MKE Kurumu Genel Müdürlüğü daimi işçi alım ilanı

İlan Giriş : 25 Ağustos 2007 14:19, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
MKE Kurumu Genel Müdürlüğü daimi işçi alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Kırıkkale İl Müdürlüğünden :

Aşağıda Belirtilen İşyerlerine Daimi Statüde Normal İşçi Alınacaktır.

...

...

...

...

...

...

...

Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Yaş Aranılan Diğer Nitelikler
Kırıkkale İl Müdürlüğü MKE Kurumu Genel Müdürlüğü MKE Ağır Silah ve Çelik Fabrikası Müdürlüğü Metal İşleri Teknisyeni 8 Teknik Lise, Meslek Lisesi veya EML (Metal İşleri Bölümü) mezunu olmak 18 ve üzeri Askerlikle ilişiği bulunmamak.
Kırıkkale İl Müdürlüğü MKE Kurumu Genel Müdürlüğü MKE Ağır Silah ve Çelik Fabrikası Müdürlüğü Bilgisayarlı Nümerik Kontrol Teknisyeni (CNC Tezgahları ) 6 Teknik Lise, Meslek Lisesi veya EML (CNC Bölümü) mezunu olmak 18 ve üzeri Askerlikle ilişiği bulunmamak.
Kırıkkale İl Müdürlüğü MKE Kurumu Genel Müdürlüğü MKE Ağır Silah ve Çelik Fabrikası Müdürlüğü Tesviyeci 5 Teknik Lise, Meslek Lisesi veya EML (Torna-Tesviye, Tesviye Bölümü) mezunu olmak 18 ve üzeri Askerlikle ilişiği bulunmamak.
Kırıkkale İl Müdürlüğü MKE Kurumu Genel Müdürlüğü MKE Ağır Silah ve Çelik Fabrikası Müdürlüğü Elektrik Teknisyeni 2 Teknik Lise, Meslek Lisesi veya EML (Elektrik Bölümü) mezunu olmak 18 ve üzeri Askerlikle ilişiği bulunmamak.
Kırıkkale İl Müdürlüğü MKE Kurumu Genel Müdürlüğü MKE Barut Fabrikası Müdürlüğü Kimya Teknisyeni 20 Teknik Lise, Meslek Lisesi veya EML (Kimya Bölümü) mezunu olmak 18 ve üzeri Askerlikle ilişiği bulunmamak.
Kırıkkale İl Müdürlüğü MKE Kurumu Genel Müdürlüğü MKE Barut Fabrikası Müdürlüğü Makine Teknisyeni 4 Teknik Lise, Meslek Lisesi veya EML (Makine Bölümü) mezunu olmak 18 ve üzeri Askerlikle ilişiği bulunmamak.
Kırıkkale İl Müdürlüğü MKE Kurumu Genel Müdürlüğü MKE Barut Fabrikası Müdürlüğü Elektrik Teknisyeni 4 Teknik Lise, Meslek Lisesi veya EML (Elektrik Bölümü) mezunu olmak 18 ve üzeri Askerlikle ilişiği bulunmamak.

YUKARIDA BELİRTİLEN TALEPLERE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE

Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumları uyan adayların talebin Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde:

- KPSS-2004 veya KPSS-2006 ?KPSS P94 puanına göre en az 60 puan alan adaylar) sınav sonuç belgesinin bir örneğiyle,

- Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinde en yüksek puan alan adaydan başlayarak açık iş sayısının 2 katını geçmeyecek şekilde nihai liste oluşturularak işçi isteğinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna gönderilecektir.

- Merkezi sınavdan Muaf kişilerden (Önceliklilerden) durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgeleri Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüklerine beyan edeceklerdir. (Kuruma kayıt tarih sırasına göre talebin 2 katını geçmeyecek şekilde oluşturulacak nihai liste talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna gönderilecektir.)

- Nüfus Cüzdanı, Diploma aslı veya fotokopileriyle birlikte herhangi bir Türkiye İş Kurumu ünitesine ŞAHSEN başvurmaları gerekmektedir. (Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki işgünü başvurular kabul edilmektedir.)

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.