Konya Polisevi 26 İşçi Alacak

Kaynak : İşkur
İlan Giriş : 18 Mart 2019 10:12, Son Güncelleme : 18 Mart 2019 10:13
Konya Polisevi 26 İşçi Alacak

KONYA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ

KONYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ POLİS EVİ MÜDÜRLÜĞÜ
Son Başvuru Tarihi : 22 Mart 2019
Yayınlanma Tarihi : 18 Mart 2019

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE:


A) Genel Hususlar:


1) Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde İŞKUR il müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden, hizmet noktalarından veya https://esube.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden İş Arayan" linkine TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak başvuru yapabileceklerdir. Son müracaat tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılacaktır.
2) Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir.
3) Önlisans ve lisans eğitim düzeyindeki işçi taleplerine, durumu talep şartlarına uyan ve talebin yayımlandığı anda geçerli olan ilgili KPSS puan türünden en az 60 puan almış olan adayların müracaatları kabul edilecektir. Aynı eğitim düzeylerindeki engelli, eski hükümlü ve/veya terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan işçi taleplerine başvurularda ise bir puan barajı aranmayacak olup bu kişilerin EKPSS/KPSS'ye girmiş olmaları yeterlidir. Ancak, kariyer meslek taleplerine başvuru yapacak engellilerden ilgili KPSS puan türünden en az 60 puan almış olan adayların müracaatları kabul edilecektir.
4) EKPSS'ye tabi engelli işçi taleplerine başvuru yapacak adaylar, hangi yılın puanını kullanarak başvuru yapacaklarını başvuru esnasında işaretleyerek seçeceklerdir. Başvuru süresi bittikten sonra değişiklik talepleri kabul edilmeyecektir.
5) Taleplere başvuru yapacak öncelikli adaylar, başvuru yapacakları listeyi başvuru esnasında işaretleyerek seçeceklerdir. Başvuru süresi bittikten sonra liste değişikliği talepleri kabul edilmeyecektir.
6) KPSS/EKPSS'ye tabi işçi taleplerine müracaat eden iş arayanların puan üstünlüğüne ve öncelikli adayların ise en eski tarihli belgelerden başlanmak suretiyle öncelik belge tarihlerine göre açık iş sayısının dört katını, kariyer mesleklerde ise açık iş sayısının beş katını geçmeyecek şekilde oluşturulan nihai listeler sınav yapılmak üzere talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna gönderilecektir.
7) Kuraya tabi taleplere başvuru yapan iş arayanların ve önceliklilerin tamamı kura çekimi için talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna gönderilecektir.
8) İşe alınacak işçilerin sadece noter kurasıyla belirleneceği kuraya tabi işgücü taleplerinde, öncelikliler de dahil olmak üzere talep şartlarına uygun tüm başvuru sahipleri arasından açık iş sayısı kadar asıl ve ihtiyaç duyulacak sayıda yedek aday doğrudan kura sonucu belirlenecektir.
9) Taleplere başvuru yaparak listelere giren adaylar aranan koşulları taşıyıp taşımadıklarına ilişkin olarak; eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, mesleki belge, yabancı dil şartı vb. belgelerini talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz edeceklerdir. Belge teslim tarihi ve yeri, işgücü ilanında ya da kamu kurum ve kuruluşunun internet sitesinden adaylara duyurulacaktır. Durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar listelerden çıkarılacak olup yerlerine sıralamada yer alan diğer kişiler dahil edilebilecektir.
10) Sınav gün, saat ve yeri ile sınava katılmaya hak kazanan adaylar, işçi alımını yapacak kamu kurum ve kuruluşunun internet sitesinde duyurulacaktır. Bu duyuru, tebliğ mahiyetinde kabul edilecek, adayların adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
11) Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkacaktır.
12) Kamu kurum ve kuruluşlarının işçi taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan birinci yerleşim yeri adresi dikkate alınacaktır.İlçe, il veya bölge düzeyinde yayımlanan işçi taleplerinin başvuru süresi içerisinde ikametini talebin karşılanacağı yere taşıyan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.İkamet değişikliği ile ilgili olarak, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminden yapılan sorgulamada Nüfus Müdürlüğünde işlemin yapıldığı tescil tarihi esas alınacaktır.İkametini talebinin karşılanacağı yer içerisinde değiştiren adayların Nüfus Müdürlüklerinden alacakları Adres Bilgileri Raporunu başvuru süresi içerisinde Kurum ünitesine ibraz etmeleri halinde ilgili işgücü talebine başvurusu yapılır.
13) Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi ve işe alınması işleminin iptaline ilişkin İŞKUR ile talep sahibi kamu kurum ve kuruluşlarının yasal işlem yapma hakları saklıdır.


B) Özel Hususlar:


1. GENEL HUSUSLAR

a) Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik kapsamında Polisevi Şube Müdürlüğünde görevlendirilmek üzere Sözleşmeli Personel (Belirsiz Süreli İş Sözleşmesi ile İşçi) statüsünde personel alımı yapılacaktır. Sınav Komisyonunca yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınav sonucuna göre alım yapılacak personel kontenjanı ve nitelikleri Özel Şartlar kısmında belirtilmiştir.

b) Adaylara göreve başlama onayları hariç yapılacak tüm tebligatlar ve duyurular, www.konya.pol.tr internet adresinde duyurular kısmında yapılacaktır.

c) Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde İŞKUR İl Müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabileceklerdir. Son müracaat tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılacaktır.

ç) Müracaat tarihi itibariyle birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir.

d) İşçi taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nufus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan birinci adresleri dikkate alınacaktır. Yayınlanan işçi taleplerinin başvuru süresi içinde ikametini talebin karşılanacağı yere taşıyan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

e) Başvuru şartlarını taşıyan adaylardan, yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınava katılacak adayların seçimi noter kurasıyla belirlenecek olup, her açık iş sayısı için 4 asil ve 4 yedek aday kurada çekilecektir.

f) Adaylar başvurularını 18/03/2019 ile 22/03/2019 tarihleri arasında Konya İŞKUR Müdürlüğünden/hizmet merkezlerinden/hizmet noktalarından veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden yapacaklardır. Noter tarafından çekilecek kuraya girmeye hak kazanabilmesi için adaylar, başvuru şartlarında belirtilen evrakları, ön güvenlik ve arşiv araştırması, evrakların kontrolü ve diğer işlemlerin tamamlanabilmesi için 27/03/2019 ile 02/04/2019 tarihleri arası mesai bitimine kadar Horozluhan Mahallesi Yeni İstanbul Yolu Üzeri No:50 Selçuklu KONYA adresinde bulunan Polisevi Şube Müdürlüğüne şahsen getirmeleri gerekmektedir. (Adayların Konya İŞKUR Müdürlüğüne beyan ettikleri başvuru formundaki bilgiler yapılacak işlemlere esas alınacak olup, beyan edilen yanlış bilgilerden adayın kendisi sorumlu olacaktır.)

g) İstenen evraklarını tamamlayıp ön güvenlik ve arşiv araştırmasından geçerek başvuruları kabul edilen adaylardan noter kurasına katılacak olanların isim listesi 09/04/2019 günü www.konya.pol.tr internet adresinde duyurular kısmında yayınlanacaktır. Noter huzurunda kura çekimi 12/04/2019 günü saat:11.00'de Polisevi Şube Müdürlüğü Büyük Salonda yapılacaktır.

h) Sınav gün, saat ve yeri ile noter kurası sonucu sınava katılmaya hak kazanan adaylar, www.konya.pol.tr internet sitesinde duyurulacaktır. Bu duyuru tebliğ mahiyetinde kabul edilecek olup ilgililerin adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Kura sonucu sözlü ve/veya uygulamalı sınava katılacak adayların İŞKUR sisteminde kayıtlı telefon numaralarına ayrıca SMS gönderilecektir.

ı) Sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olup göreve başlamaya hak kazanan adayların Polisevi Şube Müdürlüğünde en az 5 yıl çalışmaları gerekmekte olup, başvuruda bulunacak adayların bu hususu göz önünde bulundurarak başvurularını yapmaları gerekmektedir.

i) Tüm aşamalarda başvuru şartlarını taşımadıkları anlaşılan adayların işlemleri iptal edilecektir. Sınav komisyonu, değerlendirme neticesinde herhangi bir adayı başarılı bulmaması halinde adayların tamamını eleme tasarrufuna sahiptir.

j) Ön güvenlik ve arşiv araştırması yapılıp kura sonucu sözlü ve/veya uygulamalı sınava katılıp başarılı olan ve 2 aylık deneme süreci için göreve başlaması uygun görülen adayların ayrıca detaylı güvenlik soruşturması yapılacaktır. Detaylı güvenlik soruşturması sonucu olumsuz neticelenen adayların işlerine son verilecektir. İşine son verilen adayın yerine birinci yedek adaydan başlanarak işe çağrılacaktır.

2. ADAYLARDA ARANACAK GENEL ŞARTLAR

Başvuruda bulunacak adayların Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliği ve ilgili mevzuatlar çerçevesinde belirlenen aşağıdaki şartları taşımaları gerekmektedir:

a) Türk Vatandaşı olmak,

b) Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını doldurmuş olmak,

c) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

d) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar,) zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak.

e) Adayın görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

f) İlgili meslek grubunun özel şartlarında belirtilen öğrenim şartlarını taşımak,

g) İlgili meslek grubunun özel şartlarında belirtilen yaş şartlarını taşımak,

h) Başvuru yaptığı meslek grubunda belirtilen diğer nitelikleri taşımak,

ı) Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak,

i) Türkiye İş Kurumu İşgücü İstem Formunda belirtilen şartları taşımak,

j) İlan tarihi itibariyle Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre Konya ili merkez ilçeleri olan Selçuklu, Meram veya Karatay ilçelerinden birinde ikamet etmek.

k) Belirlenen sağlık şartlarını taşımak, (Yapılacak sözlü/uygulamalı sınav sonucu başarılı olan ve Polisevi Şube Müdürlüğünde göreve başlamaya hak kazanan adaylardan istenilecek)

l) Polisevi Şube Müdürlüğünce yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olmak.

m) Tüm aşamaları geçip göreve başlamaya hak kazanan adaylar 2 aylık deneme süresine tabi tutulacaklardır. 2 aylık deneme sürecinde göreve uygun olmadığı tespit edilen personelin iş akdi fes edilecektir.

3) ADAYLARDA ARANACAK ÖZEL ŞARTLAR:

3.2) Izgara Ustası - 3 kişi :

a) Başvuru yapan adayın en az 2 yıl mesleki deneyime sahip olması gerekmektedir. Aday, mesleki deneyim ispatında SGK Dökümü ve 4857 sayılı İş Kanununun 28. Maddesine istinaden önceki çalıştığı işyeri tarafından düzenlenecek olan Çalışma Belgesini Müdürlüğümüze beyan etmesi gerekmektedir,

b) Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşundan alınmış 'Hijyen Eğitimi Belgesi'ne sahip olmak,

c) Sınav Komisyonunca yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınav sonucuna göre başarılı olmak,

ç) En az İlkokul diplomasına sahip olmak,

d) Başvuru tarihi itibariyle 40 yaşından gün almamış olmak,

e) Sosyal tesisimiz 7 gün 24 saat faaliyette olduğu için esnek çalışma saatlerine sahip olmak ve gece çalışmasına engeli bulunmamak,

f) Bu ilana sadece erkek adayların başvuruları kabul edilecektir,

g) Askerlik durumu itibariyle askerliğini yapmış olmak,

h) Belirlenen sağlık şartlarını taşımak.

ı) Ücretlendirme asgari ücretten yapılacaktır.

4) BAŞVURUDA İSTENİLEN EVRAKLAR:

a) Kimlik belgesi aslı ve 1 adet fotokopisi,

b) Son altı ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf,

c) İstenilen eğitim durumuna ait diploma/mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi ya da noter tasdikli sureti (diploma/mezuniyet belgesinin aslının ibraz edilmesi durumunda, fotokopisi onaylandıktan sonra iade edilecektir. Diploma ve mezuniyet belgesi haricindeki belgeler kabul edilmeyecektir.)

ç) İş müracaatında özel şartlar içerisinde sayılan belgelerin aslı ve fotokopisi ya da noter tasdikli sureti (ilgili belgenin aslının ibraz edilmesi durumunda, fotokopisi onaylandıktan sonra iade edilecektir.)

d) İkametgah belgesi,

e) Adli sicil kaydı ve arşiv araştırması belgesi,

f) Pide (etliekmek) ustası ve ızgara ustası iş pozisyonuna başvuru yapan adaylar için 2 yıllık deneyim ispatı için istenen SGK Dökümü ve 4857 sayılı İş Kanununun 28. Maddesine istinaden önceki çalıştığı işyeri tarafından düzenlenecek olan Çalışma Belgesinin aslı.

Meslek Bilgileri

MeslekDeneyim (Yıl)Öğrenme Türü
Izgara Ustası2

KişiselBilgiler

CinsiyetYaş AralığıBoy AralığıKilo Aralığı
Kadın 18---40 (22.03.2001 - 18.03.1979 tarihleri arasında doğan kişiler) - -
Erkek 18---40 (22.03.2001 - 18.03.1979 tarihleri arasında doğan kişiler) - -

Kura Bilgileri

Kura YeriKura TarihiKura Saat Dilimi
KONYA POLİSEVİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ BÜYÜK SALON12.04.201911:00 - 12:00

Aranan Nitelikler

Nitelik BaşlığıNitelik Aciklamasi
MEB Onaylı SertifikaHijyen Belgesi

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : HOROZLUHAN MAH. YENİ İSTANBUL YOLU ÜZERİ NO:50
42100 SELÇUKLU
KONYA / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :KARATAY, MERAM, SELÇUKLU

İrtibat Bilgileri

Adı Soyadı
Ünvanı
Telefon No0332-2510925
E-Posta

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 3
Çalışma Şekli Daimi / Tam Süreli


KONYA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ

KONYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ POLİS EVİ MÜDÜRLÜĞÜ
Son Başvuru Tarihi : 22 Mart 2019
Yayınlanma Tarihi : 18 Mart 2019

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE:


A) Genel Hususlar:


1) Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde İŞKUR il müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden, hizmet noktalarından veya https://esube.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden İş Arayan" linkine TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak başvuru yapabileceklerdir. Son müracaat tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılacaktır.
2) Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir.
3) Önlisans ve lisans eğitim düzeyindeki işçi taleplerine, durumu talep şartlarına uyan ve talebin yayımlandığı anda geçerli olan ilgili KPSS puan türünden en az 60 puan almış olan adayların müracaatları kabul edilecektir. Aynı eğitim düzeylerindeki engelli, eski hükümlü ve/veya terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan işçi taleplerine başvurularda ise bir puan barajı aranmayacak olup bu kişilerin EKPSS/KPSS'ye girmiş olmaları yeterlidir. Ancak, kariyer meslek taleplerine başvuru yapacak engellilerden ilgili KPSS puan türünden en az 60 puan almış olan adayların müracaatları kabul edilecektir.
4) EKPSS'ye tabi engelli işçi taleplerine başvuru yapacak adaylar, hangi yılın puanını kullanarak başvuru yapacaklarını başvuru esnasında işaretleyerek seçeceklerdir. Başvuru süresi bittikten sonra değişiklik talepleri kabul edilmeyecektir.
5) Taleplere başvuru yapacak öncelikli adaylar, başvuru yapacakları listeyi başvuru esnasında işaretleyerek seçeceklerdir. Başvuru süresi bittikten sonra liste değişikliği talepleri kabul edilmeyecektir.
6) KPSS/EKPSS'ye tabi işçi taleplerine müracaat eden iş arayanların puan üstünlüğüne ve öncelikli adayların ise en eski tarihli belgelerden başlanmak suretiyle öncelik belge tarihlerine göre açık iş sayısının dört katını, kariyer mesleklerde ise açık iş sayısının beş katını geçmeyecek şekilde oluşturulan nihai listeler sınav yapılmak üzere talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna gönderilecektir.
7) Kuraya tabi taleplere başvuru yapan iş arayanların ve önceliklilerin tamamı kura çekimi için talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna gönderilecektir.
8) İşe alınacak işçilerin sadece noter kurasıyla belirleneceği kuraya tabi işgücü taleplerinde, öncelikliler de dahil olmak üzere talep şartlarına uygun tüm başvuru sahipleri arasından açık iş sayısı kadar asıl ve ihtiyaç duyulacak sayıda yedek aday doğrudan kura sonucu belirlenecektir.
9) Taleplere başvuru yaparak listelere giren adaylar aranan koşulları taşıyıp taşımadıklarına ilişkin olarak; eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, mesleki belge, yabancı dil şartı vb. belgelerini talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz edeceklerdir. Belge teslim tarihi ve yeri, işgücü ilanında ya da kamu kurum ve kuruluşunun internet sitesinden adaylara duyurulacaktır. Durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar listelerden çıkarılacak olup yerlerine sıralamada yer alan diğer kişiler dahil edilebilecektir.
10) Sınav gün, saat ve yeri ile sınava katılmaya hak kazanan adaylar, işçi alımını yapacak kamu kurum ve kuruluşunun internet sitesinde duyurulacaktır. Bu duyuru, tebliğ mahiyetinde kabul edilecek, adayların adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
11) Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkacaktır.
12) Kamu kurum ve kuruluşlarının işçi taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan birinci yerleşim yeri adresi dikkate alınacaktır.İlçe, il veya bölge düzeyinde yayımlanan işçi taleplerinin başvuru süresi içerisinde ikametini talebin karşılanacağı yere taşıyan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.İkamet değişikliği ile ilgili olarak, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminden yapılan sorgulamada Nüfus Müdürlüğünde işlemin yapıldığı tescil tarihi esas alınacaktır.İkametini talebinin karşılanacağı yer içerisinde değiştiren adayların Nüfus Müdürlüklerinden alacakları Adres Bilgileri Raporunu başvuru süresi içerisinde Kurum ünitesine ibraz etmeleri halinde ilgili işgücü talebine başvurusu yapılır.
13) Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi ve işe alınması işleminin iptaline ilişkin İŞKUR ile talep sahibi kamu kurum ve kuruluşlarının yasal işlem yapma hakları saklıdır.


B) Özel Hususlar:


1. GENEL HUSUSLAR

a) Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik kapsamında Polisevi Şube Müdürlüğünde görevlendirilmek üzere Sözleşmeli Personel (Belirsiz Süreli İş Sözleşmesi ile İşçi) statüsünde personel alımı yapılacaktır. Sınav Komisyonunca yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınav sonucuna göre alım yapılacak personel kontenjanı ve nitelikleri Özel Şartlar kısmında belirtilmiştir.

b) Adaylara göreve başlama onayları hariç yapılacak tüm tebligatlar ve duyurular, www.konya.pol.tr internet adresinde duyurular kısmında yapılacaktır.

c) Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde İŞKUR İl Müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabileceklerdir. Son müracaat tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılacaktır.

ç) Müracaat tarihi itibariyle birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir.

d) İşçi taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nufus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan birinci adresleri dikkate alınacaktır. Yayınlanan işçi taleplerinin başvuru süresi içinde ikametini talebin karşılanacağı yere taşıyan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

e) Başvuru şartlarını taşıyan adaylardan, yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınava katılacak adayların seçimi noter kurasıyla belirlenecek olup, her açık iş sayısı için 4 asil ve 4 yedek aday kurada çekilecektir.

f) Adaylar başvurularını 18/03/2019 ile 22/03/2019 tarihleri arasında Konya İŞKUR Müdürlüğünden/hizmet merkezlerinden/hizmet noktalarından veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden yapacaklardır. Noter tarafından çekilecek kuraya girmeye hak kazanabilmesi için adaylar, başvuru şartlarında belirtilen evrakları, ön güvenlik ve arşiv araştırması, evrakların kontrolü ve diğer işlemlerin tamamlanabilmesi için 27/03/2019 ile 02/04/2019 tarihleri arası mesai bitimine kadar Horozluhan Mahallesi Yeni İstanbul Yolu Üzeri No:50 Selçuklu KONYA adresinde bulunan Polisevi Şube Müdürlüğüne şahsen getirmeleri gerekmektedir. (Adayların Konya İŞKUR Müdürlüğüne beyan ettikleri başvuru formundaki bilgiler yapılacak işlemlere esas alınacak olup, beyan edilen yanlış bilgilerden adayın kendisi sorumlu olacaktır.)

g) İstenen evraklarını tamamlayıp ön güvenlik ve arşiv araştırmasından geçerek başvuruları kabul edilen adaylardan noter kurasına katılacak olanların isim listesi 09/04/2019 günü www.konya.pol.tr internet adresinde duyurular kısmında yayınlanacaktır. Noter huzurunda kura çekimi 12/04/2019 günü saat:11.00'de Polisevi Şube Müdürlüğü Büyük Salonda yapılacaktır.

h) Sınav gün, saat ve yeri ile noter kurası sonucu sınava katılmaya hak kazanan adaylar, www.konya.pol.tr internet sitesinde duyurulacaktır. Bu duyuru tebliğ mahiyetinde kabul edilecek olup ilgililerin adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Kura sonucu sözlü ve/veya uygulamalı sınava katılacak adayların İŞKUR sisteminde kayıtlı telefon numaralarına ayrıca SMS gönderilecektir.

ı) Sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olup göreve başlamaya hak kazanan adayların Polisevi Şube Müdürlüğünde en az 5 yıl çalışmaları gerekmekte olup, başvuruda bulunacak adayların bu hususu göz önünde bulundurarak başvurularını yapmaları gerekmektedir.

i) Tüm aşamalarda başvuru şartlarını taşımadıkları anlaşılan adayların işlemleri iptal edilecektir. Sınav komisyonu, değerlendirme neticesinde herhangi bir adayı başarılı bulmaması halinde adayların tamamını eleme tasarrufuna sahiptir.

j) Ön güvenlik ve arşiv araştırması yapılıp kura sonucu sözlü ve/veya uygulamalı sınava katılıp başarılı olan ve 2 aylık deneme süreci için göreve başlaması uygun görülen adayların ayrıca detaylı güvenlik soruşturması yapılacaktır. Detaylı güvenlik soruşturması sonucu olumsuz neticelenen adayların işlerine son verilecektir. İşine son verilen adayın yerine birinci yedek adaydan başlanarak işe çağrılacaktır.

2. ADAYLARDA ARANACAK GENEL ŞARTLAR

Başvuruda bulunacak adayların Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliği ve ilgili mevzuatlar çerçevesinde belirlenen aşağıdaki şartları taşımaları gerekmektedir:

a) Türk Vatandaşı olmak,

b) Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını doldurmuş olmak,

c) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

d) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar,) zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak.

e) Adayın görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

f) İlgili meslek grubunun özel şartlarında belirtilen öğrenim şartlarını taşımak,

g) İlgili meslek grubunun özel şartlarında belirtilen yaş şartlarını taşımak,

h) Başvuru yaptığı meslek grubunda belirtilen diğer nitelikleri taşımak,

ı) Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak,

i) Türkiye İş Kurumu İşgücü İstem Formunda belirtilen şartları taşımak,

j) İlan tarihi itibariyle Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre Konya ili merkez ilçeleri olan Selçuklu, Meram veya Karatay ilçelerinden birinde ikamet etmek.

k) Belirlenen sağlık şartlarını taşımak, (Yapılacak sözlü/uygulamalı sınav sonucu başarılı olan ve Polisevi Şube Müdürlüğünde göreve başlamaya hak kazanan adaylardan istenilecek)

l) Polisevi Şube Müdürlüğünce yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olmak.

m) Tüm aşamaları geçip göreve başlamaya hak kazanan adaylar 2 aylık deneme süresine tabi tutulacaklardır. 2 aylık deneme sürecinde göreve uygun olmadığı tespit edilen personelin iş akdi fes edilecektir.

3) ADAYLARDA ARANACAK ÖZEL ŞARTLAR:

3.3) Garson (Servis Elemanı) - 10 kişi:

a) Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşundan alınmış 'Hijyen Eğitimi Belgesi' ne sahip olmak,

b) Sınav Komisyonunca yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınav sonucuna göre başarılı olmak,

c) En az İlkokul diplomasına sahip olmak,

ç) Aşağıda belirtilen eğitim belgelerinden en az birine sahip olmak:

-Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi/Turizm Otelcilik Meslek Yüksek Okulu gibi Okulların Servis Hizmetleri bölümlerinden mezun olmak, (Bu bölümlerden mezun olanlardan diğer meslek belgeleri istenmeyecektir.)

-Herhangi bir kamu kurumundan alınmış Servis Elemanı (Garson) Belgesine sahip olmak,

-Herhangi bir kamu kurumundan alınmış Servis Elemanı Yardımcısı Belgesine sahip olmak,

-Herhangi bir kamu kurumundan alınmış Servis Personeli Geliştirme ve Uyum Eğitimi Belgesine sahip olmak,

d) Bu statüde çalışmak üzere istihdam edilen personel iş yoğunluğuna göre Polis Evi Şube Müdürlüğünün tüm birimlerinde Genel Temizlik Görevlisi/Kat Temizlik Görevlisi/Garson/Bulaşıkhane görevlisi vb. gibi pozisyonlarda çalışmayı kabul eder,

e) Sosyal tesisimiz 7 gün 24 saat faaliyette olduğu için esnek çalışma saatlerine ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlama gücüne sahip olmak ve gece çalışmasına engeli bulunmamak,

f) Belirlenen sağlık şartlarını taşımak.

g) Ücretlendirme asgari ücretten yapılacaktır.

4) BAŞVURUDA İSTENİLEN EVRAKLAR:

a) Kimlik belgesi aslı ve 1 adet fotokopisi,

b) Son altı ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf,

c) İstenilen eğitim durumuna ait diploma/mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi ya da noter tasdikli sureti (diploma/mezuniyet belgesinin aslının ibraz edilmesi durumunda, fotokopisi onaylandıktan sonra iade edilecektir. Diploma ve mezuniyet belgesi haricindeki belgeler kabul edilmeyecektir.)

ç) İş müracaatında özel şartlar içerisinde sayılan belgelerin aslı ve fotokopisi ya da noter tasdikli sureti (ilgili belgenin aslının ibraz edilmesi durumunda, fotokopisi onaylandıktan sonra iade edilecektir.)

d) İkametgah belgesi,

e) Adli sicil kaydı ve arşiv araştırması belgesi,

f) Pide (etliekmek) ustası ve ızgara ustası iş pozisyonuna başvuru yapan adaylar için 2 yıllık deneyim ispatı için istenen SGK Dökümü ve 4857 sayılı İş Kanununun 28. Maddesine istinaden önceki çalıştığı işyeri tarafından düzenlenecek olan Çalışma Belgesinin aslı.

Meslek Bilgileri

MeslekDeneyim (Yıl)Öğrenme Türü
Garson (Servis Elemanı)

KişiselBilgiler

CinsiyetYaş AralığıBoy AralığıKilo Aralığı
Kadın 18--(22.03.2001 - - -
Erkek 18--(22.03.2001 - - -

Kura Bilgileri

Kura YeriKura TarihiKura Saat Dilimi
KONYA POLİSEVİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ BÜYÜK SALON12.04.201911:00 - 12:00

Aranan Nitelikler

Nitelik BaşlığıNitelik Aciklamasi
MEB Onaylı SertifikaHijyen Belgesi

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : HOROZLUHAN MAH. YENİ İSTANBUL YOLU ÜZERİ NO:50
42100 SELÇUKLU
KONYA / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :KARATAY, MERAM, SELÇUKLU

İrtibat Bilgileri

Adı Soyadı
Ünvanı
Telefon No0332-2510925
E-Posta

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 10
Çalışma Şekli Daimi / Tam Süreli


KONYA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ

KONYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ POLİS EVİ MÜDÜRLÜĞÜ
Son Başvuru Tarihi : 22 Mart 2019
Yayınlanma Tarihi : 18 Mart 2019

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE:


A) Genel Hususlar:


1) Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde İŞKUR il müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden, hizmet noktalarından veya https://esube.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden İş Arayan" linkine TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak başvuru yapabileceklerdir. Son müracaat tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılacaktır.
2) Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir.
3) Önlisans ve lisans eğitim düzeyindeki işçi taleplerine, durumu talep şartlarına uyan ve talebin yayımlandığı anda geçerli olan ilgili KPSS puan türünden en az 60 puan almış olan adayların müracaatları kabul edilecektir. Aynı eğitim düzeylerindeki engelli, eski hükümlü ve/veya terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan işçi taleplerine başvurularda ise bir puan barajı aranmayacak olup bu kişilerin EKPSS/KPSS'ye girmiş olmaları yeterlidir. Ancak, kariyer meslek taleplerine başvuru yapacak engellilerden ilgili KPSS puan türünden en az 60 puan almış olan adayların müracaatları kabul edilecektir.
4) EKPSS'ye tabi engelli işçi taleplerine başvuru yapacak adaylar, hangi yılın puanını kullanarak başvuru yapacaklarını başvuru esnasında işaretleyerek seçeceklerdir. Başvuru süresi bittikten sonra değişiklik talepleri kabul edilmeyecektir.
5) Taleplere başvuru yapacak öncelikli adaylar, başvuru yapacakları listeyi başvuru esnasında işaretleyerek seçeceklerdir. Başvuru süresi bittikten sonra liste değişikliği talepleri kabul edilmeyecektir.
6) KPSS/EKPSS'ye tabi işçi taleplerine müracaat eden iş arayanların puan üstünlüğüne ve öncelikli adayların ise en eski tarihli belgelerden başlanmak suretiyle öncelik belge tarihlerine göre açık iş sayısının dört katını, kariyer mesleklerde ise açık iş sayısının beş katını geçmeyecek şekilde oluşturulan nihai listeler sınav yapılmak üzere talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna gönderilecektir.
7) Kuraya tabi taleplere başvuru yapan iş arayanların ve önceliklilerin tamamı kura çekimi için talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna gönderilecektir.
8) İşe alınacak işçilerin sadece noter kurasıyla belirleneceği kuraya tabi işgücü taleplerinde, öncelikliler de dahil olmak üzere talep şartlarına uygun tüm başvuru sahipleri arasından açık iş sayısı kadar asıl ve ihtiyaç duyulacak sayıda yedek aday doğrudan kura sonucu belirlenecektir.
9) Taleplere başvuru yaparak listelere giren adaylar aranan koşulları taşıyıp taşımadıklarına ilişkin olarak; eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, mesleki belge, yabancı dil şartı vb. belgelerini talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz edeceklerdir. Belge teslim tarihi ve yeri, işgücü ilanında ya da kamu kurum ve kuruluşunun internet sitesinden adaylara duyurulacaktır. Durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar listelerden çıkarılacak olup yerlerine sıralamada yer alan diğer kişiler dahil edilebilecektir.
10) Sınav gün, saat ve yeri ile sınava katılmaya hak kazanan adaylar, işçi alımını yapacak kamu kurum ve kuruluşunun internet sitesinde duyurulacaktır. Bu duyuru, tebliğ mahiyetinde kabul edilecek, adayların adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
11) Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkacaktır.
12) Kamu kurum ve kuruluşlarının işçi taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan birinci yerleşim yeri adresi dikkate alınacaktır.İlçe, il veya bölge düzeyinde yayımlanan işçi taleplerinin başvuru süresi içerisinde ikametini talebin karşılanacağı yere taşıyan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.İkamet değişikliği ile ilgili olarak, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminden yapılan sorgulamada Nüfus Müdürlüğünde işlemin yapıldığı tescil tarihi esas alınacaktır.İkametini talebinin karşılanacağı yer içerisinde değiştiren adayların Nüfus Müdürlüklerinden alacakları Adres Bilgileri Raporunu başvuru süresi içerisinde Kurum ünitesine ibraz etmeleri halinde ilgili işgücü talebine başvurusu yapılır.
13) Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi ve işe alınması işleminin iptaline ilişkin İŞKUR ile talep sahibi kamu kurum ve kuruluşlarının yasal işlem yapma hakları saklıdır.


B) Özel Hususlar:


1. GENEL HUSUSLAR

a) Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik kapsamında Polisevi Şube Müdürlüğünde görevlendirilmek üzere Sözleşmeli Personel (Belirsiz Süreli İş Sözleşmesi ile İşçi) statüsünde personel alımı yapılacaktır. Sınav Komisyonunca yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınav sonucuna göre alım yapılacak personel kontenjanı ve nitelikleri Özel Şartlar kısmında belirtilmiştir.

b) Adaylara göreve başlama onayları hariç yapılacak tüm tebligatlar ve duyurular, www.konya.pol.tr internet adresinde duyurular kısmında yapılacaktır.

c) Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde İŞKUR İl Müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabileceklerdir. Son müracaat tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılacaktır.

ç) Müracaat tarihi itibariyle birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir.

d) İşçi taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nufus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan birinci adresleri dikkate alınacaktır. Yayınlanan işçi taleplerinin başvuru süresi içinde ikametini talebin karşılanacağı yere taşıyan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

e) Başvuru şartlarını taşıyan adaylardan, yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınava katılacak adayların seçimi noter kurasıyla belirlenecek olup, her açık iş sayısı için 4 asil ve 4 yedek aday kurada çekilecektir.

f) Adaylar başvurularını 18/03/2019 ile 22/03/2019 tarihleri arasında Konya İŞKUR Müdürlüğünden/hizmet merkezlerinden/hizmet noktalarından veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden yapacaklardır. Noter tarafından çekilecek kuraya girmeye hak kazanabilmesi için adaylar, başvuru şartlarında belirtilen evrakları, ön güvenlik ve arşiv araştırması, evrakların kontrolü ve diğer işlemlerin tamamlanabilmesi için 27/03/2019 ile 02/04/2019 tarihleri arası mesai bitimine kadar Horozluhan Mahallesi Yeni İstanbul Yolu Üzeri No:50 Selçuklu KONYA adresinde bulunan Polisevi Şube Müdürlüğüne şahsen getirmeleri gerekmektedir. (Adayların Konya İŞKUR Müdürlüğüne beyan ettikleri başvuru formundaki bilgiler yapılacak işlemlere esas alınacak olup, beyan edilen yanlış bilgilerden adayın kendisi sorumlu olacaktır.)

g) İstenen evraklarını tamamlayıp ön güvenlik ve arşiv araştırmasından geçerek başvuruları kabul edilen adaylardan noter kurasına katılacak olanların isim listesi 09/04/2019 günü www.konya.pol.tr internet adresinde duyurular kısmında yayınlanacaktır. Noter huzurunda kura çekimi 12/04/2019 günü saat:11.00'de Polisevi Şube Müdürlüğü Büyük Salonda yapılacaktır.

h) Sınav gün, saat ve yeri ile noter kurası sonucu sınava katılmaya hak kazanan adaylar, www.konya.pol.tr internet sitesinde duyurulacaktır. Bu duyuru tebliğ mahiyetinde kabul edilecek olup ilgililerin adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Kura sonucu sözlü ve/veya uygulamalı sınava katılacak adayların İŞKUR sisteminde kayıtlı telefon numaralarına ayrıca SMS gönderilecektir.

ı) Sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olup göreve başlamaya hak kazanan adayların Polisevi Şube Müdürlüğünde en az 5 yıl çalışmaları gerekmekte olup, başvuruda bulunacak adayların bu hususu göz önünde bulundurarak başvurularını yapmaları gerekmektedir.

i) Tüm aşamalarda başvuru şartlarını taşımadıkları anlaşılan adayların işlemleri iptal edilecektir. Sınav komisyonu, değerlendirme neticesinde herhangi bir adayı başarılı bulmaması halinde adayların tamamını eleme tasarrufuna sahiptir.

j) Ön güvenlik ve arşiv araştırması yapılıp kura sonucu sözlü ve/veya uygulamalı sınava katılıp başarılı olan ve 2 aylık deneme süreci için göreve başlaması uygun görülen adayların ayrıca detaylı güvenlik soruşturması yapılacaktır. Detaylı güvenlik soruşturması sonucu olumsuz neticelenen adayların işlerine son verilecektir. İşine son verilen adayın yerine birinci yedek adaydan başlanarak işe çağrılacaktır.

2. ADAYLARDA ARANACAK GENEL ŞARTLAR

Başvuruda bulunacak adayların Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliği ve ilgili mevzuatlar çerçevesinde belirlenen aşağıdaki şartları taşımaları gerekmektedir:

a) Türk Vatandaşı olmak,

b) Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını doldurmuş olmak,

c) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

d) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar,) zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak.

e) Adayın görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

f) İlgili meslek grubunun özel şartlarında belirtilen öğrenim şartlarını taşımak,

g) İlgili meslek grubunun özel şartlarında belirtilen yaş şartlarını taşımak,

h) Başvuru yaptığı meslek grubunda belirtilen diğer nitelikleri taşımak,

ı) Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak,

i) Türkiye İş Kurumu İşgücü İstem Formunda belirtilen şartları taşımak,

j) İlan tarihi itibariyle Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre Konya ili merkez ilçeleri olan Selçuklu, Meram veya Karatay ilçelerinden birinde ikamet etmek.

k) Belirlenen sağlık şartlarını taşımak, (Yapılacak sözlü/uygulamalı sınav sonucu başarılı olan ve Polisevi Şube Müdürlüğünde göreve başlamaya hak kazanan adaylardan istenilecek)

l) Polisevi Şube Müdürlüğünce yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olmak.

m) Tüm aşamaları geçip göreve başlamaya hak kazanan adaylar 2 aylık deneme süresine tabi tutulacaklardır. 2 aylık deneme sürecinde göreve uygun olmadığı tespit edilen personelin iş akdi fes edilecektir.

3) ADAYLARDA ARANACAK ÖZEL ŞARTLAR:

3.4) Temizlik Görevlisi/Kat Hizmetleri Elemanı/Kat Görevlisi - 10 kişi:

a) Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşundan alınmış 'Hijyen Eğitimi Belgesi' ne sahip olmak,

b) Sınav Komisyonunca yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınav sonucuna göre başarılı olmak,

c) En az İlkokul diplomasına sahip olmak,

ç) Aşağıda belirtilen eğitim belgelerinden en az birine sahip olmak:

-Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi/Turizm Otelcilik Meslek Yüksek Okulu gibi Okulların Konaklama bölümlerinden mezun olmak, (Bu bölümlerden mezun olanlardan diğer meslek belgeleri istenmeyecektir.)

-Herhangi bir kamu kurumundan alınmış Kat Hizmetleri Elemanı Belgesine sahip olmak,

-Herhangi bir kamu kurumundan alınmış Kat Hizmetleri Personeli Geliştirme ve Uyum Eğitimi Belgesine sahip olmak,

d) Bu statüde çalışmak üzere istihdam edilen personel iş yoğunluğuna göre Polis Evi Şube Müdürlüğünün tüm birimlerinde Genel Temizlik Görevlisi/Kat Temizlik Görevlisi/Garson/Bulaşıkhane görevlisi vb. gibi pozisyonlarda çalışmayı kabul eder,

e) Sosyal tesisimiz 7 gün 24 saat faaliyette olduğu için esnek çalışma saatlerine ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlama gücüne sahip olmak ve gece çalışmasına engeli bulunmamak,

f) Belirlenen sağlık şartlarını taşımak.

g) Ücretlendirme asgari ücretten yapılacaktır.

4) BAŞVURUDA İSTENİLEN EVRAKLAR:

a) Kimlik belgesi aslı ve 1 adet fotokopisi,

b) Son altı ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf,

c) İstenilen eğitim durumuna ait diploma/mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi ya da noter tasdikli sureti (diploma/mezuniyet belgesinin aslının ibraz edilmesi durumunda, fotokopisi onaylandıktan sonra iade edilecektir. Diploma ve mezuniyet belgesi haricindeki belgeler kabul edilmeyecektir.)

ç) İş müracaatında özel şartlar içerisinde sayılan belgelerin aslı ve fotokopisi ya da noter tasdikli sureti (ilgili belgenin aslının ibraz edilmesi durumunda, fotokopisi onaylandıktan sonra iade edilecektir.)

d) İkametgah belgesi,

e) Adli sicil kaydı ve arşiv araştırması belgesi,

f) Pide (etliekmek) ustası ve ızgara ustası iş pozisyonuna başvuru yapan adaylar için 2 yıllık deneyim ispatı için istenen SGK Dökümü ve 4857 sayılı İş Kanununun 28. Maddesine istinaden önceki çalıştığı işyeri tarafından düzenlenecek olan Çalışma Belgesinin aslı.

Meslek Bilgileri

MeslekDeneyim (Yıl)Öğrenme Türü
Temizlik Görevlisi (Kat Hizmetleri Elemanı/Kat Görevlisi)

KişiselBilgiler

CinsiyetYaş AralığıBoy AralığıKilo Aralığı
Kadın 18--(22.03.2001 - - -
Erkek 18--(22.03.2001 - - -

Kura Bilgileri

Kura YeriKura TarihiKura Saat Dilimi
KONYA POLİSEVİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ BÜYÜK SALON12.04.201911:00 - 12:00

Aranan Nitelikler

Nitelik BaşlığıNitelik Aciklamasi
MEB Onaylı SertifikaHijyen Belgesi

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : HOROZLUHAN MAH. YENİ İSTANBUL YOLU ÜZERİ NO:50
42100 SELÇUKLU
KONYA / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :KARATAY, MERAM, SELÇUKLU

İrtibat Bilgileri

Adı Soyadı
Ünvanı
Telefon No0332-2510925
E-Posta

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 10
Çalışma Şekli Daimi / Tam Süreli


KONYA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ

KONYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ POLİS EVİ MÜDÜRLÜĞÜ
Son Başvuru Tarihi : 22 Mart 2019
Yayınlanma Tarihi : 18 Mart 2019

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE:


A) Genel Hususlar:


1) Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde İŞKUR il müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden, hizmet noktalarından veya https://esube.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden İş Arayan" linkine TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak başvuru yapabileceklerdir. Son müracaat tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılacaktır.
2) Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir.
3) Önlisans ve lisans eğitim düzeyindeki işçi taleplerine, durumu talep şartlarına uyan ve talebin yayımlandığı anda geçerli olan ilgili KPSS puan türünden en az 60 puan almış olan adayların müracaatları kabul edilecektir. Aynı eğitim düzeylerindeki engelli, eski hükümlü ve/veya terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan işçi taleplerine başvurularda ise bir puan barajı aranmayacak olup bu kişilerin EKPSS/KPSS'ye girmiş olmaları yeterlidir. Ancak, kariyer meslek taleplerine başvuru yapacak engellilerden ilgili KPSS puan türünden en az 60 puan almış olan adayların müracaatları kabul edilecektir.
4) EKPSS'ye tabi engelli işçi taleplerine başvuru yapacak adaylar, hangi yılın puanını kullanarak başvuru yapacaklarını başvuru esnasında işaretleyerek seçeceklerdir. Başvuru süresi bittikten sonra değişiklik talepleri kabul edilmeyecektir.
5) Taleplere başvuru yapacak öncelikli adaylar, başvuru yapacakları listeyi başvuru esnasında işaretleyerek seçeceklerdir. Başvuru süresi bittikten sonra liste değişikliği talepleri kabul edilmeyecektir.
6) KPSS/EKPSS'ye tabi işçi taleplerine müracaat eden iş arayanların puan üstünlüğüne ve öncelikli adayların ise en eski tarihli belgelerden başlanmak suretiyle öncelik belge tarihlerine göre açık iş sayısının dört katını, kariyer mesleklerde ise açık iş sayısının beş katını geçmeyecek şekilde oluşturulan nihai listeler sınav yapılmak üzere talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna gönderilecektir.
7) Kuraya tabi taleplere başvuru yapan iş arayanların ve önceliklilerin tamamı kura çekimi için talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna gönderilecektir.
8) İşe alınacak işçilerin sadece noter kurasıyla belirleneceği kuraya tabi işgücü taleplerinde, öncelikliler de dahil olmak üzere talep şartlarına uygun tüm başvuru sahipleri arasından açık iş sayısı kadar asıl ve ihtiyaç duyulacak sayıda yedek aday doğrudan kura sonucu belirlenecektir.
9) Taleplere başvuru yaparak listelere giren adaylar aranan koşulları taşıyıp taşımadıklarına ilişkin olarak; eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, mesleki belge, yabancı dil şartı vb. belgelerini talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz edeceklerdir. Belge teslim tarihi ve yeri, işgücü ilanında ya da kamu kurum ve kuruluşunun internet sitesinden adaylara duyurulacaktır. Durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar listelerden çıkarılacak olup yerlerine sıralamada yer alan diğer kişiler dahil edilebilecektir.
10) Sınav gün, saat ve yeri ile sınava katılmaya hak kazanan adaylar, işçi alımını yapacak kamu kurum ve kuruluşunun internet sitesinde duyurulacaktır. Bu duyuru, tebliğ mahiyetinde kabul edilecek, adayların adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
11) Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkacaktır.
12) Kamu kurum ve kuruluşlarının işçi taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan birinci yerleşim yeri adresi dikkate alınacaktır.İlçe, il veya bölge düzeyinde yayımlanan işçi taleplerinin başvuru süresi içerisinde ikametini talebin karşılanacağı yere taşıyan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.İkamet değişikliği ile ilgili olarak, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminden yapılan sorgulamada Nüfus Müdürlüğünde işlemin yapıldığı tescil tarihi esas alınacaktır.İkametini talebinin karşılanacağı yer içerisinde değiştiren adayların Nüfus Müdürlüklerinden alacakları Adres Bilgileri Raporunu başvuru süresi içerisinde Kurum ünitesine ibraz etmeleri halinde ilgili işgücü talebine başvurusu yapılır.
13) Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi ve işe alınması işleminin iptaline ilişkin İŞKUR ile talep sahibi kamu kurum ve kuruluşlarının yasal işlem yapma hakları saklıdır.


B) Özel Hususlar:


1. GENEL HUSUSLAR

a) Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik kapsamında Polisevi Şube Müdürlüğünde görevlendirilmek üzere Sözleşmeli Personel (Belirsiz Süreli İş Sözleşmesi ile İşçi) statüsünde personel alımı yapılacaktır. Sınav Komisyonunca yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınav sonucuna göre alım yapılacak personel kontenjanı ve nitelikleri Özel Şartlar kısmında belirtilmiştir.

b) Adaylara göreve başlama onayları hariç yapılacak tüm tebligatlar ve duyurular, www.konya.pol.tr internet adresinde duyurular kısmında yapılacaktır.

c) Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde İŞKUR İl Müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabileceklerdir. Son müracaat tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılacaktır.

ç) Müracaat tarihi itibariyle birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir.

d) İşçi taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nufus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan birinci adresleri dikkate alınacaktır. Yayınlanan işçi taleplerinin başvuru süresi içinde ikametini talebin karşılanacağı yere taşıyan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

e) Başvuru şartlarını taşıyan adaylardan, yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınava katılacak adayların seçimi noter kurasıyla belirlenecek olup, her açık iş sayısı için 4 asil ve 4 yedek aday kurada çekilecektir.

f) Adaylar başvurularını 18/03/2019 ile 22/03/2019 tarihleri arasında Konya İŞKUR Müdürlüğünden/hizmet merkezlerinden/hizmet noktalarından veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden yapacaklardır. Noter tarafından çekilecek kuraya girmeye hak kazanabilmesi için adaylar, başvuru şartlarında belirtilen evrakları, ön güvenlik ve arşiv araştırması, evrakların kontrolü ve diğer işlemlerin tamamlanabilmesi için 27/03/2019 ile 02/04/2019 tarihleri arası mesai bitimine kadar Horozluhan Mahallesi Yeni İstanbul Yolu Üzeri No:50 Selçuklu KONYA adresinde bulunan Polisevi Şube Müdürlüğüne şahsen getirmeleri gerekmektedir. (Adayların Konya İŞKUR Müdürlüğüne beyan ettikleri başvuru formundaki bilgiler yapılacak işlemlere esas alınacak olup, beyan edilen yanlış bilgilerden adayın kendisi sorumlu olacaktır.)

g) İstenen evraklarını tamamlayıp ön güvenlik ve arşiv araştırmasından geçerek başvuruları kabul edilen adaylardan noter kurasına katılacak olanların isim listesi 09/04/2019 günü www.konya.pol.tr internet adresinde duyurular kısmında yayınlanacaktır. Noter huzurunda kura çekimi 12/04/2019 günü saat:11.00'de Polisevi Şube Müdürlüğü Büyük Salonda yapılacaktır.

h) Sınav gün, saat ve yeri ile noter kurası sonucu sınava katılmaya hak kazanan adaylar, www.konya.pol.tr internet sitesinde duyurulacaktır. Bu duyuru tebliğ mahiyetinde kabul edilecek olup ilgililerin adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Kura sonucu sözlü ve/veya uygulamalı sınava katılacak adayların İŞKUR sisteminde kayıtlı telefon numaralarına ayrıca SMS gönderilecektir.

ı) Sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olup göreve başlamaya hak kazanan adayların Polisevi Şube Müdürlüğünde en az 5 yıl çalışmaları gerekmekte olup, başvuruda bulunacak adayların bu hususu göz önünde bulundurarak başvurularını yapmaları gerekmektedir.

i) Tüm aşamalarda başvuru şartlarını taşımadıkları anlaşılan adayların işlemleri iptal edilecektir. Sınav komisyonu, değerlendirme neticesinde herhangi bir adayı başarılı bulmaması halinde adayların tamamını eleme tasarrufuna sahiptir.

j) Ön güvenlik ve arşiv araştırması yapılıp kura sonucu sözlü ve/veya uygulamalı sınava katılıp başarılı olan ve 2 aylık deneme süreci için göreve başlaması uygun görülen adayların ayrıca detaylı güvenlik soruşturması yapılacaktır. Detaylı güvenlik soruşturması sonucu olumsuz neticelenen adayların işlerine son verilecektir. İşine son verilen adayın yerine birinci yedek adaydan başlanarak işe çağrılacaktır.

2. ADAYLARDA ARANACAK GENEL ŞARTLAR

Başvuruda bulunacak adayların Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliği ve ilgili mevzuatlar çerçevesinde belirlenen aşağıdaki şartları taşımaları gerekmektedir:

a) Türk Vatandaşı olmak,

b) Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını doldurmuş olmak,

c) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

d) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar,) zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak.

e) Adayın görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

f) İlgili meslek grubunun özel şartlarında belirtilen öğrenim şartlarını taşımak,

g) İlgili meslek grubunun özel şartlarında belirtilen yaş şartlarını taşımak,

h) Başvuru yaptığı meslek grubunda belirtilen diğer nitelikleri taşımak,

ı) Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak,

i) Türkiye İş Kurumu İşgücü İstem Formunda belirtilen şartları taşımak,

j) İlan tarihi itibariyle Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre Konya ili merkez ilçeleri olan Selçuklu, Meram veya Karatay ilçelerinden birinde ikamet etmek.

k) Belirlenen sağlık şartlarını taşımak, (Yapılacak sözlü/uygulamalı sınav sonucu başarılı olan ve Polisevi Şube Müdürlüğünde göreve başlamaya hak kazanan adaylardan istenilecek)

l) Polisevi Şube Müdürlüğünce yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olmak.

m) Tüm aşamaları geçip göreve başlamaya hak kazanan adaylar 2 aylık deneme süresine tabi tutulacaklardır. 2 aylık deneme sürecinde göreve uygun olmadığı tespit edilen personelin iş akdi fes edilecektir.

3) ADAYLARDA ARANACAK ÖZEL ŞARTLAR:

3.1) Pide Ustası (Etliekmek ustası) - 3 kişi :

a) Başvuru yapan adayın en az 2 yıl mesleki deneyime sahip olması gerekmektedir. Aday, mesleki deneyim ispatında SGK Dökümü ve 4857 sayılı İş Kanununun 28. Maddesine istinaden önceki çalıştığı işyeri tarafından düzenlenecek olan Çalışma Belgesini Müdürlüğümüze beyan etmesi gerekmektedir,

b) Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşundan alınmış 'Hijyen Eğitimi Belgesi'ne sahip olmak,

c) Sınav Komisyonunca yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınav sonucuna göre başarılı olmak,

ç) En az İlkokul diplomasına sahip olmak,

d) Başvuru tarihi itibariyle 40 yaşından gün almamış olmak,

e) Sosyal tesisimiz 7 gün 24 saat faaliyette olduğu için esnek çalışma saatlerine sahip olmak ve gece çalışmasına engeli bulunmamak,

f) Bu ilana sadece erkek adayların başvuruları kabul edilecektir,

g) Askerlik durumu itibariyle askerliğini yapmış olmak,

h) Belirlenen sağlık şartlarını taşımak.

ı) Ücretlendirme asgari ücretten yapılacaktır.

4) BAŞVURUDA İSTENİLEN EVRAKLAR:

a) Kimlik belgesi aslı ve 1 adet fotokopisi,

b) Son altı ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf,

c) İstenilen eğitim durumuna ait diploma/mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi ya da noter tasdikli sureti (diploma/mezuniyet belgesinin aslının ibraz edilmesi durumunda, fotokopisi onaylandıktan sonra iade edilecektir. Diploma ve mezuniyet belgesi haricindeki belgeler kabul edilmeyecektir.)

ç) İş müracaatında özel şartlar içerisinde sayılan belgelerin aslı ve fotokopisi ya da noter tasdikli sureti (ilgili belgenin aslının ibraz edilmesi durumunda, fotokopisi onaylandıktan sonra iade edilecektir.)

d) İkametgah belgesi,

e) Adli sicil kaydı ve arşiv araştırması belgesi,

f) Pide (etliekmek) ustası ve ızgara ustası iş pozisyonuna başvuru yapan adaylar için 2 yıllık deneyim ispatı için istenen SGK Dökümü ve 4857 sayılı İş Kanununun 28. Maddesine istinaden önceki çalıştığı işyeri tarafından düzenlenecek olan Çalışma Belgesinin aslı.

Meslek Bilgileri

MeslekDeneyim (Yıl)Öğrenme Türü
Pide Ustası2

KişiselBilgiler

CinsiyetYaş AralığıBoy AralığıKilo Aralığı
Kadın 18---40 (22.03.2001 - 18.03.1979 tarihleri arasında doğan kişiler) - -
Erkek 18---40 (22.03.2001 - 18.03.1979 tarihleri arasında doğan kişiler) - -

Kura Bilgileri

Kura YeriKura TarihiKura Saat Dilimi
KONYA POLİSEVİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ BÜYÜK SALON12.04.201911:00 - 12:00

Aranan Nitelikler

Nitelik BaşlığıNitelik Aciklamasi
MEB Onaylı SertifikaHijyen Belgesi

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : HOROZLUHAN MAH. YENİ İSTANBUL YOLU ÜZERİ NO:50
42100 SELÇUKLU
KONYA / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :KARATAY, MERAM, SELÇUKLU

İrtibat Bilgileri

Adı Soyadı
Ünvanı
Telefon No0332-2510925
E-Posta

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 3
Çalışma Şekli Daimi / Tam Süreli