Kütahya Şaphane SYDV Personel Alım İlanı

Kaynak : aile.gov.tr
İlan Giriş : 25 Kasım 2019 11:45, Son Güncelleme : 25 Kasım 2019 11:47
Kütahya Şaphane SYDV Personel Alım İlanı
SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ Son Başvuru : 05.12.2019
İl KÜTAHYA İlçe ŞAPHANE Alınacak Sayı 1
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ
Açıklama - İyi derecede bilgisayar işletmenliği/operatörlüğü bilgisine(Word-excel- wordpoint vb. programlar) sahip olmak
- -Başvuracak adaylar üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyasi Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi, İktisat, İşletme, Maliye, Muhasebe, Sosyoloji, Psikoloji, Halkla ilişkiler, Sosyal Hizmetler Bölümlerinden mezun olmak.
- En az B SINIFI sürücü belgesine sahip olmak ve aktif sürüş kabiliyetine sahip olmak
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- GENEL ŞARTLAR:1-Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 2-Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak, FETÖ/PDY ve PKK terör örgütleri ile faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatlarının olmaması, ÖZEL ŞARTLAR: - -Şaphane İlçesi Nüfusuna kayıtlı olmak ve İlçe sınırları içerisinde en az 6 aydır ikamet ediyor olmak, - -Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak, Sosyal iletişim becerisine sahip olmak, - Yerleşmeye hak kazandığı takdirde Şaphane ilçesinde ikamet etmeyi kabul ve taahhüt etmek, - Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak, - Şahsen vakfa gelerek veya PTT vb. gibi yollarla yapılan müracaatlar geçersizdir. -Online müracaat eden adaylar belgelerini 06/11/2019 günü saat 16:00 ye kadar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına bizzat kendileri teslim etmeleri gerekmektedir. İstenen belgeleri teslim etmeyen adaylar sıralamaya girseler dahi mülakata katılmayacaktır. Başvuran adaylar, KPSSP3 (2018-2019) puanlarına göre sıralanacak ve özel şartları taşıyanlar içinden en yüksek puandan başlayarak alınacak personel sayısının 5 katı aday (5 kişi) sözlü mülakata çağrılacaktır. Geçerli KPSSP3 (2018-2019 ) puanına göre en yüksek puandan başlayarak mülakata girecek adayların sıralama listesi 06/11/2019 tarihinde www.saphane.gov.tr adresinde ilan edilecektir. Detaylı bilgiyi www.saphane.gov.tr adresinden edinilebilecektir.