Mesleki Yeterlilik Kurumu işçi alım ilanı

İlan Giriş : 06 Ağustos 2007 09:04, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Mesleki Yeterlilik Kurumu işçi alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Ankara-Çankaya Şube Müdürlüğünden:

Aşağıda belirtilen İşyerine DAİMİ STATÜDE ELEMANI Alınacaktır.

Taleplere durumu uyanların bulundukları Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Kamu Kuruluşunun Adı Statü Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Mesleki Yeterlilik Kurumu NORMAL Yönetici ( SINAV VE BELGELENDİRME DAİRESİ BAŞKANI ) 1 LİSANS (Bakınız Eğitim Şartları:1) * Mesleki eğitim; sınav, ölçme ve değerlendirme ve akreditasyon konularında genel müdür, daire başkanı, müdür ve yardımcıları gibi yönetici pozisyonunda çalışmış olmak veya konuya ilişkin alanlarda akademisyen, uzman, uzman öğretmen veya başöğretmen olarak görev yapmış olmak, *En az 10 yıl hizmeti bulunmak ve bunu belgelendirmek, *(Kamu yada Özel sektöre ait işyerlerinde 10 yıl hizmeti bulunmakla birlikte, yukarıda belirtilen pozisyonlardan herhangi birinde bir süre çalışmış olmak.) *İngilizce biliyor olmak. (Bakınız: Yabancı Dil Şartları ) *Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak. *Bir sosyal güvenlik kurumundan emekliye ayrılmış olmamak,
Mesleki Yeterlilik Kurumu NORMAL Yönetici ( İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANI ) 1 LİSANS (Bakınız Eğitim Şartları:1) * İdari işler, mali işler ve personel konularında genel müdür, daire başkanı, müdür ve yardımcıları gibi yönetici pozisyonunda çalışmış olmak veya konuya ilişkin alanlarda akademisyen veya uzman, olarak görev yapmış olmak, * En az 10 yıl hizmeti bulunmak ve bunu belgelendirmek, *(Kamu yada Özel sektöre ait işyerlerinde 10 yıl hizmeti bulunmakla birlikte, yukarıda belirtilen pozisyonlardan herhangi birinde bir süre çalışmış olmak.) *İngilizce biliyor olmak. (Bakınız: Yabancı Dil Şartları ) *Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak. *Bir sosyal güvenlik kurumundan emekliye ayrılmış olmamak,
Mesleki Yeterlilik Kurumu NORMAL HUKUK MÜŞAVİRİ 1 LİSANS * Yurt içindeki veya Yükseköğretim Kurulunca denkliği kabul edilmiş yurt dışındaki Hukuk fakültelerinden mezun olmak. * Hakimlik , savcılık, hukuk müşavirliği veya avukatlık yapmış olmak, * En az 10 yıllık hizmeti bulunmak ve bunu belgelendirmek, *(Kamu yada Özel sektöre ait işyerlerinde 10 yıl hizmeti bulunmakla birlikte, yukarıda belirtilen pozisyonlardan herhangi birinde bir süre çalışmış olmak.) *İngilizce biliyor olmak. (Bakınız: Yabancı Dil Şartları ) *Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak. *Bir sosyal güvenlik kurumundan emekliye ayrılmış olmamak.

YUKARIDA BELİRTİLEN TALEPLERE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE

EĞİTİM ŞARTLAR :

1 - En az dört yıl süreli eğitim veren Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisadî ve İdarî Bilimler, Mimarlık ve Mühendislik Fakülteleri ile Meslekî Teknik Eğitim Fakültelerinden yurt içinde veya Yükseköğretim Kurulunca denkliği kabul edilmiş yurt dışındaki bir yüksek öğretim kurumundan mezun olmak.

YABANCI DİL ŞARTLARI :

* İngilizce biliyor olmada aranan şartlar :KPDS 70 ? Üniversiteler arası Kurul Yabancı Dil Sınavı (ÜDS) 70 İnternationel Engilish Language Testing System(İELTS) 6,5 ? Test of Engilish as a Foreign Language (Internet baset TOEFL-IBT) 79 - Test of Engilish as a Foreign Language(TOEFL) Eski 550, -Computer Basel Testing (TOEFL CBT) 213,-First Certificate in English (FCE) B ?Certificate in Advanced English ( CAE) C ? Certificate of Proficiency in English (CPE) C düzeyinde puan almış olmak,

* Lisans tezli yada tezsiz yüksek lisans, doktora eğitimlerinden en az birini yurtiçi veya yurtdışında bu dilde almış olduğunu belgelendirmek.

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

- Başvuru yapacak kişilerin çalıştıklarını belirten Resmi yazı veya Hizmet dökümüne ait yazılı belgeler İŞKUR Personeli tarafından mutlaka görülecektir.

- NOT: Başvurular için KPSS şartı aranmamaktadır.