Kırıkkale Üniversitesi 4/B'li personel alım ilanı

İlan Giriş : 26 Aralık 2007 12:32, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kırıkkale Üniversitesi 4/B'li personel alım ilanı

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ 4/B'U PERSONEL ALIM İLANI

Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin olarak 28 Haziran 2007 Tarihli Resmi Gazete'de 26566 Sayı ile yayımlanan esasların Ek 2.Maddesi c bendinde belirtilen yönteme göre Kırıkkale Üniversitesi Süleyman Demirel Araştırma ve Uygulama Hastanesi ve Diş Hekimliği Fakültesi'nde görevlendirmek üzere (giderleri Döner Sermaye gelirlerinden karşılanacaktır)sözleşmeli personel istihdamı yapılacaktır.

KPSS(B) grubu puan sırasına konulmak kaydıyla alım yapılacak her bir unvan için boş bulunan sözleşmeli personel pozisyonun beş katına kadar aday arasından Kırıkkale Üniversitesi Süleyman Demirel Araştırma ve Uygulama Hastanesi tarafından yapılacak sözlü sınav başarısına göre yerleştirme yapılacaktır.

UNVANI ADEDİ ARANILAN NİTELİKLER AÇIKLAMALAR
Hemşire 22 En az Sağlık Meslek Lisesi mezunu olmak ---- Hemşirelerden 2'si Diş Hekimliği Fakültesinde çalıştırılmak üzere

Röntgen Teknisyeni 4 En az Sağlık Meslek Lisesi Mezunu olmak
Büro Personeli 1 En az Lise ve dengi okul mezunu olmak
Destek Personeli 5 ilköğretim,Ortaöğretim ve ön Lisans okullarının birinden mezunu olmak
Diğer Sağlık Personeli 1 En az Sağlık Meslek Lisesi Anestezi alanından mezunu olmak
Diğer Sağlık Personeli 1 En az Sağlık Meslek Lisesi'nin Laboratuvar alanından mezun olmak

1- Başvuracak adaylarda yukarda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48.maddesinde belirtilen aşağıdaki genel şartlar aranır.
Genel Şartlar
a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
c) Taksirli suçlar hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma Devlet sırlarını açığı vurma suçlarından hükümlü bulunmamak.
d) Erkekler için askerlik durumu itibariyle; Askerlikle ilgisi bulunmamak, Muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.
e) Adayların 2004 ve 2006 KPSS (B) grubu sınavlarından herhangi birine girmiş olmaları şartı aranmaktadır.
f) Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU ŞEKLİ YERİ VE ZAMANI
1- Adayların bu ilanın gazetede yayım tarihinden itibaren 15 gün içerisinde özgeçmiş ve KPSS (B) puanı ile birlikte Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Süleyman Demirel Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliği'ne başvurmaları gerekmektedir.
2- KPSS (B) grubu puan sıralamasından sonra Kurumumuz tarafından düzenlenecek sözlü sınava alınmaya hak kazananların isimleri başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 3 iş günü içinde Kurumumuzun web sayfasında (www.kku.edu.tr) ilan edilecektir.
3- Sözlü sınav 15 Ocak 2008'de Kırıkkale Üniversitesi Yerleşkesi Kırıkkale Meslek Yüksekokulu yanı Çanakkale Salonu'nda Saat 10:00'da yapılacaktır.
4- Sözlü sınavda başarılı olan adayların sonuçları sınavdan sonra 1 (bir) hafta içerisinde Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Süleyman Demirel Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliği'nde ilan edilecektir.
5- Başarılı olarak ilan edilen adayların ilan tarihinden itibaren 7 gün içinde Kurumumuz tarafından talep edilen aşağıdaki belgeler ile birlikte Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Süleyman Demirel Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliği'ne şahsen başvurmaları gerekmektedir.
I-6 adet vesikalık fotoğraf
ll-Nüfus cüzdanının 2 adet fotokopisi
lll-ikametgah belgesi
IV-Adliyeden sicil temiz kağıdı
V.Dİplomanın aslı ve fotokopisi
VI.-SSK numarası (Daha önce çalışmış adaylardan talep edilmektedir.)