Kilis 7 Aralık Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kaynak : dpb
İlan Giriş : 25 Mayıs 2018 11:45, Son Güncelleme : 25 Mayıs 2018 11:48
Kilis 7 Aralık Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

T.C. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 Sayılı Kanun, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. Maddesi ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi hükümlerine göre öğretim üyesi alınacaktır. Başvuru süresi ilanın yayım tarihinden itibaren on beş (15) gündür. Başvurular şahsen yapılacak olup, süresi içinde yapılmayan başvurular, eksik belgeli dosyalar ve postayla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

1) Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına başvuracak adayların ana bilim dallarını belirten başvuru formuna, özgeçmişlerini, bir adet fotoğraflarını, nüfus cüzdanı fotokopilerini, Lisans, Yüksek Lisans, Doktora belgelerinin aslı veya noter onaylı suretleri ile bilimsel çalışma ve yayınlarını, çalışma ve yayınlarıyla ilgili puantaj cetvelini kapsayan 4 takım dosyayı ekleyerek ilgili fakülteye başvurmaları gerekmektedir.

Not 1: Başvuru formu matbu olup, http://www.kilis.edu.tr/ adresi duyurular kısmından temin edilebilir.

Fakülte

Bölümü

Ana Bilim Dalı

Unvanı

Derece

Adet

Açıklama

Mühendislik- Mimarlık Fakültesi

Makine

Mühendisliği

Konstrüksiyon ve İmalat

Dr. Öğr. Üyesi

3

1

Konstrüksiyon ve İmalat Ana Bilim Dalında doktora yapmış olup, kompozit restoratif malzemelerin aşınması konusunda çalışmaları bulunmak.

Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi

Temel Eğitim

Okul Öncesi Eğitimi

Dr. Öğr. Üyesi

5

1

Okul öncesi fen eğitimi konusunda çalışmaları bulunmak.