Ege Üniversitesi Hastanesi'ne Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 19 Mart 2008 11:11, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Ege Üniversitesi Hastanesi'ne Sözleşmeli Personel Alım İlanı

T.C.

EGE ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ?NE

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAKTIR

Üniversitemiz Hastanesi?nde, 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi, 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan esaslar ile ek ve değişikliklerine göre istihdam edilmek üzere, aşağıda belirtilen ünvanlarda, KPSS (B) grubu puan sırasına konulmak kaydıyla, sözleşmeli (pozisyon) personel alınacaktır.

Ünvanı Adedi
Hemşire 24
Sağlık Teknikeri (Laborant) 3
Sağlık Teknikeri (Ambulans ve Acil Bakım) 1

1-ÜNVANLAR VE ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER:

A) GENEL ŞARTLAR

-657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak,

B) ÖZEL ŞARTLAR:

a- Hemşire

- Hemşirelik veya Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri Lisans programından mezun olmak.

b-. Sağlık Teknikeri (Laborant)

- Laboratuar, Sağlık Laboratuarı, Tıbbi Laboratuar önlisans programlarının birinden mezun olmak.

c- Sağlık Teknikeri (Ambulans ve Acil Bakım)

- Acil Bakım Teknikerliği ,Acil Yardım Teknikerliği,Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği önlisans programlarının birinden mezun olmak.

2-BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRESİ:

İstenen Belgeler:

-Başvuru dilekçesi

-2004 ve 2006 KPSS (B) grubu sınavlarından herhangi birinden alınmış olan KPSS Sonuç Belgesi fotokopisi,

-Mezun olunan Üniversite ve Bölümünü belirten Diploma veya Mezuniyet Belgesi fotokopisi,

-1 ( bir) adet vesikalık fotoğraf

İsteklilerin; 18/03/2008 tarihinden itibaren 15 gün içinde (mesai sonuna kadar) Üniversitemiz www.ege.edu.tr adresindeki web sayfasında bulunan örnek başvuru dilekçesi ve istenilen belgeler ile birlikte Hastanemiz Döner Sermaye İşletmesi Sözleşmeli Personel Bürosuna şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

KPSS (B) grubu puan sıralamasından sonra alınmaya hak kazananların isimleri, 2 iş günü içinde www.ege.edu.tr adresinde ilan edilecektir.

Yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, KPSS(B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle başarılı bulunduğu www.ege.edu.tr adresinde ilan edilen adayların göreve başlatılabilmesi için, sonuçların ilanından itibaren en geç 3 iş günü içerisinde Ege Üniversitesi Hastanemiz Döner Sermaye İşletmesi Sözleşmeli Personel Bürosuna şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Müracaat sonunda adayların beyan ettikleri Kamu Personeli Seçme Sınav Sonuçları ÖSYM Başkanlığından Kurumumuz tarafından teyit edilecektir. Gerçeğe aykırı beyanda bulunan adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında Genel Hükümlere göre işlem yapılacaktır.

Yapılacak değerlendirmelerde başarılı bulunarak göreve başlatılacak olanlar; sosyal güvenlik yönüyle, 506 sayılı Sosyal Sigortalar Kanunu hükümlerine tabi olacaklar ve istihdam edilecekleri birimlerde aynı sınıftaki diğer personelin tabi olduğu çalışma saat ve usulüne tabi olarak çalışacaklardır.

Ege Üniversitesi Hastanesi Döner Sermaye İşletmesi Sözleşmeli Personel Bürosu