Adana Büyükşehir Belediyesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 12 Şubat 2008 12:10, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Adana Büyükşehir Belediyesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIGI'NDAN

5393 Sayılı Kanunun 49. Maddesi Uyannca Sözleşmeli Olarak İstihdam Edilmesi Düşünülen Personel Unvanlan İlanı

SÖZLEŞMELİ PERSONEL İSTİHDAMI İÇİN BELİRLENEN BOŞ KADRO VE POZİSYONLAR

SIRA NO KADRO SINIFI UNVANI DER. CİNSİYETİ KPSS.TABAN PUANI KPSS PUAN TÜRÜ ÖĞRENİMİ YAŞI ARANAN ÖZELLİKLER

1 Şehir Plancısı TH. 3 Şehir Plancısı 1 K-E 70 KPSSP3 Şehir ve Bölge Planlama 35 Yaşına Kadar ODTÜ-YILDIZ-İTÜ Mezunu ve Bilgisayar Deneyimi Olacak.

2 Mühendis TH. 3 Mühendis 1 K-E 70 KPSSP3 İnşaat Mühendisliği 35 Yaşına Kadar ODTÜ-YILDIZ-BOĞAZİÇİ-İTÜ Mezunu ve Bilgisayar Deneyimi Olacak. Statikten Anlayan.

3 Mühendis TH. 2 Mühendis 1 E Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği (Harita Mühendisliği) 35 Yaşına kadar YILDIZ-İTÜ Mezunu ve Bilgisayar Deneyimi Olacak.

4 Mühendis TH. 2 Mühendis 1 K-E 70 KPSSP3 Makine Mühendisliği 35 Yaşına kadar ODTÜ-YILDIZ-BOĞAZİÇİ-İTÜ Mezunu ve Bilgisayar Deneyimi Olacak.

5 Mimar TH. 3 Mimar 1 K-E 70 KPSSP3 Mimarlık 35 Yaşına Kadar ODTÜ-YILDIZ-MİMAR SİNAN-İTÜ Mezunu ve Bilgisayar Deneyimi Olacak.

6 Harita Teknikeri TH. 2 Tekniker 1 K-E 70 KPSSP93 Harita Teknikeri 35 Yaşına Kadar Bilgisayar Deneyimi Olacak.
TOPLAM 15

GENEL ŞARTLAR:

- Türk Vatandaşı olmak

- 657 Sayılı Devlet Memurlan Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartlara sahip olmak

- Kamu haklanndan mahrum bulunmamak

- Görevini yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya özrü bulunmamak (Resmi Sağlık Kurul Raporu istenecektir.)

- Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya ertelemiş olmak.

- Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kinci suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat kanştırma, Devlet sırlannı açığa vurma suçlanndan dolayı hükümlü bulunmamak.

- KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) 2004 veya 2006 KPSS sınavlarına girmiş olmak. Sınav Şekli:

- Yanşma sınavı sözlü olarak yapılacaktır. Sınav kurulu üyeleri sözlü sınavda KPSS basan durumu adayın çalıştığı alandaki uzmanlık düzeyi, mesleki tecrübe ve bilgi birikimi, adayın kavrayış, ifade ve temsil kabiliyeti, muhakeme gücü, görevlendirilecek pozisyona yatkınlık, davranış ve tepkilerinin mesleğe uygunlu gibi niteliklere sahip olup olmadığını da göz önüne alarak ayn ayn not verir. Sınav kurulu bu husustan tespit etmek üzere uygun gördüğü bilgi ve belgeleri adaylardan ister.

Başvuru Şekli:

- Başvurular Adana Büyükşehir Belediyesi (Yeni Bina) İnsan Kaynaklan ve Eğitim Dairesi Başkanlığına (4. Kat) şahsen yapılacaktır. Başvurular 17.03.2008 günü mesai bitimine kadar kabul edilecektir. Başvuru için istenen evraklar:

- T.C. Kimlik Numarası

- Diploma Fotokopisi

- KPSS Sonuç Belgesi Fotokopisi

- 2 adet fotoğraf Sınav Yeri Zamanı

- Sınav Adana Büyükşehir Belediye Binası 9. katındaki salonda yapılacak olup sınav tarihi müracaat tarihinden sonra duyurulacaktır. Değerlendirme:

- Sınav sözlü yapılacak olup değerlendirme mülakat sonucu ve KPSS puanının ortalamasına göre yapılacaktır.

- Başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykın beyanda bulunduğu veya herhangi bir şekilde gerçeği sakladığı tespit edilenlerin sınavlan geçersiz sayılır ve bunlarla sözleşme yapılmaz. Bu gibi durumlan tespit edilenlerle sözleşme yapılmış olsa dahi sözleşmeleri feshedilir. Bu kişiler hiçbir hak talep edemezler ve haklarında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulur.