Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü personel alım ilanı

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğünde çalıştırılmak üzere 1309 Sayılı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü Kuruluşu Hakkındaki Kanun ve 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun ek geçici 12. maddesi gereğince sözleşmeli çalıştırılmak üzere belirtilen pozisyonlara personel alınacaktır.

İlan Giriş : 21 Temmuz 2007 17:46, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü personel alım ilanı
29/07/2007 tarihli Resmi Gazetede yayımlanmıştır.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğünden :

25 Temmuz 2007 tarih ve 26593 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 1309 Sayılı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü Kuruluşu Hakkındaki Kanun ve 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu?nun ek geçici 12.maddesi gereğince yapılacak olan sınav ile ilgili İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğünce Bale Sahne Müdür Yardımcısı adaylarında aranılacak nitelikler aşağıda belirtildiği şekilde değiştirilmiştir.

İZMİR DEVLET OPERA ve BALESİ MÜDÜRLÜĞÜ

Sınıfı Ünvanı Adedi Adaylarda Aranan Nitelikler
Sanatçı Orkestra Stajyer Sanatçı ( Trompet, Keman ) 1 Müzik ve sahne sanatları eğitimi veren fakülte, yüksekokul ve akademilerden en az ön lisans düzeyinde mezun olmak veya konservatuarlardan lise düzeyinde mezun olmak,
Uzman Memur Bale Sahne Müdür Yrd. 1 Müzik ve sahne sanatları eğitimi Veren fakülte, yüksekokul , akademi konservatuarlardan en az ön lisans ve diğer yüksekokulla1rdan en az önlisans düzeyinde mezun olmak

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğünde çalıştırılmak üzere 1309 Sayılı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü Kuruluşu Hakkındaki Kanun ve 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun ek geçici 12. maddesi gereğince sözleşmeli çalıştırılmak üzere aşağıda belirtilen pozisyonlara personel alınacaktır.