Siirt Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 28 Ekim 2007 16:23, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Siirt Üniversitesi Akademik Personel İlanı

Siirt Üniversitesi Rektörlüğünden :

SİİRT ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ALINACAKTIR

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birim ve anabilim dallarına 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca Doçent ve Yardımcı Doçentler alınacaktır.

Başvuru süresi ilanın yayım tarihinden itibaren onbeş (15) gündür. Başvurular ilan edilen birime şahsen yapılacak olup, süresi içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli dosyalar ile postayla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

1. Doçent kadroları için adayların Başvuru Formuna özgeçmişlerini, iki adet fotoğraflarını, nüfus cüzdanı fotokopilerini, Doçentlik Belgelerini veya noterden onaylı suretlerini, yayın listelerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosyalarını ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

2. Yardımcı Doçentlik kadrolarına başvuracak adayların anabilim dallarını ve yabancı dillerini belirten dilekçelerini, özgeçmişlerini, iki adet fotoğraflarını, nüfus cüzdanı fotokopilerini, lisans, yüksek lisans, doktora belgelerinin birer örneğini, ÜDS?den en az 50 puan veya KPDS?den en az 60 puan aldıklarını belgeleyen bir evrak ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosyayı ekleyerek, Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

Yabancı dil şartını sağlayamayan adaylar için Üniversitenin yapacağı sınavdan 65 puan alması gerekmektedir.

3. Başvurularda Üniversitemiz Senatosunca kabul edilen ?Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma İlkeleri Yönergesi? dikkate alınacağından, burada belirtilen belgelerin de müracaata eklenmesi gerekmektedir. Ayrıntılı bilgi (http://www.siirt.edu.tr) adresinden temin edilebilir.

Doçent Kadrosuna, Profesörler; Yardımcı Doçent kadrosuna, Profesör ve Doçentler müracaat edemezler.

BİRİMİ ANABİLİM DALI UNVANI DER. ADET AÇIKLAMA
Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğr .Tek .Eğit. Doçent 1 1  
Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğr .Tek .Eğit. Yrd.Doç. 3 1 Mikrobiyoloji doktoralı (Teknoloji konusunda çalışmalar yapmış) olmak.
Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğr .Tek .Eğit. Yrd.Doç. 3 1 Matematik, İstatistik ve/veya Fizik alanında çalışmalar yapmış olmak.
Eğitim Fakültesi Matematik Eğit. Yrd.Doç. 3 1  
Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Eğit. Yrd.Doç 4 1 İlköğretim Fen ve Teknoloji Öğretimi konusunda doktora yapmış olmak.
Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Eğit. Yrd.Doç. 3 1 Doktorasını Ana ve Bütünleşik Üretim Planlama Uygulaması alanında yapmış olmak.
Siirt M.Y.O   Doçent 1 1  
Siirt M.Y.O   Yrd.Doç. 3 1 Analitik kimya konusunda yüksek lisans ve cevher üzerinde doktora çalışmaları yapmış olmak.
Siirt M.Y.O   Yrd.Doç. 3 1 Anorganik kimya konusunda yüksek lisans ve doktora yapmış olmak.
Siirt M.Y.O   Yrd.Doç. 3 1  
Siirt M.Y.O   Yrd.Doç. 4 1