Konya Karatay Hayıroğlu Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı

İlan Giriş : 15 Kasım 2007 12:51, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Konya Karatay Hayıroğlu Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı
KONYA KARATAY HAYIROĞLU BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu`nun 47. Maddesi ve 11.04.2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak 1adet 10 Dereceli açıktan atama yoluyla Zabıta Memuru alınacaktır.

A. KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (KPSS)SONUCUNA GÖRE İLK DEFA ATAMA YAPILACAK BOŞ KADRO VE POZİYONU

KADRO SINIF ADET DERECE CİNSİYETİ KPSS TABAN PUANI TÜRÜ

Zabıta Memuru GİH 1 10 K 55 KPSSP94

B.BAŞVURUDA BULUNACAK ADAYLARDA ARANACAK KOŞULLAR :

1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel özel ve şartlara sahip olmak

2.KPSS 2004 veya 2006 KPSSP94 puan türlerinden en az 55 puan ve üzeri puan almış olmak,

3. Sınav günü itibari ile 25 yaşını doldurmamış olmak,

4. En az lise veya Lise dengi Meslek Lisesi mezunu olmak

5.Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi görevlerde daha önce çalışmış veya halen çalışıyor olmamak,

6.11.04.2007 tarihli Resmi Gazetede yayınlanmış bulunan Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13/1-b maddesi şartlarını taşıyor olmak,

7. Atanacak kadro için memuriyete engel sağlık sorunu olmadığına gösterir Sağlık Raporu.

C.BAŞVURU ESNASINDA ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER :

Hayıroğlu Belediyesi muhasebe bölümünden alınacak başvuru formu aday tarafından eksiksiz ve okunaklı şekilde tükenmez kalemle doldurulmak suretiyle aşağıdaki belgeler eklenecektir.

1. 2004 veya 2006 KPSS sonuç belgesi aslı veya tasdikli sureti ,

2. T.C. kimlik numarası mevcut Nüfus Cüzdanı aslı veya tasdikli sureti,

3. Son altı ay içerisinde çekilmiş 2 adet renkli 4,5 x 6 boyutunda vesikalık fotoğraf ,

4. Diploma veya çıkış belgesi aslı veya tasdikli sureti,

5. Cumhuriyet Savcılığı Adli Sicil Belgesi (son 1 hafta içinde alınmış.)

6. Belediyemiz muhasebe bölümünce belirlenecek boy ve kilolarına ilişkin tutanak.

D. BAŞVURU YERİ , TARİHİ VE SAATİ

1. Adaylar 14 KASIM - 23 KASIM 2007 tarihlerinde 08,30 - 16.00 saatleri arasında istenilen belgelerle birlikte, Hayıroğlu Belediye Başkanlığı KARATAY /KONYA adresine şahsen başvuracaklardır.Posta yoluyla yapılan müracatlar dikkate alınmayacaktır.

2. Sınava katılabilme şartlarını taşıyan adaylara muhasebe bölümünce sınav giriş belgesi (aday kimlik kartı) verilecektir. İdaremiz , başvuru yapan adayları KPSS başarı puanlarına göre sıralayarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere , atama yapılacak boş kadro sayısının üç katı oranında adayı sınava çağıracaktır. Sınava katılma hakkını elde edemeyen müracaat sahiplerine herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

3.Anlaşılmayan konular için 0.332.385 50 53 numaralı telefondan bilgi alınabilir.

E. SINAV YERİ , ZAMANI VE KONULARI :

Sınavlar uygulamalı ve sözlü sınav olarak yapılacaktır. Sözlü sınav Hayıroğlu Belediye Başkanlığı Karatay/ KONYA adresinde bulunan Belediyemiz Encümen salonunda uygulama kısmı ise aynı sözlü sınavı müteakiben belediyemize ait belediye bahçesinde yapılacaktır. Sözlü sınav ve uygulama tarihi ve saati 11.12.2007 Salı günü saat 10.00 dur.
Sözlü sınav konuları : T. C. Anayasası , Atatürk İlkeleri ve inkılap tarihi, 657 S.D.M.K. ve Mahalli İdarelerle İlgili Temel Mevzuattan ve uygulamalı ve Fiziksel Aktivitelerden oluşacaktır.

F. SINAV ŞEKLİ DEĞERLENDİRME YÖNTEMİ VE İLANI: :

Sözlü sınav duyurulmuş olan yer ve saatte başlar ve geç gelenler sınava alınmazlar.

Her aday , sınav giriş belgesi ( aday kimlik kartı) kontrol edilmek suretiyle sınava alınır. Sınava giren adaylar yanlarında sınav giriş belgesi (aday kimlik kartı) ile birlikte resmi makamlarca verilmiş geçerli bir kimlik belgesi bulundurmak zorunda olup istediğinde bunları sınav görevlilerine ibraz etmekle yükümlüdürler.

Sözlü sınavda başarılı olabilmek için: 100 üzerinden en az 70 puan almış olmak ve uygulamalı olarak yaptırılacak fiziksel aktiviteleri başarıyla yapmaları gerekir.

Sözlü sınav sonucunda oluşacak kurum sınavı başarı puanı 70 puanın altında kalan adaylar başarısız kabul edilecek ve atamaları yapılmayacaktır.

Memuriyete girişe esas teşkil edecek sınav sonucu ,kurum sınavı başarı puanın % 50 si ile KPSS puanının % 50 si alınmak suretiyle belirlenir.Sınav sonuçları başarı sırasına göre belediyenin ilan panosunda ilan edilir ve kazananlara yazılı olarak bildirilir .

Atamalar sonuçların ilanından itibaren 15 gün içerisinde adayların şahsi başvurusu ile gerçekleştirilecektir, asil adayların başvuru yapmaması durumunda yedek adayların ataması değerlendirilecektir. Ataması yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından başarı sırasına göre atama yapılır.
İlanen Duyurulur.