Ondokuz Mayıs Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 19 Ekim 2007 09:40, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Akademik Personel İlanı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemize 2547 sayılı Kanun hükümlerine göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere öğretim üyesi alınacaktır. Adayların 657 sayılı Kanunun 48.maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki şartları taşımaları gerekmektedir.

- Profesör adaylarının; Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin l7.maddesi gereğince dilekçeleri ekinde özgeçmişini, yayın listesini, tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönettiği doktora çalışmalarını, Üniversiteye katkılarını kapsayan ve belgeleyen 6 takım dosya ile,

- Doçent adaylarının; Dilekçe, özgeçmişleri, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ve doçentlik belgesinin noter tastikli sureti ile başvurmaları gerekir.

NOT: Öğretim Üyesi olarak müracaat edecek adayların "Ondokuz Mayıs Üniversitesi Akademik Yükseltme Kriterleri'nde belirlenen koşulları yerine getirmeleri gerekmektedir. (Akademik Yükseltme Kriterlerine http://www.omu.edu.tr adresinden ulaşılabilir.)

Müracaat Yeri: Adayların Üniversitemiz Rektörlüğüne ŞAHSEN başvurmaları gerekmektedir.

Müracaat Tarihi: Profesör ve Doçent adaylarının Resmi Gazete ve Gazetede yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisindedir.(en son yayınlanan ilan dikkate alınacaktır.)

BİRİMİ BÖL./ANABİLİM DALI PROF. DOCENT
Tıp Fakültesi Fizyoloji 1 (Tıp Fakültesi Mezunu olmak) -
Tıp Fakültesi Klinik Bak.ve Enf. Hast 1 -
Tıp Fakültesi Biyokimya - 1 (Tıp Fakültesi Mezunu olmak)
Fen-Edebiyat Fak. Uygulamalı Matematik - 1
Diş Hekimliği Fak. Oral Diagnoz ve Radyoloji 1 (Rejenerasyonun mikrodensitometrik incelenmesi konusunda çalışmış olmak) -