Bilecik Belediye Başkanlığı özürlü işçi alım ilanı

İlan Giriş : 24 Eylül 2007 10:07, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Bilecik Belediye Başkanlığı özürlü işçi alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Bilecik İl Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen işyerine daimi statüde Özürlü işçi alınacaktır.

(Başvurular; Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya Şube Müdürlüklerine şahsen yapılacaktır. Son başvuru tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir.)

...

...

...

Talebi Alan İl Müdürlüğü Kamu Kuruluşunun Adı Statüsü Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Bilecik İl Müdürlüğü Bilecik Belediye Başkanlığı Özürlü Bilgisayar Operatörü 1 Lise ve Dengi Okul Mezunu Olmak Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Bilgisayar Operatörlüğü Sertifikasına Sahip Olmak

Yukarıda belirtilen işgücü talebine durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde Nüfus Cüzdanı, Diploma, Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Bilgisayar Operatörlüğü Sertifikası, Özürlü Raporu ve KPSS 2004 ve KPSS 2006 sınav sonuç belgelerinin aslı ile birlikte kayıtlı oldukları veya olacakları Türkiye İş Kurumu Ünitesine şahsen başvurmaları gerekmektedir.

- Merkezi Sınavdan Muaf kişiler (Öncelikliler) durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgeleri kayıt oldukları veya olacakları Kurum Ünitesine beyan edeceklerdir. Müracaatta bulunan bu adaylar kuruma kayıt tarih sırasına göre talebin iki katını geçmeyecek sayıda, isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgiler ile birlikte talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere sözlü sınav/mülakat yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

- İstenen belgeler Türkiye İş Kurumu personeli tarafından görülecektir.

- Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde Türkiye İş Kurumu İl veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir.