Aydın Nazilli İlçesi Arslanlı Belediyesine Zabıta Memuru Alım İlanı

İlan Giriş : 29 Ekim 2007 10:00, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Aydın Nazilli İlçesi Arslanlı Belediyesine Zabıta Memuru Alım İlanı

T.C. AYDIN İLİ NAZİLLİ İLÇESİ ARSLANLI BELEDİYESİ

ARSLANLI BELEDİYESİ BAŞKANLIĞINA İLK DEFA ATAMA YAPILARAK ZABITA MEMURU ALINACAKTIR

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinin (A) fıkrasındaki şartlan 2007 tarih w 26490 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Belediye Zabıtası 13. maddesindeki Zabıta Memurluğuna atanma şartlarına göre boş Zabıta kadrolarına sözlü sınav ile alım yapılacaktır.

ALIM YAPILACAK BOS KADROLAR

UNVANI DERECESİ ADET CİNSİYET. EĞİTİM DURUMU

GİH Zabıta Memuru 9 Derece 1 Adet E Lisans düzeyinde Eğitim Veren iktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ile Siyasal Bilgiler Fakültelerinin İşletme, İktisat ve Maliye Bölümlerinin birinden mezun olmak.

GIH Zabıta Memuru 10 Derece 1 Adet E K 2 Yıllık Meslek Yüksek Okulu Mezunu Olmak

BAŞVURU ŞARTLARI

1-Türk vatandaşı olmak,

2-Sınavın yapıldığı tarih itibari ile 25 yaşını doldurmamış olmak,

3-KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) 2004 veya sonrası sınavlarına girmiş, en az 60 puan ve üzeri almış olmak.

4-Aşağıdaki tabloda belirtilen kadrolara uygun olarak, 4 yıllık Lisans veya 2 yıllık I -.lisans mezunu olmak, (Yurt dışından mezun olanların denkliği YÖK tarafından onaylanmış rlmak)

5-Askerliğini yapmış, tecilli veya muaf olmak,

6-Erkeklerde boy en az 1.67 metre, kadınlarda boy en az 1.60 metre boyunda olmak »e boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg.dan fazla fark olmamak tBoy ve kilo tespiti Arslanlı Sağlık Ocağı Tabibi tarafından yapılacaktır.)

7-Kalıcı ve bulaşıcı hastalığı olmamak, Zabıta görevini düzenli bir biçimde yapmaya engel olacak bir özrü bulunmamak,

8-Daha önce çalışmış olduğu kurum ve kuruluşlardan disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,

9-Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşlarında 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi görevlerde halen çalışıyor olmamak, Herhangi bir kamu veya özel kuruluşa karşı hizmet yükümlülüğü ve tazminat borcu olmamak,

10-Ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis cezası ile veya yüz kızartıcı bir suç ile hüküm giymemiş olmaktır.

Belediyemize başvuran adaylar KPSS başarı puanlarına göre sıralanacak ve en yüksek puanlı adaydan başlanarak alınacak boş kadro sayısının 3 katı oranında aday sınava çağrılacak olup, sınava çağrılacak adaylar adreslerine posta yolu ile bildirilecektir.( Başvuru sırasında verilen adres tebliğ adresi olarak kabul edilecektir.)Sınava katılma hakkını elde edemeyen adaylara herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENİLECEK BELGELER:

1. Aday tarafından doldurulacak olan Başvuru Formu (Boş Başvuru Formu örneği kurumdan temin edilecek)

2. KPSS Sonuç Belgesi örneği (aslı ibraz edilecektir),

3. Nüfus Cüzdanı fotokopisi (T.C Vatandaşlık Nosu olan),

4. Öğrenim durumlarını gösterir belge fotokopisi,

5. 2 adet yeni vesikalık fotoğraf (1 adedi Başvuru Formu'na yapıştırılacaktır).

BAŞVURU SÜRESİ VE YERİ:

Başvuru süresi 09 /11 / 2007 tarihinde başlayacak ve 16 /l 1 / 2007 günü mesai bitiminde sona erecektir. Başvurular; Arslanlı Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğü'ne şahsen yapılacaktır. Posta ve e-mail yolu ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir

SINAV YERİ VE ZAMANI:

Sınav ; 29-11-2007 tarihinde saat 10:00 da Arslanlı Belediye Başkanlığı Hizmet Binasında sözlü sınav olarak yapılacaktır.

Sınava müracaat eden adaylar, müracaatları sırasında başvuru formunda yer alan boy ve kilo tespit bölümünü Arslanlı Sağlık Ocağı Tabipliğine onaylatacaklardır. Boy ve Kilo Tespit Formu onaylı olmayan adaylar sözlü sınava alınmayacaktır.

DEĞERLENDİRME:

Sınav Komisyonunca yapılacak olan sözlü sınavda değerlendirme 100 tam puan üzerinden yapılacaktır. Sözlü sınavdan 70 puanın akında alan adaylar başarısız sayılacaktır. Sözlü sınavdan 70 ve üzeri puan alan adayların sözlü sınav puanı ve KPSS puanı toplanıp ikiye bölünerek basan puanı bulunur. En yüksek başarı puanından başlayarak atama yapılacak sayı kadar asıl ve yansı kadar yedek aday ilan edilecektir. Asil adaylardan göreve başlamayanların yenne sırasıyla yedek adaylardan atama yapılacaktır.

Başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya herhangi bir şekilde gerçeği sakladığı tespit edilenlerin sınavlar, geçersiz sayılır ve bunlann atamaları yapılmaz. Bu gibi durumlar, tespit edilenlerin atamalan yapılmış olsa dahi atamalan iptal edilir. Bu kişiler hiç bir hak talep edemezler ve haklarında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulur.

SINAV KONULARI:

a) Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,

b) Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi,

c) 657 sayılı Devlet Memurlan Kanunu,

d) Mahalli İdarelerle ilgili temel mevzuat'tan oluşacaktır.

Sınav sonuçlan kazanan adaylara posta volu ile bildirilecektir

İLAN OLUNUR