Ağrı Patnos SYDV Personel Alım İlanı

Kaynak : aile.gov.tr
İlan Giriş : 28 Ağustos 2018 10:50, Son Güncelleme : 28 Ağustos 2018 10:51
Ağrı Patnos SYDV Personel Alım İlanı
BÜRO GÖREVLİSİ Son Başvuru : 04.09.2018
İl AĞRI İlçe PATNOS Alınacak Sayı 3
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan BÜRO GÖREVLİSİ
Açıklama - B SINIFI
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- a) 4 yıllık fakültelerin herhangi birinden mezun olmak b) Bilgisayar programları kullanabiliyor olmak.(Microsoft Ofis, Windows, Excel, Word, PowerPoint, Access, İnternet) c) Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2016 ve 2017 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP-3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak. d) Patnos ilçesinde 6 (altı) ay ikamet etmiş olmak Mülakat sonrası Patnos ilçesinde ikamet etmeyi taahhüt etmek e) Sosyal iletişim becerisine sahip olmak. f) En az (B) sınıfı ehliyet sahibi olmak . g) Erkek adaylarda askerlik hizmetini yapmış veya muaf olmak.
MUHASEBECİ Son Başvuru : 04.09.2018
İl AĞRI İlçe PATNOS Alınacak Sayı 1
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan MUHASEBECİ
Açıklama - MALİYE, MUHASEBE
- B SINIFI
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- A Üniversitelerin 4 yıllık fakültelerin Muhasebe, Maliye bölümlerinden mezun olmak. b) Bilgisayar programları kullanabiliyor olmak.(Microsoft Ofis, Windows, Excel, Word, PowerPoint, Access, İnternet) c) Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2016 ve 2017 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP-3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak. d) Patnos ilçesinde 6 (altı) ay ikamet etmiş olmak Mülakat sonrası Patnos ilçesinde ikamet etmeyi taahhüt etmek. e) Sosyal iletişim becerisine sahip olmak. f) En az (B) sınıfı ehliyet sahibi olmak. g) Erkek adaylarda askerlik hizmetini yapmış veya muaf olmak.
Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Son Başvuru : 04.09.2018
İl AĞRI İlçe PATNOS Alınacak Sayı 8
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ
Açıklama - Üniversitelerin 4 yıllık Fakültelerin Sosyoloji, Psikoloji,Rehberlik ve Danışmanlık İnşaat Mühendisi, Makina Mühendisi, Elektrik Elektronik Mühendisi,Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler , Bölümlerinden mezun olmak.
- B SINIFI
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- a) Üniversitelerin 4 yıllık Fakültelerin Sosyoloji, Psikoloji,Rehberlik ve Danışmanlık İnşaat Mühendisi, Makina Mühendisi, Elektrik Elektronik Mühendisi,Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler , Bölümlerinden mezun olmak. b) Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2016 ve 2017 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP-3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak. c) Patnos ilçesinde 6 (altı) ay ikamet etmiş olmak. Mülakat sonrası Patnos ilçesinde ikamet etmeyi taahhüt etmek d) Bilgisayar programları kullanabiliyor olmak.(Microsoft Ofis, Windows, Excel, Word, PowerPoint, Access, İnternet). e) Sosyal iletişim becerisine sahip olmak. f) En az (B) sınıfı ehliyet sahibi olmak . g) Erkek adaylarda askerlik hizmetini yapmış veya muaf olmak.