Elazığ Keban Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı

İlan Giriş : 22 Şubat 2008 11:15, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Elazığ Keban Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı

T.C ELAZIĞ İLİ KEBAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI

KEBAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA İLK DEFA ATANACAK 6 ADET İTFAİYE ERİ 5 ADET ZABITA MEMURU ALIMI İLANI

657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) fıkrasının şartlarını ve Belediye Zabıta Personel Yönetmeliğinin 13. maddesinde Zabıta Memurluğuna atanma şartlarına göre ve Belediye İtfaiye Yönetmeliğinin 15.maddesinde İtfaiye Eri Kadrolarına ilk defa atanma şartlarına göre, aşağıdaki şartları taşımak koşulu ile belirtilen boş 5 adet Zabıta Memuru ve boş 6 adet İtfaiye Eri kadrolarına alım yapılacaktır.

Sınıfı UNVANI Derecesi Adedi Cinsiyeti Eğitim Durumu

GİH Zabıta Memuru 11 5 Erkek/Bayan Lise ve Dengi Okullar Yüksek okul Üniversite

GİH İtfaiye Eri 11 6 Erkek/Bayan Lise ve Dengi Okullar Yüksek okul Üniversite
TOPLAM 11

BAŞVURU ŞARTLARI:
ZABITA MEMURU,İTFAİYE ERİ OLMAK İÇİN:

1-Türk Vatandaşı olmak

2-Belediyede yapılacak sözlü mülakat sınavının yapıldığı tarihi itibarı ile 25 yaşını doldurmamış olmak.

3-Askerlik hizmetini yapmış olmak veya tecilli olmak(erkek adaylar için)

4- Tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 m, kadınlarda en az 1.60 m boyunda olmak ve boyun 1 m den fazla olan kısmı ile kilosu arasında ( +,-) 10 kg. dan fazla fark olmamak.

5- Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme 2004 yılı ve sonrası sınavlarına (KPSS) girmiş olmak , Zabıta Memuru için en az 50 puan ve üzeri İtfaiye Eri için en az 70 puan ve üzeri almış olmak.

6-Kalıcı bulaşıcı bir hastalığı olmamak, görevlerini düzenli bir biçimde engel olacak bedence ve akılca bir hastalığı bulunmamak.

7-Kamu Haklarından mahrum bulunmamak.

8-Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veya affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolaylı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.

BAŞVURU SÜRESİ VE YERİ:

Başvurular 22/02/2008 de saat 09.00 başlayıp 23/02/2008 saat 12.00 de sona erecektir. Başvurular Keban Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğü Kallar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No: 12 Keban /Elazığ adresine şahsen yapılacak olup;posta veya internet üzerinden müracaatlar kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENİLEN BELGELER:

Keban Belediye Yazı İşleri Müdürlüğünden adaylara başvuru formu verilecek olup; aday tarafından eksiksiz ve okunaklı şekilde tükenmez kalem ile doldurulmak suretiyle (bir adet fotoğraf yapıştırılacaktır)

BAŞVURU SIRASINDA İSTENİLECEK BELGELER:

1- İş Talep Formu (Keban Belediyesinden temin edilecektir.)

2- T.C. kimlik numaralı Nüfus Cüzdan Fotokopisi

3- KPSS Sınav Sonuç Belgesi aslı veya noter onaylı sureti,

4- Askerlikle ilişkisinin olmadığına dair beyanı . (Erkekler için)

5- Diploma veya Geçici mezuniyet belgesinin aslı ya da noter onaylı sureti,

6- Son altı ay içerisinde çekilen 3 adet vesikalık fotoğraf (1 adedi İş Talep Formuna yapıştırılacak),

7- Resmi Sağlık birimlerinden alınacak Boy ve kilo tespit raporu.

8-Sabıka Kaydının olmadığına dair beyanı

SINAV GİRİŞ BELGELERİ:

Belediyemize başvuran adayların KPSS başarı puanlarına göre sıralanarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak 6 adet itfaiye eri boş kadrosunun 3 katı ve 5 adet Zabıta Memuru Kadrosunun 3 katı aday sınava çağrılacak İtfaiye eri ve Zabıta Memuru adaylarının listesi Başkanlığımızın internet sitesinde(www.Keban.bel.tr) yayınlanacaktır.Sınava çağrılan adaylar için sınav giriş belgesi düzenlenecektir.Sınav giriş Belgeleri 25.02.2008 ile 17.03.2008 günü saat 13.00 kadar Keban Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğünden alınacaktır.

Adaylar sınavda Sınav giriş Belgesini ve nüfus cüzdanlarını yanında bulunduracaklardır. Sınava katılmaya hak kazanamayan adaylara herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

SINAV YERİVE SAATİ:

Zabıta Memuru için Keban Belediye Yazı İşleri Müdürlüğü odasında 19.03.2008 tarihinde saat 9.30 da sözlü sınav şeklinde yapılacaktır.
İtfaiye Eri için Keban Belediye Yazı İşleri Müdürlüğü odasında 19.03.2008 tarihinde saat 13.30 da sözlü sınav şeklinde yapılacaktır.
İtfaiye eri için 19.03.2008 günü saat 14.30 da dayanıklılık testi yapılacaktır

SÖZLÜ SINAV KONULARI MÜLAKAT

a. Türkiye Cumhuriyet Anayasası

b. Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi

c. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu

d. Mahalli İdareler ile ilgili Temel Mevzuat hakkında olacaktır.

SINAVIN ŞEKLİ VE DEĞERLENDİRME:

Adayların Sözlü ve dayanıklılık sınavlarında başarılı olabilmeleri için 100 tam puan üzerinden en az 70 puan almaları gerekmektedir. (a), (b), (c), (d) konu gruplarından yapılan sözlü sınav ile dayanıklılık sınav notunun aritmetik ortalamasının (Kurum Sınavı başarı puanı) % 50'si ile KPSS puanının % 50'si alınmak suretiyle giriş notu belirlenecektir.

Giriş sınavında en yüksek puan alan adaydan başlanarak yapılan sıralamaya göre oluşturulan liste Belediyemiz Hizmet Binasının ilan panosunda ve Başkanlığımız internet (www.keban.bel.tr) adresinden duyurulur. Ayrıca sınav sonucu sözlü sınava giren tüm adaylara yazılı olarak bildirir ve başarılı olan adaylardan atanmaları için gerekli belgeler istenir. Sınavı kazananlar arasından atanacak boş kadro sayısı kadar asil ve yedek aday belirlenir. Asil adaylardan göreve başlamayanların yerine başarı sırasına göre yedek adaylardan atama yapılacaktır.

Tebligatta belirtilen süre içinde atamanın yapılabilmesi için gerekli belgeleri teslim etmeyen ve işlemlerini tamamlamayan adayların atamaları yapılmayacaktır.

Sınav Komisyonu; sınav sonunda personel alımı için ilana çıktığı kadrolardan, başarı puanlarını düşük bulduğu veya yeterli bulmadığı takdirde sınav duyurusunda ilan edilenlerin bir kısmını ya da hiçbirini alıp almama hakkına sahiptir.

Başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya herhangi bir şekilde gerçeği sakladığı tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılır ve bunların atamaları yapılmaz. Bu gibi durumları tespit edilenlerin atamaları yapılmış olsa dahi atamaları iptal edilir. Bu kişiler hiç bir hak talep edemezler ve haklarında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulur.
İlan Olunur.