Konya Altınekin Belediyesi İtfaiye Eri Alım İlanı

İlan Giriş : 27 Şubat 2008 11:59, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Konya Altınekin Belediyesi İtfaiye Eri Alım İlanı

ALTINEKİN BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NDAN


Belediye İtfaiye Yönetmeliğinin 15 inci maddesi ile bu yönetmeliğin 11 Nisan 2007 tarihinde yapılan değişikliklere ve 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin (A) fıkrası şartlarını taşımak koşulu ile , Belediyemizde boş bulunan Aşağıda Unvan, Derece, Sınıfı ve Sayıları belirtilen İtfaiye Eri Kadrolarına, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak çalıştırılmak üzere personel alınacaktır.

ATAMA YAPILACAK KADROLAR İLE ARANILAN NİTELİKLER

Sınıfı Kadro Unvanı Derecesi Adedi Taban Puanı Eğitim Durumu

GİH İtfaiye Eri 11 1 65 En az Ön Lisans Mezunu veya 2 yıl eğitim yapmış Meslek Yüksek Okulu Mezunu Olmak
TOPLAM 1

BAŞVURU ŞARTLARI

A-İTFAİYE ERİ OLMAK İÇİN OLMAK İÇİN:

a En az 2 yıllık Yüksekokul Mezunu Olmak

b) Sınav günü itibariyle 25 yaşını doldurmamış olmak

c) . Muvazzaf Askerlik Hizmetini yapmış veya tecilli olmak.

c) Tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydı ile erkeklerde en az 1,67 m boyunda, kadınlarda en az 1,60 m boyunda olmak ve boyun 1 m den fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg dan fazla fark olmamak.

d) Kalıcı bulaşıcı hastalığı olmamak, görevini düzenli bir şekilde yapmaya engel olacak bedence ve akılca bir sakatlıkları bulunmamak.(Sağlık Kurulu Raporu istenir.)

e) Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS93) 2006 yılı sınavlarına girmiş, 100 tam puan üzerinden en az -65- puan almış olmak

BAŞVURU YERİ VE ŞEKLİ:

Başvurular 25/02/2008/ Pazartesi günü başlayıp 28/02/2008 Perşembe günü saat 17:00 de sona erecektir. Başvurular Altınekin Belediyesi Hesap İşleri Müdürlüğü'ne şahsen yapılacak olup, posta ve internet yoluyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER:

Altınekin Belediyesi Hesap İşleri Müdürlüğü'nden alınacak başvuru formu aday tarafından eksiksiz ve okunaklı şekilde doldurulmak suretiyle aşağıdaki belgeler eklenecektir.

1-Nüfus Cüzdan fotokopisi (T.C. Kimlik Nolu)

2-Öğrenim durumlarını gösterir belgenin aslı veya noter tasdikli sureti.

3-KPSS sınav sonuç belgesinin aslı veya noter tasdikli sureti.

4-Son 3 ay içinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf

5-Altınekin Merkez Sağlık Ocağı'ndan alınmış boy ve kilo tespitini belirtir belge.(Sınav sonunda Sağlık Kurulu Raporuyla değiştirilecektir.)

SINAV YERİ VE SAATİ Altınekin Belediye Başkanlığı Belediye İhale Salonu'nda 29/02/2008 Cuma günü saat 14.00' da sözlü sınav yapılacaktır

SINAV KONUSU (MÜLAKAT)

a) Türkiye Cumhuriyet Anayasası

b) Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi

c) 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu

d) Mahalli İdareler ile ilgili Temel Mevzuat.

DEĞERLENDİRME :

Başvuranlar arasından en yüksek puana sahip adaydan başlamak üzere, ilan edilen kadro sayısının 3 katı aday belirlenerek Sözlü sınava çağrılır. Sözlü sınavda başarılı olabilmek için; 100 üzerinden en az 70 puan almış olmak gerekmektedir. Başarı notu , sözlü sınavında alınan not ile KPSS notunun ortalamasıdır. Yüksek puandan başlamak üzere; Kadro sayısı kadar ASİL, Kadro sayısının yarısı kadar YEDEK üye belirlenecektir. Sınav sonucu www.altinekin.bel.tr adresinde yayınlanacak ve Sınavı kazananlara yazılı olarak bildirilecektir. Atama yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından başarı sırasına göre atama yapılacaktır.

İLANEN DUYURULUR