Tekirdağ Hayrabolu Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı

İlan Giriş : 22 Kasım 2007 14:05, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Tekirdağ Hayrabolu Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı
TEKİRDAĞ İLİ HAYRABOLU İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NA İLK DEFA ATANMAK ÜZERE ZABITA MEMURU ALIM İLANI

11 Nisan 2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Belediye Zabıta Yönetmeliğinin Atama Şartları başlıklı 13. 14. , 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) fıkrasında belirtilen şartları taşımak koşulu ile, Belediyemizde boş bulunan Aşağıda unvan, derece, sınıfı ve sayıları belirtilen Zabıta Memuru kadrolarına 657 sayılı Devlet memurları Kanununa tabi olarak çalıştırılmak üzere personel alınacaktır.


BOŞ KADROLAR

Sıra No Alınacak Kadro Unvanı Adedi Sınıfı Derecesi Cinsiyeti KPSS Türü KPSS Puanı Öğrenim Durumu

1 Zabıta Memuru 1 GİH 9 Erkek KPSS93 60 İki yıllık ; Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama veya Yerel Yönetimler Bölümü mezunu

2 Zabıta Memuru 4 GİH 11 Erkek-Kadın KPSS94 65 Lise ve Dengi okul mezunu olmak
TOPLAM 5

ADAYLARDA BAŞVURU ŞARTLARI:

a - İlandaki mezuniyette olmak

b - Sınavın yapılacağı tarihte 25 yaşını doldurmamış olmak

c - Askerlik hizmetini yapmış olmak.

d - Tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydı ile erkeklerde en az 1,67 m boyunda kadınlarda en az 1,60 m boyunda olmak ve boyun 1 m den fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg dan fazla fark olmamak (Boy ve kilo tespiti Hayrabolu Merkez Sağlık Ocağı Tabipliğince yapılacaktır).

e - Kalıcı bulaşıcı hastalığı olmamak, görevini düzenli bir şekilde yapmaya engel olacak bedence ve akılca bir sakatlıkları bulunmamak.

f - Sürücü belgesi olanlar ve bilgisayar sertifikası olanlar tercih edilecektir.

g - KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) 2004 ve sonrası sınavlarına girmiş olmak

h - Belediyemize başvuran adayların KPSS başarı puanlarına göre sıralanarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacaktır.

SINAVA BAŞVURU YERİ VE SAATİ:

Başvurular, Hayrabolu Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'ne şahsen yapılacaktır. Internet ortamında ve posta ile yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir. Başvurular 30 Kasım 2007 tarihinde başlayıp, 07 Aralık 2007 tarihinde (Cumartesi-Pazar hariç) mesai saati bitiminde sona erecektir.

SINAV YERİ VE SAATİ:

24 Aralık 2007 tarihinde Hayrabolu Belediye Başkanlığı Meclis Toplantı Salonunda Saat : 11:00' de sözlü sınav yapılacaktır.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENECEK BELGELER:

1- Başvuru formu eksiksiz doldurulacak.

2- KPSS sonuç belgesi aslı ve fotokopisi

3- T.C.Nolu Nüfus cüzdanı fotokopisi (aslı ibraz edilecektir)

4- Son altı ay içerisinde çekilen 3 adet vesikalık fotoğraf

5- Olanların sürücü belge ve bilgisayar sertifikaları

6- Diploma veya Geçici Mezuniyet belgesi aslı veya tasdikli sureti

7- Sabıka kaydının olmadığına dair belge

8- Askerlikle ilişkisinin olmadığına dair belge

9-Görevini devamlı yapmaya engel bir durum olmadığına dair sağlık belgesi ( Atama esnasında sağlık kurulu raporu istenir.)

SINAVA GİRİŞ BELGESİ:

KPSS Başarı puanına göre en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere boş kadro sayısının üç katı kadar, aday sınava çağırılacak olup, sınava çağrılan adayların listesi Başkanlığımız ilan panosuna asılacaktır. Sınava çağrılan adaylar için sınava giriş belgesi düzenlenecektir. Sınava giriş belgeleri imza karşılığında 24 Aralık 2007 tarihinde Hayrabolu Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nden Saat: 09.00'da alınacaktır. Boy ve Kilo tespit formu onayı olmadan adaylar sözlü sınava alınmayacaktır. Adaylar sınavda bu belgelerle birlikte kimlik tespitinde kullanılmak üzere T.C.Nolu Nüfus cüzdanı belgesini de yanında bulunduracaklardır. Sınava katılmayacak müracaat sahiplerine herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

SINAV KONULARI :

a) Türkiye Cumhuriyeti Anayasası

b) Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi

c) 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu

d) Mahalli İdarelerle ilgili temel mevzuattan oluşur.

SINAVIN ŞEKLİ VE DEĞERLENDİRME:

Sınava girişe hak kazanan adaylar, 24 Aralık 2007 Pazartesi günü Hayrabolu Belediye Başkanlığı Meclis Salonunda Saat:11:00'da Sınav Komisyonu huzurunda sözlü sınav yapılacaktır. Sınavda başarılı olabilmek için 100 üzerinden en az 70 puan almak gerekir. Başarı notu, sözlü sınav notu ile KPSS puanının ortalamasıdır.

Giriş sınavında en yüksek puan alan adaydan başlanarak yapılan sıralamaya göre oluşturulan liste Belediye Başkanlığı ilan panosuna asılacaktır. Ayrıca, sınav sonucu kazanan adaylara yazılı olarak bildirilir ve başarılı olan adaylardan atanmaları için gerekli olan belgeler istenilecektir.. Sınavı kazananlar arasından atanacak boş kadro sayısı kadar Asil ve boş kadro sayısı kadar Yedek aday belirlenir. Asil adaylardan on gün içerisinde göreve başlamayanların yerine başarı sırasına göre yedek adaylardan atama yapılacaktır.

Sınav Komisyonu; sınav sonunda personel alımı için ilana çıktığı kadrolardan, başarı puanlarını düşük bulduğu veya yeterli bulmadığı takdirde sınav duyurusunda ilan edilen kadroların bir kısmına ya da hiçbirine alıp almama hakkına sahiptir.

Başvuru işlemleri sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya herhangi bir şekilde gerçeği sakladığı tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılır ve bunların atamaları yapılmaz. Bu kişiler hiçbir hak talep edemezler ve haklarında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulur.

İLANEN DUYURULUR.