Tekirdağ Kızılpınar Belediyesi Zabıta Eri ve İtfaiye Eri Alım İlanı

İlan Giriş : 23 Kasım 2007 12:57, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Tekirdağ Kızılpınar Belediyesi Zabıta Eri ve İtfaiye Eri Alım İlanı
T.C.
TEKİRDAĞ-ÇERKEZKÖY-KIZILPINAR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA
İLK DEFA ATANMAK ÜZERE ZABITA MEMURU VE İTFAİYE ERİ ALIM İLANI


657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; 11.04.2007 tarihli ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan "Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav Yönetmeliği", 21.10.2006 tarihli ve 26326 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Belediye İtfaiye Yönetmeliği" ve 11.04.2007 tarihli ve 26490 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Belediye Zabıta Yönetmeliği" hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru alınacaktır.


Sınıfı Ünvanı Derecesi Adedi Cinsiyeti Öğrenim Durumu Merkezi Sınav Puanı

GİH Zabıta Memuru 12 Derece 2 Adet E Lise veya dengi okulu mezun olmak KPSS P94 den en az 70 puan almış olmak

GİH Zabıta Memuru 9 Derece 1 AdetK 2 Yıllık yüksekokul mezunu olmak KPSS P93 den En az 70 puan almış olmak

GİH İtfaiye Eri 12 Derece 2 Adet E Lise veya dengi okulu mezun olmak KPSS P94 den En az 70 puan almış olmak

ADAYLARDA

1-GENEL ŞARTLAR

a)657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48.mad.belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmak.

b)Askerliğini yapmış yada tecilli olmak.

c)657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 53.mad.hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevlerini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak.

d)Yapılacak sınava girebilmek için Belediye Sınav Komisyonun tüm müracaatları için KPSS sonuçlarına göre en yüksek puandan başlamak üzere yapacağı sıralamada her boş kadro için belirlenen 3 katı oranındaki aday listesine girmiş olmak gerekmektedir.

2-ÖZEL ŞARTLAR

ZABITA MEMURU OLMAK İÇİN

a)Sınav günü itibariyle 25 yaşını doldurmamış olmak

b)Lise veya dengi okulu mezun olmak, bayanlarda 2 yıllık Yüksekokul mezunu olmak

c)Bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olanlar tercih edilecektir

d)Tartılma, ölçülme, soyunuk, çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az1,67 m boyunda, bayanlarda en az 1,60 m boyunda olmak, boyun 1m den fazla olan kısmı ile kilo arasında (+, -) 10 kg eksik yada fazla olmamak

e)Kalıcı, bulaşıcı hastalığı olmamak, görevlerini düzenli bir biçimde yapmaya engel olacak bedence ve akılca bir sakatlılıkları bulunmamak "isteklilerin sağlık durumu ile ilgili hususlar belediye tarafından gösterilecek tam kuruluşlu bir hastaneden alınacak kurul rapor ile belirtilir"

İTFAİYE ERİ OLMAK İÇİN

a)Sınav günü itibariyle 25 yaşını doldurmamış olmak

b)Lise veya dengi okulu mezun olmak

c)E sınıfı sürücü belgesine sahip olanlar tercih edilecektir

d)Çıplak ayakla olmak kaydıyla en az 1,67cm boyunda olmak,1m.den fazla olan kısmıyla kilo arasında (+ ve -)10 kg eksik yada fazla olmamak

3-BAŞVURU YÖNTEMİ

1-Adaylar 30 Kasım- 11 Aralık 2007 tarihleri arasında 09:00-17:00 saatleri arasıda istenilen belgeler ile Kızılpınar Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne Çerkezköy-/TEKİRDAĞ adresine bizzat veya iadeli taahhütlü posta yolu ile başvurularını yapabilirler. Postadaki gecikmeler ve ilanda belirtilen süre içerisinde kuruma intikal etmeyen başvurular dikkate alınmayacaktır.

2-Başvuru sırasında TC kimlik numarası, KPSS sonuç belgesi ve diploma örneği ile müracaat edilecektir.

3-Adaylar istenen belgelerle birlikte Belediye Başkanlığına hitaben yazılan bir dilekçe ile müracaat edecekler ve dilekçelerinde Zabıta Memurluğu için mi yoksa İtfaiye Erliği için mi müracaat ettiklerini belirteceklerdir .Hem Zabıta Memurluğu hemde İtfaiye Erliği için müracaat edecekler ayrı ayrı dilekçelerle müracaatını yapmaları gerekmektedir.

 

4-SINAV YERİ, ZAMANI VE KOŞULLARI

1-Sınav sözlü olarak yapılacaktır. Mülakat Kızılpınar Belediyesi Çerkezköy / Tekirdağ adresindeki Kızılpınar Belediye Meclis Salonunda 26 Aralık 2007 Tarihinde Çarşamba günü saat 10:00 da sözlü mülakata tabi tutulacaktır.

Sözlü Sınav Konuları: T.C Anayasası, Atatürk İlke ve İnkılap Tarihi, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu, Mahalli İdarelerle İlgili Temel Mevzuattan Olacaktır.

2-Sözlü sınav öncesinde adaylar Kızılpınar Merkez Sağlık Ocağı Tabipliğine başvurmak suretiyle boy ve kilo tespiti yaptıracaktır. Boy ve Kilo tespit formu onayı olmadan adaylar sözlü sınava alınmayacaktır.Adaylar sınavda bu belgelerle birlikte kimlik tespitinde kullanılmak üzere nüfus cüzdanı yada sürücü belgesi gibi fotoğraflı geçerli bir kimlik belgesinide yanında bulunduracaklardır.Sınava katılmayacak müracaat sahiplerine herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

5- SINAV ŞEKLİ, DEĞERLENDİRME YÖNTEMİ VE İLANI

-Sözlü mülakat duyurulmuş olan yer ve saatte başlar ve geç gelenler sınava alınmaz. Adayın kimlik kartı kontrol edilmek suretiyle sınava alınır.Adaylar yanlarında sınava giriş belgesi, aday kimlik kartı ile birlikte resmi makamlarca verilmiş geçerli bir kimlik belgesi zorunda olup istendiğinde bunları sınav görevlilerine ibraz etmekle yükümlüdür.

- Sözlü mülakat 100 tam puan üzerinden değerlendirilecektir.

- Sınavı kazananlar www.kizilpinar.bel.tr adresinden ve yazılı olarak bildirilecektir.

- Atama yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından başarı sırasına göre atama yapılacaktır.