İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Bursa Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kaynak : Resmi Gazete
İlan Giriş : 17 Kasım 2017 08:45, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Bursa Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Bursa Teknik Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesi ile 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu kanuna dayalı olarak çıkartılan ilgili yönetmelik hükümleri ve "Bursa Teknik Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi" doğrultusunda Öğretim Üyesi alınacaktır. Doçentlerin başvuru süresi, ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarih itibariyle başlar, onbeşinci (15.) günün mesai saati bitiminde sona erer. Ayrıntılı ilan metni ile formlar Üniversitemizin (www.btu.edu.tr) web sayfasının duyurular bölümünde mevcuttur. İlan olunur.

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ ALIMI İLAN TABLOSU

BİRİMİ: DOĞA BİLİMLERİ, MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Sıra No

Bölüm

Anabilim Dalı

Unvanı

Derece

Adet

Açıklama

1

Makine Mühendisliği

Makine Mühendisliği

Doçent

1

1

Lisans ve Lisansüstü derecelerini Makine Mühendisliği alanından almış olmak. Mekanik birleştirme yöntemleri ve sıcak şekillendirme konularında çalışmaları olmak. İngilizce ders verebilme yeterliliği olmak.

2

Makine Mühendisliği

Makine Mühendisliği

Doçent

1

1

Lisans ve Lisansüstü derecelerini Makine Mühendisliği alanından almış olmak. Oksetik film tabakaları ve çatlaklar konularında çalışmaları olmak. İngilizce ders verebilme yeterliliği olmak.

3

Kimya

Kimya

Doçent

3

1

Lisans ve Lisansüstü derecelerini Kimya alanından almış olmak. İyon kümeleri ve iminooksim metal kompleksleri konularında çalışmaları olmak.

Not: Doçent kadrolarına atanacaklar daimi statüde çalıştırılacaklardır.