Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 05 Kasım 2007 12:53, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel Alım İlanı


KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 4/B (SÖZLEŞMELİ PERSONEL) ALIM İLANI

Üniversitemiz Tıp Fakültesi ve Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinde 5620 sayılı Kanun ve 06.06.1978 tarih ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile ek ve değişikliklerine göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere, KPSS (B) gurubu puan sırasına konulmak kaydıyla alım yapılacak her bir unvan için aşağıda belirtilen boş sözleşmeli personel pozisyonunun beş katına kadar adaylar arasından sözlü sınav başarı sırasına göre sözleşmeli personel alınacaktır.

UNVANI ADEDİ SÖZLEŞMELİ ÜCRET(BRÜT) (YTL) ARANILAN NİTELİKLER

Hemşire 6 Adet Lise(955.32) Ön Lisans:( 984.60) Lisans (1.002,90) En az Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Bölümü Mezunu olmak.

Diğer Sağlık Personeli 1 Adet Lise(955.32) Ön Lisans:( 984.60) Lisans (1.002,90) En az Sağlık Meslek Lisesi Radyoloji Bölümü Mezunu olmak.

Diğer Sağlık Personeli 1 Adet Lise(955.32) Ön Lisans:( 984.60) Lisans (1.002,90) En az Sağlık Meslek Lisesi Labratuar Bölümü Mezunu olmak.

Sağlık Teknikeri 1 Adet Ön Lisans:( 984.60) Lisans (1.002,90) En az Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Mezunu olmak.

Başvuracak adaylarda yukarda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen aşağıdaki genel şartlar aranır.

Genel Şartlar,

-Türk vatandaşı olmak,

-Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

-Taksirli suçlar hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, iancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve srıhlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma Devlet sırlarını açığa vurma sjçlarından hükümlü bulunmamak.

-Erkekler için askerlik durumu itibariyle; Askerlikle ilgisi bulunmamak, Muvazzaf askerlik hizmetini yapış vahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

-657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak,

-2004-2006 KPSS (B) gurubu sınavlarından birine girmiş bulunmaları.

-Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmaları gerekmektedir.

-Müracaatlar ilanın gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar) Personel Dairesi Başkanlığına istenilen belgeler ile birlikte (noter tasdikli veya aslı görülmek üzere Personel Dairesi Başkanlığınca onaylanmış) şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

İstenen Belgeler;

-Öğrenim Belgesi

-2004 veya 2006 KPSS (B) gurubu sınav sonuç belgesi

-Nüfus cüzdanı tasdikli örneği

-Sabıka Kaydı

-KPSS (B) gurubu puan sıralamasından sonra sözlü sınava alınmaya hak kazananların isimleri başvuru bitim tarihinden itibaren en geç beş (5) gün içerisinde http://www.ksu.edu.tr/ adresinden ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Sözlü sınav tarihi ve yeri http://www.ksu.edu.tr/ adresinden ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Sözlü sınav sonuçları sözlü sınav bitim tarihinden itibaren en geç beş (5) gün içerisinde http://www.ksu.edu.tr/ adresinden ilan edilecektir.Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.Sözlü sınavdan sonra başarılı bulunduğu ilan edilen adayların ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde gerekli belgeleri tamamlamak suretiyle Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Belgelerin teslime müteakip atama yapılır, atamanın adaylara yazılı olarak r z nimesinden itibaren 15 gün içende aday görevine başlamak zorundadır.Bu süre içerisinde göreve Daşiamayanlar haklarını kaybederler.