TKİ daimi işçi alım ilanı (1 kişi)

İlan Giriş : 12 Kasım 2007 08:44, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
TKİ daimi işçi alım ilanı (1 kişi)

Türkiye İş Kurumu Ostim Şube Müdürlüğünden :

Aşağıda Belirtilen İşyerine Daimi İşçi Alınacaktır.

Talep şartlarına durumları uyanların, Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. (İstenilen niteliklere ilişkin belgelerin ASILLARI İŞKUR personeli tarafından görülecek, mülakat esnasında işyerine ibraz edilecektir.)

TALEBİ ALAN ŞUBE KAMU KURULUŞUNUN ADI CİNSİYETİ MESLEK ADI İŞGÜCÜ SAYISI EĞİTİM DURUMU ARANILAN DİĞER NİTELİKLER
Ostim (Ankara) Şube Müdürlüğü TKİ Gen. Müd . Güney Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müd . E/K Tamir Bakımcı (Mekanik Bakım-Onarımcısı) 1 EML Elektrik, Elektrik-Elektronik, Torna, Tesviye, Motor ve Metal İşleri, Endüstriyel Otomasyon Teknoloji Bölümü Mezunu *Gerektiğinde vardiyalı çalıştırılacaktır. *İşyeri Ağır ve Tehlikeli İşler Yönetmeliği'ne tabidir. Çalışılacak Yer:YATAĞAN /MUĞLA

Yukarıda Belirtilen Taleplere Başvuracak Adayların Dikkatine; 18 yaşını tamamlamış olması, Erkek Adayların Askerlikle ilişiği bulunmaması (Muaf, Yapmış veya Tecilli olması) gerekmektedir.

*2004 ve 2006 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) Katılan, Lise ve Dengi Okul Mezunlarının KPSSP94 Puanı 60 ve Üzerinde Olan Adaylar Başvurabilirler.

Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 Gün içerisinde;

1- Nüfus Cüzdanı

2- KPSS Sonuç belgesi

3- Diploma

4- Merkezi sınav uygulanmayacak Öncelikliler (özelleştirme , terör mağduru v.b. nedenlerle öncelikli olanlar) öncelik durumlarına ilişkin belgeler ile birlikte istenen diğer belgelerin ASILLARI ile herhangi bir İŞKUR İl/Şube Müdürlüğüne ŞAHSEN başvurmaları Gerekmektedir. .

SIRALAMA:

*Merkezi Sınav Uygulanmayacak Kişilerden (öncelikli) durumları talep şartlarına uyanlar Kurumumuza kayıt tarihine göre,

*KPSS'ye katılanlar ise, Açık İş Sayısının 2 Katını Geçmeyecek Sayıda olmak üzere PUAN durumuna göre isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte iki ayrı liste halinde İşçi İsteğinde Bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna Gönderilecektir.

*Mülakat/sözlü tarihi ve yeri kamu Kuruluşu Tarafından Adaylara Bildirilecektir.

Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilmektedir.