Bursa Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kaynak : Resmi Gazete
İlan Giriş : 20 Aralık 2017 10:11, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Bursa Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi  Alım İlanı

Bursa Teknik Üniversitesi Rektörlüğünden:

DÜZELTME İLANI

20 Aralık 2017 tarihli ve 30276 sayılı Resmi Gazete'de 11095 ilan no ile yayımlanan Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü Orman Mühendisliği Anabilim Dalı 2. derece Doçent ilanında "Lisans ve lisansüstü derecelerini Orman Mühendisliği alanından almış olmak. Orman amenajmanı konusunda çalışmaları bulunmak. İngilizce ders verebilme yeterliliği olmak." Şeklindeki sehven yapılan açıklama aşağıdaki şekilde düzeltilmiştir.

İlan olunur.

BİRİMİ: ORMAN FAKÜLTESİ

Sıra No

Bölüm

Anabilim Dalı

Unvanı

Derece

Adet

Açıklama

1

Orman Mühendisliği

Orman Mühendisliği

Doçent

2

1

Lisans ve lisansüstü derecelerini orman mühendisliği alanından almış olmak. Orman amenajmanı, ormancılıkta konumsal planlama ve modelleme konularında çalışmaları bulunmak


Bursa Teknik Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesi ile 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu kanuna dayalı olarak çıkartılan ilgili yönetmelik hükümleri ve "Bursa Teknik Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi " doğrultusunda Öğretim Üyesi alınacaktır. Profesör ve Doçentlerin başvuru süresi, ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarih itibariyle başlar, onbeşinci (15.) günün mesai saati bitiminde sona erer. Ayrıntılı ilan metni ile formlar Üniversitemizin (www.btu.edu.tr) web sayfasının duyurular bölümünde mevcuttur. İlan olunur.

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ ALIMI İLAN TABLOSU

BİRİMİ: DOĞA BİLİMLERİ, MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Sıra No

Bölüm

Anabilim Dalı

Unvanı

Derece

Adet

Açıklama

1

Kimya Mühendisliği

Kimya Mühendisliği

Profesör

1

1

Lisans ve lisansüstü derecelerini Kimya Mühendisliği Bölümünden, Doktora ve Doçent unvanlarını Kimya Mühendisliği alanından almış olmak. Kuantum kimyasal yöntemlerle kataliz ve katalitik tepkimeler ile ilgili çalışmaları olmak.

2

Lif ve Polimer Mühendisliği

Lif ve Polimer Mühendisliği

Profesör

1

1

Lisans ve lisansüstü derecesini Tekstil Mühendisliği Bölümünden, Doktora unvanını Tekstil Mühendisliği ve Doçentlik unvanını Tekstil Bilimleri ve Mühendisliği alanlarından almış olmak. Polietilen teraftalat lifleri konusunda çalışmaları olmak.

BİRİMİ: ORMAN FAKÜLTESİ

3

Orman Mühendisliği

Orman Mühendisliği

Doçent

2

1

Lisans ve lisansüstü derecelerini Orman Mühendisliği alanından almış olmak. Orman amenajmanı konusunda çalışmaları bulunmak. İngilizce ders verebilme yeterliliği olmak.

Not: Doçent kadrolarına atanacaklar daimi statüde çalıştırılacaklardır.