Bozok Üniversitesi lisansüstü öğrenci alım ilanı

Bozok Üniversitesi rektörlüğü tarafından yapılan duyuruya göre lisansüstü öğrenci alımı yapılacaktır

İlan Giriş : 23 Aralık 2018 22:07, Son Güncelleme : 23 Aralık 2018 22:21
Bozok Üniversitesi lisansüstü öğrenci alım ilanı

Fen Bilimleri Enstitüsü lisansüstü öğrenci alımı için:

T.C. vatandaşı ve yabancı uyruklu adaylar için öğrenci kontenjanları, başvuru ve kabul koşulları için TIKLAYINIZ

Ön Başvuru, 01 Ocak 2019 tarihinde başlayıp 04 Ocak 2019 tarihinde saat 17:00'da sona erecektir. Ön başvuru için TIKLANIZ

YÖK'ün not dönüşüm tablosu için TIKLAYINIZ

BAŞVURU YAPARKEN DİKKAT !

-İlan başvuru kısmının en alt butonunda yer alan Lisanüstü Aday Öğrenci Belge Yükleme Alanına belge yüklemesi yapılmayacaktır .

-Daha önceki yıllarda başvuru yapmış olan aday öğrenciler de İLK GİRİŞ BAĞLANTISINI Tıklayarak başvurularını yapacaklardır.

Açıklamalar:

Önkayıt başvuru formu doldurulurken; adayların dikkat etmesi gereken hususlar; öncelikle mozilla firefox'un son sürümü veya google chrome kullanarak doldurulması gereken zorunlu alanlar doldurmalı, tüm bilgiler doldurulduktan sonra fotograf yüklenmeli(yüklenecek fotograf vesikalık fotograf boyutunda ve jpg formatında olmalıdır.), doldurulması zorunlu olmayan alanlar "#" işareti ile gösterilmiş ve bu alanların doldurulması zorunlu değildir.

Adaylar, önkayıt başvuru formunda lisans/yüksek lisans mezuniyet notlarının 100'lük sisteme çevrilmiş halini girmelidirler.

Elektronik ortamda istenilen bilgilerde ve kayıt esnasında istenilen belgelerde yanlış beyanda bulunanlar, tahrifat yapanlar ile ilanda belirtilen şartları taşımayanlar başarılı olsalar dahi kayıtları yapılmayacak olup, bu şekilde aday kaydı veya kesin kaydı yapılmış olan öğrencilerin de kaydı silinecektir.

Tezsiz yüksek lisans programları hariç, aynı anda birden fazla lisansüstü programa kayıt yaptırılamaz ve devam edilemez. Bu nedenle enstitümüzde kesin kayıt hakkı kazanan aday öğrenciler; başka bir yerde tezsiz yüksek lisans programları hariç, lisansüstü programa kayıtlı olmaları halinde; kayıtları enstitümüz tarafından gerçekleştirilmeyecek olup, bu şekilde aday kaydı veya kesin kaydı yapılmış olan öğrencilerin de kayıtları silinecektir.

Sosyal Bilimler Üniversitesi lisansüstü öğrenci alım ilanı için:

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı T.C. Vatandaşı Lisansüstü Öğrenci Alım İlanı için tıklayınız..

**Ön başvurusunu yapan adayların, ön başvuru tarihleri içerisinde Enstitü Müdürlüğüne kendisi veya vekili(noter onaylı) vasıtasıyla ön başvuruda istenilen belgeleri enstitüye teslim edip ön başvurularını onaylatmaları zorunludur. Ön başvuru süresi içinde ön başvurularını onaylatmayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Ayrıca posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.