İstanbul Bahçeşehir Belediyesi Zabıta Memuru alım İlanı

İlan Giriş : 04 Aralık 2007 15:39, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İstanbul Bahçeşehir Belediyesi Zabıta Memuru alım İlanı

İstanbul İli Büyükçekmece İlçesi Bahçeşehir İlk Kademe Belediye Başkanlığı Zabıta Memuru Alım İlanı

BAHÇEŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NA
İLK DEFA "ZABITA MEMURU" OLARAK ATANACAKLARA AİT İLAN

11 Nisan 2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13. ve 14. maddesi ve 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48.maddesinin (A) fıkrasının şartlarını taşımak koşuluyla Belediyemizde boş bulunan 7 adet Zabıta Memurluğu kadrosuna 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak çalıştırılmak üzere personel alınacaktır.

PERSONEL ALINACAK KADROLAR:

Sınıfı Unvanı Derecesi Adedi Cinsiyeti Eğitim Durumu

GİH Zabıta Memuru 8 3 K - E 4 Yıllık Üniversite Mezunu (Lisans)

GİH Zabıta Memuru 9 4 K - E 4 Yıllık Üniversite Mezunu (Lisans)

TOPLAM : 7 Adet Personel Alınacaktır.

ADAYLARDA BAŞVURU ŞARTLARI:

GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR:

1-Türk vatandaşı olmak,

2-Sınavın yapıldığı tarih itibarı ile 25 yaşını doldurmamış olmak,

3- 4 yıllık Üniversite (Lisans) Mezunu olmak,

4- Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış veya tecilli olmak,

5-Tartılma ve Ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydı ile erkeklerde en az 1.67 m. Boyunda, kadınlarda en az 1.60 m. boyunda olmak ve boyun 1 m den fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+, -) 10 kg.dan fazla fark olmamak,

6-Kalıcı bulaşıcı hastalığı olmamak, zabıta görevini düzenli bir şekilde yapmaya engel olacak bedence ve akılca sakatlıkları bulunmamak,

7-Kamu haklarından mahrum bulunmamak (Ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis cezası ile yüz kızartıcı bir suç ile hüküm giymiş bulunmamak)

8- KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) 2004 veya sonrası sınavlarına girmiş, 65 puan ve üzeri almış olmak,

9-Belediyemize başvuran adayların KPSS başarı puanlarına göre sıralanarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak 7 adet Zabıta Memuru boş kadro sayısının 3 katı oranında aday sınava çağrılacak olup, sınava girecek olan Zabıta Memuru adaylarının listesi Başkanlığımız internet (www.bahcesehir-bld.gov.tr) sitesinden yayınlanacaktır.Sınava çağrılan adaylara Belediyemizce düzenlenen sınava giriş belgesi verilecektir,

10- Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi görevlerde halen çalışıyor olmamak, herhangi bir kamu veya özel kuruluşa karşı hizmet yükümlülüğü ve tazminat borcu olmamak.

BAŞVURU SÜRESİ VE YERİ:

Başvuru süresi, 07.12.2007 tarihinde başlayacak ve 17.12.2007 günü mesai bitiminde sona erecektir. Başvurular Bahçeşehir İlk Kademe Belediye Başkanlığı Hizmet Binasında. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır. Posta ve internet yolu ile yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir.
Sınava müracaat eden adayların, müracaat esnasında Kurumumuz Hekimi tarafından boy ve kilo tespitleri yapılarak, Boy ve Kilo Tespit Formu onaylı olmayan adayların müracaatları kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENİLECEK BELGELER:

1-Sınava Giriş Belgesi (Başkanlığımızdan temin edilecek veya www.bahcesehir-bld.gov.tr adresinden indirilecektir)

2-KPSS sonuç belgesi,

3-T.C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (aslı ibraz edilecektir),

4-Öğrenim durumlarını gösterir diploma veya mezuniyet belgesi fotokopisi,

5- 2 adet son 6 ay içerisinde çekilen vesikalık fotoğraf.

SINAV YERİ VE ZAMANI:

Bahçeşehir İlk Kademe Belediye Başkanlığı Hizmet Binasında giriş kat Meclis Salonunda 26.12.2007 tarihinde saat 1000'da Sözlü Sınav yapılacaktır.

SINAV KONULARI (MÜLAKAT):

a) Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,

b) Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi,

c) 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu,

d) Mahalli İdareler İlgili Temel Mevzuattan oluşur.

DEĞERLENDİRME :

Başvuranlar arasından en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere, ilan edilen kadro sayısının 3 katı kadar aday belirlenerek sözlü sınava çağrılır. Sözlü sınavda başarılı olabilmek için; 100 üzerinden en az 70 puan almış olmak gerekir. Başarı notu, sözlü mülakat sınavında alınan not ile KPSS notun ortalamasıdır.

Yüksek puandan başlamak üzere kadro sayısı kadar ASİL, Kadro sayısının yarısı kadar YEDEK üye belirlenecektir.

Sınavı kazananlar Belediyemizin internet sayfasında yayınlanacak olup, ayrıca yazılı olarak adaylara bildirilecektir.

Sınavı kazanan adaylardan süresi içerisinde Belediyemize başvurmayanların yerine birinci yedekten başlayarak yedek başarı listesindeki sıraya göre adaylar çağrılır.

Tebligatta belirtilen süre içerisinde atamanın yapılabilmesi için gerekli belge ve işlemleri Belediyemiz İnsan Kaynakları ve Eğitimi Müdürlüğüne teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır. Süresi içerisinde yapılmayan ve internet ortamında yapılan müracaatlar geçersizdir.

İLANEN DUYURULUR.