimini izleyebilirler. Kura çekimi sonrası İşyerine isimleri bildirilen kişilere sözlü/mülakat zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

Noter Huzurunda (Seçme) çekiliş tarihi : 20/05/2008

Saat : 10.00

Çekilişin Yapılacağı Yer : İl Özel İdare Müdürlüğü Hizmet Binası

Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumları uyan adayların şahsen İşkur İl/Şube Müdürlüklerine veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvurmaları gerekmektedir.