Düzce Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 17 Ekim 2007 10:52, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Düzce Üniversitesi Akademik Personel İlanı

AKADEMİK PERSONEL İLANI

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği?nin ilgili maddelerine göre öğretim elemanı alınacaktır.

1. Başvuru süresi ilanın Resmi Gazetede yayım tarihinden itibaren 15 (onbeş) gündür. Başvurular şahsen ilgili birimlere yapılacak olup, süresi içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli dosyalar ile postayla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

2. Profesör ve Doçent kadroları devamlı statü için olup, 2547 sayılı Kanunda belirtilen niteliklere sahip adayların, anabilim dalını belirtir dilekçelerine ekleyecekleri;özgeçmişlerini, doçentlik belgelerini ve diğer öğrenim belgelerini, nüfus cüzdanı fotokopilerini, fotoğraf ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyalarını, Profesörler altı (6) takım, Doçentler dört (4) takım olarak Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına teslim edeceklerdir. (Profesör adayları dilekçelerinde yayınlarından birini başlıca araştırma eseri olarak gösterecektir.) İlgili kadrolara atananlar iki yıl dolmadan kısmi statüye geçiş için başvuramazlar.

3. Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adaylar; dilekçelerine ekleyecekleri, öğrenim belgelerini(noter onaylı), nüfus cüzdanı fotokopilerini, iki (2) adet fotoğraf, üç (3) adet referans mektubu, özgeçmiş ile bilimsel çalışma ve yayınlarını, Yabancı Dil Sınav Belgesini (ÜDS, KPDS veya Yükseköğretim Kurulunun eş değerliğini kabul ettiği diğer yabancı dilden; en az 50 puan aldığına dair sınav belgesi) kapsayan dört (4) takım dosya ile kadronun ilan edildiği birime başvuracaktır. KPDS, ÜDS? veya diğer eş değer yabancı dil sınavlarının birinden en az 65 puan aldığını belgeleyenler Üniversitemizce yapılacak yabancı dil sınavını başarmış sayılırlar; belgeleyemeyenler başvuru dilekçelerinde sınava girecekleri Yabancı dili belirteceklerdir.

4. Öğretim Görevlisi, Araştırma Görevlisi, Okutman ve Uzman kadrolarına başvuran adaylar, başvurduğu görevi, anabilim dalını belirttiği dilekçesine; mezuniyet belgesini, transkriptini, (Araştırma Görevlisi kadrosuna başvuranlar için, Lisans not ortalaması 100 üzerinden en az 60 veya 4.00 üzerinden 2.00 olmak zorundadır.) özgeçmişini, iki (2) adet fotoğrafını, nüfus cüzdan örneğini, üç (3) adet referans mektubunu, ALES?ten en az 70 aldığına dair belge ve KPDS,ÜDS veya diğer eş değer yabancı dil sınavlarının birinden en az 50 puan aldığına dair Yabancı Dil Belgesini, yayınlanmış veya yayınlanacak bilimsel çalışmalarını da ekleyerek ilgili kadronun ilan edildiği birime şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Meslek Yüksek okullarına başvurularda; KPDS, ÜDS? veya diğer eş değer yabancı dil sınavlarının birinden 50 ve üzeri puan alanlar Yabancı dil sınavından muaftır. Bu sınavlardan 50 ve üzeri puan aldığını belgeleyemeyenler, dilekçelerinde belirtecekleri yabancı dilden Üniversitemizin yapacağı sınava girecektir.

Ayrıca Meslek Yüksek okullarına başvuracak adayların, ALES veya LES şartını taşımamaları halinde; alanlarında en az on yıl kamu veya özel sektörde çalışma tecrübesi aranacaktır.

5. Araştırma Görevliliğine başvuracakların, ilanın son başvuru tarihi itibariyle; Lisans mezunlarının 27, Yüksek Lisans öğrencilerinin ve mezunlarının 29, Doktora öğrencilerinin ve mezunlarının 31 yaşından gün almamış olması gerekmektedir.

6. Yardımcı Doçent adaylarının yabancı dil sınavı 06 Kasım 2007 Salı günü saat 13.00?de, Meslek yüksekokuluna başvuran Öğretim Görevlilerinin yabancı dil sınavı aynı gün saat 10.00?da,Düzce Üniversitesi Rektörlüğü Konuralp yerleşkesinde (Beçi Yörükler) yapılacaktır. Bilim Sınavları da 7 Kasım Çarşamba günü saat 10.00?da başvuruda bulundukları birimlerde yapılacaktır. Bu konularda ayrıca bir duyuru yapılmayacaktır.

Atamaların yapılabilmesi için adayların durumunun ilan edilen kadro dereceleri ile ?Düzce Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına başvuru ilkeleri hakkında Yönerge? hükümlerine uygun olması gerekmektedir.

İlan edilen kadrolara ataması yapılan adaylar görev aldıkları birimin bulunduğu yerde ikamet etmek zorundadır.

BİRİMİ ANABİLİM DALI ÜNVANI DER Ad. NİTELİĞİ
TIP FAKÜLTESİ          
  Çocuk Sağlığı Hastalıkları Prof.Dr . 1 1  
  Çocuk Sağlığı Hastalıkları Yrd. Doç. 3 1 Üniversite hastanelerinde enaz 1 yıl uzman olarak çalışmış olmak. Naklen atama yapılacaktır.
  Nöroloji Doç.Dr . 1 1 Üniversite hastanelerinde enaz 1 yıl Yrd.Doç. olarak çalışmış olmak. Naklen atama yapılacaktır.
  Klinik Bakt .ve İnfek . Hastal . Yrd.Doç 3 1 Üniversite hastanelerinde enaz 1 yıl uzman olarak çalışmış olmak. Naklen atama yapılacaktır.
  Kardiyoloji Doç. Dr. 1 1 Üniversite hastanelerinde en az 1 yıl Yrd.Doç. olarak çalışmış olmak. Naklen atama yapılacaktır.
  Kardiyoloji Yrd.Doç 3 1 Üniversite hastanelerinde enaz 1 yıl uzman olarak çalışmış olmak. Naklen atama yapılacaktır.
  Halk Sağlığı Uzman 5 1 Tıp Fakültesi mezunu olmak
  Kulak Burun Boğaz Yrd.Doç 3 1  
  Patoloji Prof.Dr . 1 1 Üniversitelerde Elektronmikroskobu alanında en az 3yıl deneyimli ve Üriner pataloji alanında çalışmaları bulunmak.
TEKNİK EĞİTİM FAK          
Elektronik Bilgisayar Eğitimi Bilgisayar Sistemleri Eğitimi Yrd.Doç 5 1  
Elektronik Bilgisayar Eğitimi Bilgisayar Sistemleri Eğ. Arş.Gör . 7 1 Teknik Eğitim veya Mühendislik Fakültelerinin; Elektrik, Elektronik veya Bilgisayar Bölümü mezunu olmak
Eğitim Eğitim Programları Yrd.Doç. 4 1  
Mobilya Dekorasyon Ağaç Malzeme Eğitimi Yrd.Doç 5 1  
Makine Eğitimi Tasarım ve Konstrüksiyon Eğitimi Yrd.Doç 5 1  
Yapı Eğitimi Geoteknik Yrd.Doç 5 1  
Elektrik Eğitimi Aydınlatma ve Tesisat Eğit. Yrd.Doç 4 1  
ORMAN FAKÜLTESİ          
Orman Endüstri Mühendisliği Orman End . Makineleri ve İşletme Doç.Dr . 1 1 Yönetim ve Organizasyon alanında Doçent Ünvanı almış olup, Üniversite deneyimli olmak. Yurt dışında araştırma tecrübesi bulunmak.
Orman Mühendisliği Orman Ekonomisi Yrd.Doç. 5 1 Ormancılıkta ekonomik etki çözülmesi alanında doktora yapmış olmak.
SAĞLIK YÜKSEKOKULU          
  Hemşirelik Yrd.Doç 4 1 Hemşirelik Alanında Doktora yapmış olmak
  Hemşirelik Esasları Araş. Gör. 7 1 Hemşirelik Mezunu olmak
AKÇAKOCA MESLEK YÜKSEKOKULU Dış Ticaret ve Avrupa Birliği Öğr . Gör. 5 1 İ.İ.B.F. ve S.B.F. İşletme, İktisat, Kamu yönetimi veya Uluslar arası İlişkiler bölümü mezunu olmak.Dış Ticaret ve Avrupa Birliği konularında en az üç yıl süre ile çalışmış olmak veya Dış Ticaret ve Avrupa Birliği konularında Lisans üstü çalışma yapmış olmak.
DÜZCE MESLEK YÜKSEKOKULU Teknik Programlar Öğr . Gör. 5 1 Teknik Eğitim Fakültelerinin Elektronik / Haberleşme Öğretmenliği, veya Mühendislik Fak. Elektronik ve haberleşme Mühendisliği Bölümü mezunu olmak. En az 3 (üç) yıl öğretmenlik /endüstri deneyimi bulunmak. Yüksek Lisans ve askerliğini yapmış olmak tercih nedenidir.
DÜZCE MESLEK YÜKSEKOKULU Teknik Programlar Öğr . Gör. 5 1 Makine Mühendisliği veya Teknik Eğ. Fakültelerinin Talaşlı Üretim- Mekatronik - Kalıpçılık öğretmen. mezunu olmak ve en az üç yıl CNC tezgahlarında üretim deneyimi olmak. Askerliğini yapmış olmak ve Üniversitelerde çalışmış olmak tercih nedenidir.
REKTÖRLÜK Türk Dili Okutman 7 1 Üniversitelerin Türk Dili* veya Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenliği bölümü mezunu olmak. Alanında en az iki yıl deneyimli olmak tercih nedenidir. *Öğretmenlik formasyonuna sahip olmak.
REKTÖRLÜK   Uzman 5 1 Bilgisayar Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik ?Elektronik Mühendisliği, Teknik Eğitim Fakültesi Bilgisayar Eğitimi bölümlerinden birinden mezun olmak veya bu bölümler dışındaki bölümlerden mezun olup, en az 5 yıl Bilgi-İşlem deneyimine sahip olmak.