İMKB özürlü işçi alım ilanı

İlan Giriş : 20 Mart 2008 07:47, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İMKB özürlü işçi alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Şişli Şube Müdürlüğünden :

Aşağıda Belirtilen İşyerlerine Özürlü ve Normal Daimi İşçi Alınacaktır.

Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Statüsü Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Şişli Şube Müdürlüğü İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Özürlü Memur 1 Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ile İşletme, İktisat, Çalışma Ekonomisi, Kamu Yönetimi bölümlerinden mezun olmak İngilizce Bilgisi için; KPDS-C Düzeyi (En az 70), Paper Based TOEFL en az 507, Computer Based TOEFL en az 180, İnternet- Based TOEFL en az 64 Veya Boğaziçi Üniversitesi Proficiency C almış olmak
Şişli Şube Müdürlüğü İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Özürlü Memur 1 Üniversitelerin 2 yıllık eğitim veren Muhasebe bölümünden mezun olmak İşin niteliği gereği kullanılması gereken büro makinelerini kullanmaya bir engeli bulunmamak
Şişli Şube Müdürlüğü İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Normal Sekreter 3 4 yıllık üniversite mezunu olmak Ofis ekipmanları ve ofis programlarına (Word, Excel, Powerpoint) hakim olmak ve tercihen sekreterlik konusunda deneyimli olmak. İngilizce Bilgisi için; KPDS-B Düzeyi (En az 70), Paper Based TOEFL en az 550, Computer Based TOEFL en az 213, Veya Boğaziçi Üniversitesi Proficiency B almış olmak

YUKARIDA BELİRTİLEN TALEPLERE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE

- Talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde başvuru yapmaları gerekmektedir.

- 2004 veya 2006 yılında KPSS girmiş olmak ve lisans mezunları için KPSSP3, Önlisans mezunları için KPSSP93 puan türünde başvurulabilecektir.

- Adaylar aynı işyerinin aynı tarihlerde birden fazla talebinin yayımlanması halinde yalnızca bir talebe başvurabilecektir.

- Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alan adaylardan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde nihai liste oluşturulacak olup, işçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna isim ve adresleri bildirilecektir.

- Merkezi sınav uygulanmayacak kişiler (Öncelikliler) durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgeleri Türkiye İş Kurumu İl veya Şube Müdürlüklerine beyan edeceklerdir. Müracaatta bulunan bu adaylar Kuruma Kayıt Tarih sırasına göre talebin iki katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgi, işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

- Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilmektedir.