İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kaynak : Hürriyet Gazetesi
İlan Giriş : 30 Ekim 2017 09:27, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz aşağıda belirtilen birimlerine. 2547 Sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca Öğretim Üyesi alınacaktır.

1- Atamalarda. Üniversitemiz Senatosunca kabul edilen ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca onaylanan Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma ilkeleri'ndeki esaslar uygulanacaktır.

2- Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adayların, www.firat.edu.tr adresinde bulunan dilekçeyi doldurarak, ekinde kısa özgeçmişlerini, doktora diplomasının onaylı birer örneği ile bilimsel yayın ve çalışmalarını kapsayan 4 (dört) adet dosyayı Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

3- Yardımcı Doçent adaylarının yabancı dil sınavlarının yapılacağı yer ve tarih Üniversitemiz web sayfasında adaylara daha sonra duyurulacaktır. 4- Başvurular ilan yayım tarihinden itibaren 15 gündür. Süresi içerisinde yapılmayan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

UNVANI BİRİMİ ANABİLİM DALI YRD. DOÇ.DRC. ADET AÇIKLAMALAR

Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti 5-1 Çocuk Diş Hekimliği alanında uzmanlık yapmış olmak.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi 3-1 Fizyoterapi ve Rehabilitasyonve RehabilitasyonBölümü Lisans mezunu olmak. Tıp Programı Fizyoloji Anabilim Dalında Doktora yapmış olmak.

Sivil Havacılık Yüksekokulu Uçak Gövde-Motor1-1 Utrasonik Yakıt EnjeksiyonSistemleri konusunda çalışmaları bulunmak.

TOPLAM 3