Süleyman Demirel Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 28 Ekim 2007 16:40, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Süleyman Demirel Üniversitesi Akademik Personel İlanı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 657 S.D.M.K.48. maddesi hükümleri dahilinde Öğretim Elemanı alınacaktır.

Öğretim Görevlisi / Okutman / Uzman kadrolarına başvurularda aranan zorunlu şartlar.

-ALES Sınavından en az 70 puan veya son iki yılda LES ten en az 50 puan almış olmak.
-Yabancı dilden KPDS veya UDS den en az 50 (MYO da görev alacaklar hariç) veya uluslar arası sınavdan eşdeğer puan almış olmak.
-Yabancı Dil Okutmanlığı için en az 80 puan veya uluslar arası sınavdan eşdeğer puan almış olmak.
-Lisans eğitimi veren birimlerde ve Rektörlükte görev alacaklar için Yüksek Lisans Mezunu olmak.
-Doktora derecesine sahip olan adaylarda ALES veya LES koşulu aranmaz.
-Merkez kampus de görev alacak ortak dersler Okutmanlannın (Yabancı Dil Okutmanı hariç) Yüksek Lisans mezunu olmak.
-G.S.F. ve Ön Lisans eğitimi veren birimler ile Uzmanlığa müracaat edenler için 2 yıllık deneyimi olmak (Yüksek Lisans yapmış olanlarda aranmaz.)
-MYO.na alınacak ve Uzmanlık alanı belirlenen Öğretim Görevlileri ALES ten muaftır.

Öğretim Görevlisi / Okutman kadrosuna başvuracak adaylar, başvurduklan Bölüm, anabilim dalı / Programını belirten dilekçe, özgeçmiş, nüfus cüzdan sureti, lisans belgesi, yüksek .lisans belgesi, 2 adet fotoğraf, KPDS, ÜDS'den en az 50 (elli) puan veya eşdeğer yabancı dil belgesi, Yabancı Dil Okutmanlığına müracaat edecek İer KPDS veya ÜDS de 80 Puan veya eşdeğer puan aldığını gösterir yabancı dil belgesini, ALES sınavından en az 70 (yetmiş) puan aldığını gösterir ALES belgesi veya son iki yıllık LES belgesini, varsa yayınlanmış bilimsel çalışmalarını ekleyerek ilgili birimlere müracaat edeceklerdir.

Herhangi bir Yüksek Öğretim Kurumunda akademik bir kadroda çalışanlar ile öğretim elemanı kadrolarından ayrılanlar (disiplin cezası hariç) ALES şartından muaftır.

Uzman kadrosuna başvuracak adaylar, Dilekçe, Özgeçmiş, mezuniyet belgesi, ALES veya_ LES sınav sonuç belgesi, Yabancı Dil Sonuç belgelerini dilekçe ekinde Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Rektörlük kadrosu için Rektörlük Personel Daire Başkanlığına, diğer birimler için ilgili birime belgelerini vermeleri gerekmektedir.

Herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesini müracaat belgesine ekleye rek ibraz edeceklerdir.

Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi şarttır.

Başvuru süresi ilanın yayım tarihinden itibaren 15 (onbeş) gündür. Başvurular ilan edilen birime şahsen yapılacak olup, süresi içinde yapılmayan başvurular ve belge leri eksik başvurular ile postayla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.
Not: ilanımıza http://w3.sdu.edu.tr adresinden ulaşılabilir.