Çukurova Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 17 Eylül 2007 10:52, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Çukurova Üniversitesi Akademik Personel İlanı

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğünden :

Üniversitemiz Fakültelerinde açık bulunan akademik kadrolara 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununa tabi olarak öğretim elemanları alınacaktır.

Son başvuru tarihi ilanın gazetede yayınlanmasından itibaren 15 günlük sürenin bitimidir.

Profesörlüğe başvuracak adayların 2547 sayılı Kanunun 26. maddesi ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 18. ve 19. maddesindeki koşulları taşıdığını ve Çukurova Üniversitesinin 5/12/2006 tarih ve 16/2 sayılı Senato Kararına göre doçentlik ünvanını aldıktan sonra doçentlik başvuru koşullarında istenilen şartların yeni yayınlarla sağlanmış olduğunu belirten (bkz.www.cu.edu.tr) bir dilekçeye başvuracakları anabilim dalını belirterek özgeçmişlerini, nüfus cüzdan örneklerini, yayın listelerini, doçentlik başarı belgelerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan bir dosyayı 6 (altı) takım halinde süresi içinde elden Rektörlüğümüze eksiksiz teslim edeceklerdir.

Doçentliğe başvuracak adayların 2547 sayılı Kanunun 25. maddesi ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 14. ve 15. maddeleri ve Çukurova Üniversitesinin 5/12/2006 tarih ve 16/2 sayılı Senato Kararı ile 2001 yılında yürürlüğe giren ?Doçentliğe Yükseltme Başvuru Koşullarını? taşıdığını belirten bir dilekçeye (Bkz.www.cu.edu.tr) başvuracakları anabilim dalını belirterek özgeçmişlerini, nüfus cüzdan örneklerini, doçentlik başarı belgelerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan bir dosyayı 4 (dört) takım halinde süresi içinde elden Rektörlüğümüze eksiksiz teslim edeceklerdir.

Profesörlük ve doçentlik kadrolarına tam gün statüde atama yapılacaktır.

Belirtilen koşulları taşımayan ve süresi içinde yapılmayan müracaatlar dikkate alınmayacak ve posta ile başvurular kabul edilmeyecektir.

Birimi Bölümü Anabilim Dalı Ünvanı Derece Adet Niteliği
Tıp Fakültesi   Parazitoloji Profesör 1 1  
Tıp Fakültesi   Dermatoloji Profesör 1 1  
Tıp Fakültesi   Kulak Burun Boğaz Profesör 1 1  
Tıp Fakültesi   Nöroloji Profesör 1 1  
Tıp Fakültesi   Tıbbi Biyoloji Profesör 1 1  
Tıp Fakültesi   Çoc . Sağ. Ve Hast . Profesör 1 1 Pediatrik Metabolizma-Endokrinoloji Bilim Dalı
Ziraat Fak.   Bahçe Bitkileri Profesör 1 1  
Fen Edebiyat Fak. Türk Dili ve Edebiyatı Yeni Türk Edebiyatı Profesör 1 1  
Müh. Mim. Fak. İnşaat Yapı Doçent 1 1  
İkt . Ve İdari Bil. Fak. İşletme Muhasebe ve Finans. Profesör 1 1