Hitit Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 26 Ağustos 2007 08:58, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Hitit Üniversitesi Akademik Personel İlanı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 657 sayılı S.D.M.K. 48. maddesi hükümleri dahilinde Öğretim Üyesi alınacaktır.

Başvurular Hanın Resmi Gazetede yayın tarihi itibariyle 15 (onbeş) gündür.

Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracak adayların "Hitit Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atanma Kriterleri'nde öngörülen ölçütleri sağlamış olmaları şartıyla;

PROFESÖR kadrosuna başvuracak adayların başvurdukları birim ve anabilim dalının belirten dilekçelerine (Profesör adayları dilekçelerinde yayınlarından birini başlıca araştırma eseri olarak gösterecektir.) özgeçmiş, iki (2) adet fotoğraf, nüfus cüzdanı sureti, doçentlik belgesi, başlıca eserinin de açıkça belirtildiği yayın listesi, bilimsel çalışma ve yayınlarım kapsayan 7 (yedi) adet dosyayı, (PTT?den temin edecekleri gönderim kutusu içerisinde) ve özgeçmiş ile eserlerini CD ( altı adet) ortamında hazırlayarak;

Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Başvuru adresi : (Hitit Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı

Fen-Edebiyat Fakültesi / ÇORUM

(Profesör kadrosuna müracaat edecek adaylar daimi statüde çalıştırılacaktır.)

YARDIMCI DOÇENT kadrosuna başvuracak adayların; başvurdukları Ana Bilim Dalını ve yabancı dilini belirten dilekçelerine özgeçmiş, iki (2) adet fotoğraf, nüfus cüzdanı sureti, yayın listesi başvurdukları ana bilim dalında yapmış oldukları doktora belgesi (yurt dışından alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması) ve varsa yabancı dil başarı belgesini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dört (4) adet dosyayı ve özgeçmiş ile eserlerini CD ( dört adet) ortamında hazırlayarak ilgili Fakülte Dekanlığına, şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesini müracaat belgesine ekleyerek ibraz edeceklerdir.

Yardımcı Doçent Kadrosuna; Profesör ve Doçentler başvuramazlar.

Birimi Bölümü ABD/Alanı Unvanı Adet Açıklama
İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi Prof. Dr. 1 Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi alanında doktora yapmış olmak. (halkla ilişkiler alanında çalışıyor olmak)
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Kamu Yönetimi ve Siyaset Bitimi Yrd. Doç. Dr. 1 Siyaset Bilimi alanında doktora yapmış olmak (Aydınlanma Felsefesi konusunda çalışıyor olmak)
İktisadî ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Pazarlama Yrd. Doç. Dr. 1 Uluslararası Pazarlama alanında doktora yapmış olmak.(İhracat pazarlaması alanında çalışıyor olmak)
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Muhasebe Yrd. Doç. Dr. 1 Muhasebe alanında doktora yapmış olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Katı Hal Fiziği Yrd, Doç. Dr. 1 Alanında doktora yapmış olmak ve Demirde martensite çalışıyor olmak.
...
Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Fizik Yrd. Doç. Dr. 1 Alanında Doktora yapmış olmak
Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Matematik Yrd. Doç. Dr. 1 Uygulamalı matematik alanında doktora yapmış olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Eskiçağ Tarihi Yrd. Doç. Dr. 1 Eskiçağ Dilleri ve Kültürleri Bölümü Hititoloji ABD mezunu ve Eskiçağ tarihi alanında doktora yapmış olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Türkiye Cumhuriyeti Tarihi Yrd. Doç. Dr. 1 Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü mezunu ve alanında doktora yapmış olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Eski Türk Edebiyatı Yrd. Doç. Dr. 1 Alanında doktora yapmış olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Yeni Türk Edebiyatı Yrd. Doç. Dr. 1 Alanında doktora yapmış olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Yeni Türk Dili ve Edebiyatı Yrd. Doç. Dr. 1 Alanında doktora yapmış olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Arkeoloji Yrd. Doç. Dr. 2 Alanında doktora yapmış olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Kimya Yrd. Doç. Dr. 1 Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü mezunu ve alanında doktora yapmış olmak.
MÜHENDİSLİK Fakültesi Makine Mühendisliği Enerji Yrd. Doç. Dr. 1 Makine Mühendisliği lisans mezunu ve ilgili alanda doktora yapmış olmak.
MÜHENDİSLİK Fakültesi Metalürji Malzeme Mühendisliği Metalürji Malzeme Mühendisliği Yrd. Doç. Dr. 1 Metalürji ve Malzeme Mühendisliği lisans mezunu ve ilgili alanda doktora yapmış olmak.
MÜHENDİSLİK Fakültesi Kimya Mühendisliği Proses Kontrol ve Reaktör Tasarımı Yrd. Doç. Dr. 1 Kimya Mühendisliği lisans mezunu ve ilgili alanda doktora yapmış olmak.
MÜHENDİSLİK Fakültesi Kimya Mühendisliği. Kimyasal teknolojiler Yrd. Doç. Dr. 1 Kimya Mühendisliği lisans mezunu ve ilgili alanda doktora yapmış olmak.
MÜHENDİSLİK Fakültesi Gıda Mühendisliği Gıda Mühendisliği Yrd. Doç. Dr. 3 Gıda Mühendisliği lisans mezunu ve ilgili alanda doktora yapmış olmak;
MÜHENDİSLİK Fakültesi Endüstri Mühendisliği Endüstri Mühendisliği Yrd. Doç. Dr. 1 Endüstri Mühendisliği lisans mezunu ve ilgili alanda doktora yapmış olmak.
MÜHENDİSLİK Fakültesi Endüstri Mühendisliği İstatistik Yrd. Doç. Dr. 1 İstatistik Bölümü lisans mezunu olmak ve alanında doktora yapmış olmak.
MÜHENDİSLİK Fakültesi Endüstri Mühendisliği Yöneylem Yrd. Doç. Dr. 1 İstatistik, Ekonometri ya da Endüstri Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olmak ve alanında doktora yapmış olmak.
SAĞLIK Yüksekokulu     Yrd. Doç. Dr. 1 0 Doktorasını cerrahi hastalıklar; iç hastalıklar; ruh sağlığı hastalıkları alanlarından birinde yapmış olmak.
OSMANCIK MESLEK Yüksekokulu     Yrd. Doç. Dr. 1 Endüstriyel Elektronik Eğitim programı için Elektronik alanında doktora yapmış, olmak.
OSMANCIK MESLEK Yüksekokulu     Yrd. Doç. Dr. 1 Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Eğitimi Programı için bilgisayar programcığı alanında doktora yapmış olmak.