Süleyman Demirel Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 20 Mart 2008 11:32, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Süleyman Demirel Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Üniversitemiz Rektörlüğü Deneysel ve Gözlemsel öğrenci Araştırma ve Uygulama Merkezinde; 657 Sayılı Devlet Memurları J^anununun 4/B maddesi uyarınca sözleşmeli olarak istihdam edilmek ve tam zamanlı olarak çalıştırılmak üzere 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar"ın Ek Madde-2/b Fıkrasına göre bir adet Fizikçi olarak sözleşmeli personel alınacaktır

UNVANI ADET ARANAN NİTELİKLER

FİZİKÇİ 1

1- Fen Edebiyat Fakültelerinin Fizik bölümünden mezun olmak.

2- Literatürü takip edebilecek düzeyde yabancı dil bilmek.

3- Temel Metalografi Eğitimi, Mikro ve Makro Yapı Kontrolleri Eğitimi Belgesine sahip olmak.

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK ŞARTLAR

1- Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,

2- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

3- Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere ağır hapis veyahut 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolaylı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.

4- Erkek Adaylar için Muvazzaf Askerlik Çağına Gelmemiş veya Askerlik Çağına Gelmiş İse Muvazzaf Askerlik Hizmetini Yapmış veya Muaf veya Erteletmiş veya Yedek Sınıfa Geçirilmiş olmak,

5- 657 Sayılı Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı ile özürlü bulunmamak.

6- Aranılan nitelikler bölümünde belirlenen öğrenim şartlarını taşımak,

7- 2004-2006 KPSS (B) grubu sınavlardan herhangi birine girmiş olmak,

BAŞVURU

Adaylann bu ilanın gazetede yayım tarihinden itibaren 15 gün içerisinde

1- Nüfus cüzdanı fotokopisi, ,

2- Diploma fotokopisi,

3- Aranan niteliklerde belirtilen eğitim belgesi fotokopisi,

3- 2004-2006 KPSS (B) grubu puanını gösteren belge fotokopisi,

4- 2 adet fotoğraf ve

İsparta Süleyman Demirel Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığından temin edilecek Başvuru Formunu doldurarak Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. (Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.)

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI:

Başvuru sonunda atanmaya hak kazanan listesi müracaatların bitiminden 15 gün sonra www.sdu.edu.tr adresinden ilan edilecektir. İlan edilen kadronun iki katı kadar Yedek belirlenecektir. Asil kazananlardan atanmak üzere başvuran olmadığı takdirde ilan edilen Yedek kazananlardan sırası ile çağrılacaktır. Bu ilan da tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Atanmaya hak kazanan adaylar sonuçların ilan edilmesinden itibaren 15 gün içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Bu süre içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen adaylar haklarını kaybederler.