Adana Büyükşehir Belediyesi Sözleşmeli Avukat Alım İlanı

İlan Giriş : 15 Şubat 2008 11:29, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Adana Büyükşehir Belediyesi Sözleşmeli Avukat Alım İlanı

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

5393 Sayılı Kanunun 49. Maddesi Uyarınca Sözleşmeli Olarak İstihdam Edilmesi Düşünülen Personel Unvanları İlanı

SÖZLEŞMELİ PERSONEL İSTİHDAMI İÇİN BELİRLENEN BOŞ KADRO VE POZİSYONLAR

SIRA KADRO SINIFI SAYISI UNVANI DER. CİNSİYETİ ÖĞRENİMİ KPSSTABAN KPSSTÜRÜ YAŞI ARANAN ÖZELLİKLER NO PUANI

I AVUKAT A.H. 3 AVUKAT 1 K-E HUKUK FAKÜLTESİ MEZUNU 70 KPSSP3 35 Yaşma kadar. Avukatlık stajını tamamlamış ve avukatlık ruhsatım almış olmak.

GENEL ŞARTLAR:

- Türk Vatandaşı olmak

- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartlara sahip olmak

- Kamu haklarından mahrum bulunmamak

- Görevini yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya özrü bulunmamak (Resmi Sağlık Kurul Raporu istenecektir.)

- Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya ertelemiş olmak.

- Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.

-KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) 2004 veya 2006 KPSS sınavlarına girmiş olmak. . . ?
Sınav Şekli:

- Yarışma sınavı sözlü olarak yapılacaktır. Sınav kurulu üyeleri sözlü sınavda KPSS basan durumu, adayın çalıştığı alandaki uzmanlık düzeyi, mesleki tecrübe ve bilgi birikimi, adayın kavrayış, ifade ve temsil kabiliyeti, muhakeme gücü, görevlendirilecek pozisyona yatkınlık, davranış ve tepkilerinin mesleğe uygunlu gibi niteliklere sahip olup olmadığını da göz önüne alarak ayn ayn not verir. Sınav kurulu bu hususlan tespit etmek üzere uygun gördüğü bilgi ve belgeleri adaylardan ister.

Başvuru Şekli:

- Başvurular Adana Büyükşehir Belediyesi (Yeni Bina) İnsan Kaynaklan ve Eğitim Dairesi Başkanlığma (4. Kat) şahsen yapılacaktır. Başvurular 25.02.2008 günü mesai bitimine kadar kabul edilecektir. Başvuru İçin istenen evraklar:

-T.C. Kimlik Numarası

-Diploma Fotokopisi

-KPSS Sonuç Belgesi Fotokopisi

-2 adet otoğrafl

Sınav Yeri Zamanı

- Sınav Adamı Itilyükşehir Belediye Binası 9. katındaki salonda yapılacak olup sınav tarihi müracaat tarihinden sonra duyurulacaktır. Değerlendirme:

- Sınav sözlü yapılacak olup değerlendirme mülakat sonucu ve KPSS puanının ortalamasına göre yapılacaktır.

- Başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykın beyanda bulunduğu veya herhangi bir şekilde gerçeği sakladığı tespit edilenlerin smavlan geçersiz sayılır ve bunlarla sözleşme yapılmaz. Bu gibi durumlan tespit edilenlerle sözleşme yapılmış olsa dahi sözleşmeleri feshedilir. Bu kişiler hiçbir hak talep edemezler ve hııklannda Cumhuriyet

Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulur.