Cumhuriyet Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 29 Şubat 2008 11:24, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Cumhuriyet Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesinde 5620 sayılı Kanun ve 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına ilişkin Esaslar ile ek ve değişikliklerine göre 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilmek üzere KPSS (B) grubu puan sırasına konulmak kaydıyla alım yapılacak her bir unvan için boş bulunan sözleşmeli personel pozisyonunun beş katına kadar adaylar arasından sözlü sınav başarı sırasına göre sözleşmeli personel alınacaktır.

ALINACAK SÖZLEŞMELİ PERSONELİN

ÜNVANI ADEDİ ARANILAN NİTELİKLER

Hemşire 13 Hemşirelik veya Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri Hemşirelik Bölümü lisans programından mezun olmak

Ebe 4 Ebelik lisans programından mezun olmak

Eczacı 1 Eczacılık lisans programından mezun olmak

Diyetisyen 1 Beslenme ve Diyetetik lisans programından mezun olmak

Sağlık Teknikeri 4 Radyoloji önlisans programından mezun olmak

Sağlık Teknikeri 1 Radyoterapi önlisans programından mezun olmak

Diğer Sağlık Personeli 1 Odyometri veya Odiometri önlisans programından mezun olmak

Diğer Sağlık Personeli 1 Laboratuvar önlisans programından mezun olmak

Diğer Sağlık Personeli 1 Diyaliz önlisans programından mezun olmak

Diğer Sağlık Personeli 3 Lisans mezunu sağlık memuru

1- Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 Sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen aşağıdaki genel şartlar aranır.

Genel Şartlar ;

a) Türk Vatandaşı olmak

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak

c) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma,edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

d) Erkek adayların, muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya erteletmiş veya yedek sınıfına geçirilmiş olmak

e) 657 Sayılı Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak

2- Sınav tarihi itibariyle en az (18) yaşını tamamlamış olmak

3- 2004-2006 KPSS (B) grubu sınavlarından birine girmiş bulunmaları

4- Müracaatlar ilanın gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde (mesai bitimine kadar) Personel Dairesi Başkanlığından temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte(noter tasdikli veya aslı görülmek üzere Personel Dairesi Başkanlığınca onaylanmış) Personel Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

İstenilen Belgeler

a) Öğrenim Belgesi

b) 2004-2006 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi

c) Nüfus cüzdanı tasdikli örneği

d) Fotoğraf ( 1 adet)

5- KPSS (B) grubu puan sıralamasından sonra sözlü sınava alınmaya hak kazananların isimleri başvuru bitim tarihinden itibaren www.cumhuriyet.edu.tr adresinde ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır.