İzmir Menemen Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı

İlan Giriş : 02 Kasım 2007 15:19, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İzmir Menemen Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı

MENEMEN BELEDİYE BAŞKANLIĞI' NDAN İLK DEFA ATANACAKLAR ZABITA MEMUR ALIM İLANI

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu' nun 48.Maddesinin (a) fıkrasındaki şartlan ve 11 Nisan 2007 Tarih ve 26490 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Belediye Zabıtası Yönetmeliği' nin 13. Maddesindeki Zabıta Memurluğuna atanma şartlanna göre Menemen Belediyesinde görev yapmak üzere aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi ve niteliği belirtilen boş kadrolara zabıta memuru alımı yapılacaktır.

ALINACAK MEMUR KADROLARININ KOD VE BİLGİLERİ

Alınacak Kadro Unvanı Sınıfı Kadro Derecesi Adet Niteliği

Zabıta Memur. G.İ.H 11 Derece 3 Adet Lise veya dengi okul mezunu olmak, Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13. maddesindeki şartlara haiz olmak, 2004 veya 2006 KPSS ye girmiş ve en az] 59 puan almış olmak.

GENEL ŞARTLAR

1- T.C. Vatandaşı olmak

2- KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) sınavına katılmış ve en az 59 puan ve üzeri almış olmak.

3- Erkek adayların muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya gelmiş ise askerlik hizmetini yapmış, muaf veya erteletmiş olmak,

4- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

5- Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 657 sayılı Devlet Memurlan Kanununa tabi görevlerde halen çalışıyor olmamak, herhangi bir kamu veya özel kuruluşa karşı hizmet yükümlülüğü ve tazminat borcu olmamak,

6- Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandıncılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kinci suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat kanştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.

BAŞVURU ESNASINDA ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

Menemen Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğünden alınacak başvuru formu aday tarafından eksiksiz ve okunaklı şekilde tükenmez kalemle doldurulmak suretiyle aşağıdaki belgeler eklenecektir.

1. 2004 veya 2006 KPSS sonuç belgesi,

2. T.C. kimlik numarası mevcut Nüfus Cüzdanı sureti,

3. Son altı ay içerisinde çekilmiş 4 adet renkli vesikalık fotoğraf,

4. Diploma veya çıkış belgesi sureti,

5. Cumhuriyet Savcılığı Adli Sicil Belgesi (Son Bir Ay içinde alınmış olması),

6. Belediyemiz Sağlık Merkezinde belirlenecek boy ve kilolarına ilişkin tutanak.

BAŞVURU YERİ TARİH VE SAATİ

Başvurular Menemen Belediyesi Yaa İşleri Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır. Posta yoluyla yapılan müracaatlar dikkate alınmayacaktır.Başvuru tarihi gazete ilan tarihinde başlayıp 09 Kasım 2007 Cuma günü saat 17:00' a kadar yapılabilecektir Sınava katılabilme şartlarını taşıyan adaylara Yazı İşleri Müdürlüğünce Sınav Giriş Belgesi (Aday Kimlik Kartı) verilecektir İdaremiz .başvuru yapan adaylan KPSS basan puanlanna göre sıralayarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak boş kadro sayısının üç katı oranında adayı sınava çağıracaktır.Smava karılma hakkını elde edemeyen müracaat sahiplerine herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

SINAV YERİ ZAMANI VE KONULARI

Sınav, sözlü olarak yapılacaktır.Sözlü sınav Menemen Belediye Başkanlığı Makam Odasmda 15 Kasım 2007 Perşembe aflnü saat 10:00'da -

Sözlü sınav konuları;

a) Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,

b) Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi

c) 657 sayılı Devlet Memurlan Kanunu

d) Mahalli İdarelerle İlgili Temel Mevzuattan oluşacaktır.

SINAV ŞEKLİ, DEĞERLENDİRME YÖNTEMİ VE İLANI

Sözlü sınav, duyurulmuş olan yer ve saatte başlar ve geç gelenler sınava alınmazlar.

Her aday, sınav giriş belgesi (Aday kimlik kartı) kontrol edilmek suretiyle sınava alınır. Sınava giren adaylar, yanlannda sınav giriş belgesi (aday kimlik kartı) ile birlikte resmi makamlarca verilmiş geçerli bir kimlik belgesi bulundurmak zorunda olup, istendiğinde bunlan sınav görevlilerine ibraz etmekle yükümlüdürler.

Kurum sınavı basan puanı, sözlü sınav notunun % 100'üdür.

Knrum Sınavı Basan Puanı 75 puanın altında kalan adaylar başansız sayılırlar.

Memuriyete girişe esas teşkil edecek sınav sonucu, kuram smavı basan puanının % 50'si ile KPSS puanının % 50'si alınmak suretiyle belirlenir.

Sınav sonuçlan, başarı sırasına göre belediyenin www.nienemen-bel.tr internet sayfasında ilan edilir ve kazananlara yazılı olarak bildirilir.

Atamalar sonuçların ilanından itibaren 15 gün içerisinde adayların şahsi başvurusu ile gerçekleştirilecektir.

Asil adaylann başvuru yapmaması durumunda yedek adayların ataması değerlendirilecektir.

Ataması yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından basan sırasına göre atama yapılır.

İanen duyurulur.