İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Türkiye Sağlık Enstitüleri İşçi Alım İlanı

Türkiye Sağlık Enstitüleri 20 işçi alacak

Kaynak : İşkur
İlan Giriş : 26 Eylül 2017 15:46, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Türkiye Sağlık Enstitüleri İşçi Alım İlanı

ÇANKAYA HİZMET MERKEZİ

TÜRKİYE SAĞLIK ENSTİTÜLERİ BAŞKANLIĞI
Son Başvuru Tarihi : 05 Ekim 2017
Yayınlanma Tarihi : 26 Eylül 2017

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE **** 60 VE ÜZERİ İNGİLİZCE DİL PUANINA (ÜDS, KPDS VEYA EŞDEĞERİ) SAHİP OLMAK TERCİH SEBEBİDİR.**** Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gn ierisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Mdrlğmzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi zerinden başvuru yapabilirler. - Gereğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. - Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seme Sınavı (KPSS) sonuları geerli olup, 2016 KPSSP3 60 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir. - Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrbe, ncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya szl sınavdan nce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden ıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. - Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (nceliklilerden) mracaat eden adaylar ierisinden ncelik belge tarihlerine gre talep sayısının 3 katını gemeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını aıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - Son mracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş gn başvurular kabul edilecektir. - Mracaat tarihleri akışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgc talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe mracaatı kabul edilecektir. - Merkezi sınav kapsamında mracaat eden adaylar ierisinden en yksek puan alandan başlamak zere talep sayısının 3 katı olacak şekilde dzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya szl sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. - Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları srekli veya geici işgc talebine işverence davet edildikleri hlde mcbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda srekli işi statsnde işe yerleşenlerin ncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

Meslek Bilgileri

MeslekDeneyim (Yıl)Öğrenme Türü
Büro Memuru (İdari İşler)

Öğrenim Bilgileri

Genel Birim AdıGenel Bölüm AdıÖğrenim Seviyesi
Fen Fakültesi Biyoloji Lisans
Fen Fakültesi Moleküler Biyoloji Lisans
Tıp Fakültesi Farketmez Lisans
Diş Hekimliği Fakültesi Farketmez Lisans
Eczacılık Fakültesi Farketmez Lisans
Veteriner Fakültesi Farketmez Lisans

Sınav Bilgileri

Sınav KategorisiSınav AdıSınav Puan TürüEn Az Puan LimitiSınav Giriş Tarihi
Kamu Personel SınavlarıKPSSKPSSP360

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : MİTHATPAŞA CAD. NO: 3
SIHHİYE/ANKARA
ÇANKAYA
ANKARA / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 3
Çalışma Şekli Daimi / Tam Süreli


ÇANKAYA HİZMET MERKEZİ

TÜRKİYE SAĞLIK ENSTİTÜLERİ BAŞKANLIĞI
Son Başvuru Tarihi : 05 Ekim 2017
Yayınlanma Tarihi : 26 Eylül 2017

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE **** İLGİLİ ALANDA ASGARİ 2 YIL İŞ DENEYİMİ OLMAK **** SUNUCU BİLEŞENLERİ VE ONARIMI ALANLARINDA DENEYİM SAHİBİ OLMAK **** INTEL SUNUCU DONANIMINDA SORUN GİDERME YETENEĞİ OLMAK **** ALTYAPI TAKİP ARAÇ SETİ İLE ÇALIŞMA DENEYİMİ OLMAK **** VERİ MERKEZİ GÜÇ YAPISI VE SOĞUTMA ALTYAPISI BİLEŞENLERİ KONUSUNDA BİLGİ SAHİBİ OLMAK **** AĞ TASARIMI VE UYGULANMASI KONUSUNDA İLERİ DERECE BİLGİ SAHİBİ OLMAK **** LİNUX / UNİX SİSTEM YÖNETİMİ VE İÇYAPISI HAKKINDA İLERİ DERECE BİLGİ SAHİBİ OLMAK **** İLERİ DERECEDE İNGİLİZCE BİLMEK **** BÜYÜK BULUT SAĞLAYICILARI (AWS, GOOGLE CLOUD VB.) ÜZERİNDE ÇALIŞAN ALTYAPININ KORUNMASIYLA İLGİLİ DENEYİMİ OLMAK **** Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gn ierisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Mdrlğmzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi zerinden başvuru yapabilirler. - Gereğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. - Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seme Sınavı (KPSS) sonuları geerli olup, 2016 KPSSP3 60 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir. - Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrbe, ncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya szl sınavdan nce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden ıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. - Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (nceliklilerden) mracaat eden adaylar ierisinden ncelik belge tarihlerine gre talep sayısının 3 katını gemeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını aıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - Son mracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş gn başvurular kabul edilecektir. - Mracaat tarihleri akışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgc talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe mracaatı kabul edilecektir. - Merkezi sınav kapsamında mracaat eden adaylar ierisinden en yksek puan alandan başlamak zere talep sayısının 3 katı olacak şekilde dzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya szl sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. - Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları srekli veya geici işgc talebine işverence davet edildikleri hlde mcbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda srekli işi statsnde işe yerleşenlerin ncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

Meslek Bilgileri

MeslekDeneyim (Yıl)Öğrenme Türü
Büro Memuru (İdari İşler)2

Öğrenim Bilgileri

Genel Birim AdıGenel Bölüm AdıÖğrenim Seviyesi
Mühendislik Fakültesi Deniz Bilimleri Fakültesi Tekstil Tekn.ve Tasarımı Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Lisans

Sınav Bilgileri

Sınav KategorisiSınav AdıSınav Puan TürüEn Az Puan LimitiSınav Giriş Tarihi
Kamu Personel SınavlarıKPSSKPSSP360

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : MİTHATPAŞA CAD. NO: 3
SIHHİYE
ÇANKAYA
ANKARA / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 2
Çalışma Şekli Daimi / Tam Süreli


ÇANKAYA HİZMET MERKEZİ

TÜRKİYE SAĞLIK ENSTİTÜLERİ BAŞKANLIĞI
Son Başvuru Tarihi : 05 Ekim 2017
Yayınlanma Tarihi : 26 Eylül 2017

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE **** İŞ TECRÜBESİ OLMAK TERCİH SEBEBİDİR **** İNGİLİZCE BİLMEK TERCİH SEBEBİDİR **** Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gn ierisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Mdrlğmzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi zerinden başvuru yapabilirler. - Gereğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. - Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seme Sınavı (KPSS) sonuları geerli olup, 2016 KPSSP3 60 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir. - Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrbe, ncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya szl sınavdan nce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden ıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. - Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (nceliklilerden) mracaat eden adaylar ierisinden ncelik belge tarihlerine gre talep sayısının 3 katını gemeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını aıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - Son mracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş gn başvurular kabul edilecektir. - Mracaat tarihleri akışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgc talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe mracaatı kabul edilecektir. - Merkezi sınav kapsamında mracaat eden adaylar ierisinden en yksek puan alandan başlamak zere talep sayısının 3 katı olacak şekilde dzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya szl sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. - Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları srekli veya geici işgc talebine işverence davet edildikleri hlde mcbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda srekli işi statsnde işe yerleşenlerin ncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

Meslek Bilgileri

MeslekDeneyim (Yıl)Öğrenme Türü
Büro Memuru (İdari İşler)

Öğrenim Bilgileri

Genel Birim AdıGenel Bölüm AdıÖğrenim Seviyesi
Mühendislik Fakültesi Deniz Bilimleri Fakültesi Tekstil Tekn.ve Tasarımı Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Lisans

Sınav Bilgileri

Sınav KategorisiSınav AdıSınav Puan TürüEn Az Puan LimitiSınav Giriş Tarihi
Kamu Personel SınavlarıKPSSKPSSP360

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : KOŞUYOLU CAD. MECİDİYE MAH. NO: 71
34718 KADIKÖY
İSTANBUL / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 2
Çalışma Şekli Daimi / Tam Süreli


ÇANKAYA HİZMET MERKEZİ

TÜRKİYE SAĞLIK ENSTİTÜLERİ BAŞKANLIĞI
Son Başvuru Tarihi : 05 Ekim 2017
Yayınlanma Tarihi : 26 Eylül 2017

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE **** EN AZ 1 (BİR) YIL İŞ TECRÜBESİ OLMAK **** ORTA DERECEDE İNGİLİZCE DİLİ BİLMEK TERCİH SEBEBİDİR **** Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gn ierisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Mdrlğmzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi zerinden başvuru yapabilirler. - Gereğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. - Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seme Sınavı (KPSS) sonuları geerli olup, 2016 KPSSP3 60 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir. - Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrbe, ncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya szl sınavdan nce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden ıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. - Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (nceliklilerden) mracaat eden adaylar ierisinden ncelik belge tarihlerine gre talep sayısının 3 katını gemeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını aıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - Son mracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş gn başvurular kabul edilecektir. - Mracaat tarihleri akışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgc talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe mracaatı kabul edilecektir. - Merkezi sınav kapsamında mracaat eden adaylar ierisinden en yksek puan alandan başlamak zere talep sayısının 3 katı olacak şekilde dzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya szl sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. - Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları srekli veya geici işgc talebine işverence davet edildikleri hlde mcbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda srekli işi statsnde işe yerleşenlerin ncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

Meslek Bilgileri

MeslekDeneyim (Yıl)Öğrenme Türü
Büro Memuru (İdari İşler)1

Öğrenim Bilgileri

Genel Birim AdıGenel Bölüm AdıÖğrenim Seviyesi
Hukuk Fakültesi Hukuk Lisans

Sınav Bilgileri

Sınav KategorisiSınav AdıSınav Puan TürüEn Az Puan LimitiSınav Giriş Tarihi
Kamu Personel SınavlarıKPSSKPSSP360

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : KOŞUYOLU CAD. MECİDİYE MAH. NO: 71
34718 KADIKÖY
İSTANBUL / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 2
Çalışma Şekli Daimi / Tam Süreli


ÇANKAYA HİZMET MERKEZİ

TÜRKİYE SAĞLIK ENSTİTÜLERİ BAŞKANLIĞI
Son Başvuru Tarihi : 05 Ekim 2017
Yayınlanma Tarihi : 26 Eylül 2017

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE **** İŞ TECRÜBESİ OLMAK VE İNGİLİZCE BİLMEK **** WEB TASARIMI SERTİFİKASINA SAHİP OLMAK **** PHOTOSHOP, CCS, DREAMWEAVER, HOMESİTE, FRONT PAGE, MİCROSOFT VİSUAL STUDİO VE MS OFİS PROGRAMLARI KONUSUNDA İYİ DERECEDE DENEYİMLİ OLMAK **** Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gn ierisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Mdrlğmzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi zerinden başvuru yapabilirler. - Gereğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. - Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seme Sınavı (KPSS) sonuları geerli olup, 2016 KPSSP93 60 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir. - Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrbe, ncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya szl sınavdan nce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden ıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. - Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (nceliklilerden) mracaat eden adaylar ierisinden ncelik belge tarihlerine gre talep sayısının 3 katını gemeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını aıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - Son mracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş gn başvurular kabul edilecektir. - Mracaat tarihleri akışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgc talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe mracaatı kabul edilecektir. - Merkezi sınav kapsamında mracaat eden adaylar ierisinden en yksek puan alandan başlamak zere talep sayısının 3 katı olacak şekilde dzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya szl sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. - Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları srekli veya geici işgc talebine işverence davet edildikleri hlde mcbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda srekli işi statsnde işe yerleşenlerin ncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

Meslek Bilgileri

MeslekDeneyim (Yıl)Öğrenme Türü
Bilgisayar Programcısı3

Öğrenim Bilgileri

Genel Birim AdıGenel Bölüm AdıÖğrenim Seviyesi
Meslek Yüksek Okulu Önlisans Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Önlisans
Meslek Yüksek Okulu Önlisans Bilgisayar Programcılığı Önlisans
Meslek Yüksek Okulu Önlisans Bilgisayar Teknolojisi Önlisans

Sınav Bilgileri

Sınav KategorisiSınav AdıSınav Puan TürüEn Az Puan LimitiSınav Giriş Tarihi
Kamu Personel SınavlarıKPSSKPSSP9360

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : KOŞUYOLU CAD. MECİDİYE MAH. NO: 71
34718 KADIKÖY
İSTANBUL / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 1
Çalışma Şekli Daimi / Tam Süreli


ÇANKAYA HİZMET MERKEZİ

TÜRKİYE SAĞLIK ENSTİTÜLERİ BAŞKANLIĞI
Son Başvuru Tarihi : 05 Ekim 2017
Yayınlanma Tarihi : 26 Eylül 2017

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE **** GRAFİK TASARIMI, FOTOĞRAF, KAMERAMANLIK VE WEB TASARIMI KONUSUNDA DENEYİMLİ OLMAK **** ADOBE ACROBAT, PHOTOSHOP, MS OFİS PROGRAMLARI, JAVA VE LİNUX PROGRAMLARINI İYİ DERECEDE KULLANABİLMEK **** İŞ DENEYİMİ OLMASI **** Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gn ierisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Mdrlğmzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi zerinden başvuru yapabilirler. - Gereğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. - Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seme Sınavı (KPSS) sonuları geerli olup, 2016 KPSSP94 60 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir. - Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrbe, ncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya szl sınavdan nce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden ıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. - Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (nceliklilerden) mracaat eden adaylar ierisinden ncelik belge tarihlerine gre talep sayısının 3 katını gemeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını aıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - Son mracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş gn başvurular kabul edilecektir. - Mracaat tarihleri akışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgc talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe mracaatı kabul edilecektir. - Merkezi sınav kapsamında mracaat eden adaylar ierisinden en yksek puan alandan başlamak zere talep sayısının 3 katı olacak şekilde dzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya szl sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. - Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları srekli veya geici işgc talebine işverence davet edildikleri hlde mcbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda srekli işi statsnde işe yerleşenlerin ncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

Meslek Bilgileri

MeslekDeneyim (Yıl)Öğrenme Türü
Grafiker3

Öğrenim Bilgileri

En Az Öğrenim Seviyesi Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
En Fazla Öğrenim Seviyesi Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Sınav Bilgileri

Sınav KategorisiSınav AdıSınav Puan TürüEn Az Puan LimitiSınav Giriş Tarihi
Kamu Personel SınavlarıKPSSKPSSP9460

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : KOŞUYOLU CAD. MECİDİYE MAH. NO: 71
34718 KADIKÖY
İSTANBUL / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 1
Çalışma Şekli Daimi / Tam Süreli


ÇANKAYA HİZMET MERKEZİ

TÜRKİYE SAĞLIK ENSTİTÜLERİ BAŞKANLIĞI
Son Başvuru Tarihi : 05 Ekim 2017
Yayınlanma Tarihi : 26 Eylül 2017

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE **** GRAFİK TASARIMI, MATBAACILIK VE WEB TASARIMI KONUSUNDA DENEYİMLİ OLMAK **** CORAL DRAW, ADOBE PHOTOSHOP, ADOBE ILLUSTRATOR, ADOBE INDESİNG, ADOBE ACROBAT VE MS OFİS PROGRAMLARI KONUSUNDA İYİ DERECEDE DENEYİMLİ **** İŞ DENEYİMİ OLMAK **** BU POZİSYONDA İSTİHDAM EDİLECEK ADAY, TÜSEB BİRİMLERİ FARKLI YERLEŞKELERDE KONUŞLANDIĞI İÇİN TÜM BİRİMLERE HİZMET VERECEĞİNDEN VE KURUMUN MATBAA İŞLERİNİ TAKİP EDECEĞİNDEN, KURUM ARAÇLARINI KULLANACAĞI SEBEBİYLE B SINIFI EHLİYET SAHİBİ OLMASI GEREKMEKTEDİR. **** Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gn ierisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Mdrlğmzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi zerinden başvuru yapabilirler. - Gereğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. - Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seme Sınavı (KPSS) sonuları geerli olup, 2016 KPSSP94 60 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir. - Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrbe, ncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya szl sınavdan nce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden ıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. - Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (nceliklilerden) mracaat eden adaylar ierisinden ncelik belge tarihlerine gre talep sayısının 3 katını gemeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını aıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - Son mracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş gn başvurular kabul edilecektir. - Mracaat tarihleri akışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgc talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe mracaatı kabul edilecektir. - Merkezi sınav kapsamında mracaat eden adaylar ierisinden en yksek puan alandan başlamak zere talep sayısının 3 katı olacak şekilde dzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya szl sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. - Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları srekli veya geici işgc talebine işverence davet edildikleri hlde mcbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda srekli işi statsnde işe yerleşenlerin ncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

Meslek Bilgileri

MeslekDeneyim (Yıl)Öğrenme Türü
Grafiker3

Öğrenim Bilgileri

En Az Öğrenim Seviyesi Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
En Fazla Öğrenim Seviyesi Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Sınav Bilgileri

Sınav KategorisiSınav AdıSınav Puan TürüEn Az Puan LimitiSınav Giriş Tarihi
Kamu Personel SınavlarıKPSSKPSSP9460

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : MİTHATPAŞA CAD. NO: 3 SIHHİYE
ÇANKAYA
ANKARA / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 1
Çalışma Şekli Daimi / Tam Süreli


ÇANKAYA HİZMET MERKEZİ

TÜRKİYE SAĞLIK ENSTİTÜLERİ BAŞKANLIĞI
Son Başvuru Tarihi : 05 Ekim 2017
Yayınlanma Tarihi : 26 Eylül 2017

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE **** İLERİ DÜZEYDE İNGİLİZCE KONUŞMA-ANLAMA BİLGİSİNE SAHİP OLMAK **** İLETİŞİM SEKTÖRÜNDE İŞ TECRÜBESİ OLMAK **** Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gn ierisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Mdrlğmzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi zerinden başvuru yapabilirler. - Gereğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. - Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seme Sınavı (KPSS) sonuları geerli olup, 2016 KPSSP3 60 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir. - Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrbe, ncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya szl sınavdan nce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden ıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. - Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (nceliklilerden) mracaat eden adaylar ierisinden ncelik belge tarihlerine gre talep sayısının 3 katını gemeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını aıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - Son mracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş gn başvurular kabul edilecektir. - Mracaat tarihleri akışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgc talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe mracaatı kabul edilecektir. - Merkezi sınav kapsamında mracaat eden adaylar ierisinden en yksek puan alandan başlamak zere talep sayısının 3 katı olacak şekilde dzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya szl sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. - Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları srekli veya geici işgc talebine işverence davet edildikleri hlde mcbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda srekli işi statsnde işe yerleşenlerin ncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

Meslek Bilgileri

MeslekDeneyim (Yıl)Öğrenme Türü
Büro Memuru (İdari İşler)3

Öğrenim Bilgileri

Genel Birim AdıGenel Bölüm AdıÖğrenim Seviyesi
İletişim Güzel Sanatlar Fakülteleri Halkla İlişkiler Lisans

Sınav Bilgileri

Sınav KategorisiSınav AdıSınav Puan TürüEn Az Puan LimitiSınav Giriş Tarihi
Kamu Personel SınavlarıKPSSKPSSP360

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : KOŞUYOLU CAD. MECİDİYE MAH. NO: 71
34718 KADIKÖY
İSTANBUL / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 1
Çalışma Şekli Daimi / Tam Süreli


ÇANKAYA HİZMET MERKEZİ

TÜRKİYE SAĞLIK ENSTİTÜLERİ BAŞKANLIĞI
Son Başvuru Tarihi : 05 Ekim 2017
Yayınlanma Tarihi : 26 Eylül 2017

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE **** İŞ TECRÜBESİ OLMAK **** ORTA DERECEDE İNGİLİZCE BİLMEK **** Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gn ierisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Mdrlğmzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi zerinden başvuru yapabilirler. - Gereğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. - Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seme Sınavı (KPSS) sonuları geerli olup, 2016 KPSSP3 60 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir. - Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrbe, ncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya szl sınavdan nce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden ıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. - Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (nceliklilerden) mracaat eden adaylar ierisinden ncelik belge tarihlerine gre talep sayısının 3 katını gemeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını aıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - Son mracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş gn başvurular kabul edilecektir. - Mracaat tarihleri akışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgc talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe mracaatı kabul edilecektir. - Merkezi sınav kapsamında mracaat eden adaylar ierisinden en yksek puan alandan başlamak zere talep sayısının 3 katı olacak şekilde dzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya szl sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. - Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları srekli veya geici işgc talebine işverence davet edildikleri hlde mcbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda srekli işi statsnde işe yerleşenlerin ncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

Meslek Bilgileri

MeslekDeneyim (Yıl)Öğrenme Türü
Büro Memuru (İdari İşler)3

Öğrenim Bilgileri

Genel Birim AdıGenel Bölüm AdıÖğrenim Seviyesi
Mühendislik Fakültesi Deniz Bilimleri Fakültesi Tekstil Tekn.ve Tasarımı Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Lisans
Mühendislik Fakültesi Deniz Bilimleri Fakültesi Tekstil Tekn.ve Tasarımı Fakültesi Bilişim Sistemleri Mühendisliği Lisans
Mühendislik Fakültesi Deniz Bilimleri Fakültesi Tekstil Tekn.ve Tasarımı Fakültesi Elektrik Mühendisliği Lisans
Mühendislik Fakültesi Deniz Bilimleri Fakültesi Tekstil Tekn.ve Tasarımı Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Lisans
Mühendislik Fakültesi Deniz Bilimleri Fakültesi Tekstil Tekn.ve Tasarımı Fakültesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Lisans
Mühendislik Fakültesi Deniz Bilimleri Fakültesi Tekstil Tekn.ve Tasarımı Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Lisans
Mühendislik Fakültesi Deniz Bilimleri Fakültesi Tekstil Tekn.ve Tasarımı Fakültesi Yazılım Mühendisliği Lisans

Sınav Bilgileri

Sınav KategorisiSınav AdıSınav Puan TürüEn Az Puan LimitiSınav Giriş Tarihi
Kamu Personel SınavlarıKPSSKPSSP360

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : KOŞUYOLU CAD. MECİDİYE MAH. NO: 71
34718 KADIKÖY
İSTANBUL / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 2
Çalışma Şekli Daimi / Tam Süreli


ÇANKAYA HİZMET MERKEZİ

TÜRKİYE SAĞLIK ENSTİTÜLERİ BAŞKANLIĞI
Son Başvuru Tarihi : 05 Ekim 2017
Yayınlanma Tarihi : 26 Eylül 2017

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE **** İŞ TECRÜBESİ OLMAK **** İYİ DERECEDE İNGİLİZCE BİLMEK **** Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gn ierisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Mdrlğmzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi zerinden başvuru yapabilirler. - Gereğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. - Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seme Sınavı (KPSS) sonuları geerli olup, 2016 KPSSP3 60 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir. - Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrbe, ncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya szl sınavdan nce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden ıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. - Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (nceliklilerden) mracaat eden adaylar ierisinden ncelik belge tarihlerine gre talep sayısının 3 katını gemeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını aıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - Son mracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş gn başvurular kabul edilecektir. - Mracaat tarihleri akışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgc talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe mracaatı kabul edilecektir. - Merkezi sınav kapsamında mracaat eden adaylar ierisinden en yksek puan alandan başlamak zere talep sayısının 3 katı olacak şekilde dzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya szl sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. - Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları srekli veya geici işgc talebine işverence davet edildikleri hlde mcbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda srekli işi statsnde işe yerleşenlerin ncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

Meslek Bilgileri

MeslekDeneyim (Yıl)Öğrenme Türü
Büro Memuru (İdari İşler)3

Öğrenim Bilgileri

Genel Birim AdıGenel Bölüm AdıÖğrenim Seviyesi
İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler,Sosyal Bilimler Fakülteleri Ekonometri Lisans

Sınav Bilgileri

Sınav KategorisiSınav AdıSınav Puan TürüEn Az Puan LimitiSınav Giriş Tarihi
Kamu Personel SınavlarıKPSSKPSSP360

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : KOŞUYOLU CAD. MECİDİYE MAH. NO: 71
34718 KADIKÖY
İSTANBUL / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 1
Çalışma Şekli Daimi / Tam Süreli


ÇANKAYA HİZMET MERKEZİ

TÜRKİYE SAĞLIK ENSTİTÜLERİ BAŞKANLIĞI
Son Başvuru Tarihi : 05 Ekim 2017
Yayınlanma Tarihi : 26 Eylül 2017

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE **** İŞ TECRÜBESİ OLMAK TERCİH SEBEBİDİR **** ORTA DERECEDE İNGİLİZCE BİLMEK **** Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gn ierisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Mdrlğmzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi zerinden başvuru yapabilirler. - Gereğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. - Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seme Sınavı (KPSS) sonuları geerli olup, 2016 KPSSP3 60 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir. - Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrbe, ncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya szl sınavdan nce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden ıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. - Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (nceliklilerden) mracaat eden adaylar ierisinden ncelik belge tarihlerine gre talep sayısının 3 katını gemeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını aıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - Son mracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş gn başvurular kabul edilecektir. - Mracaat tarihleri akışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgc talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe mracaatı kabul edilecektir. - Merkezi sınav kapsamında mracaat eden adaylar ierisinden en yksek puan alandan başlamak zere talep sayısının 3 katı olacak şekilde dzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya szl sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. - Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları srekli veya geici işgc talebine işverence davet edildikleri hlde mcbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda srekli işi statsnde işe yerleşenlerin ncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

Meslek Bilgileri

MeslekDeneyim (Yıl)Öğrenme Türü
Büro Memuru (İdari İşler)

Öğrenim Bilgileri

Genel Birim AdıGenel Bölüm AdıÖğrenim Seviyesi
İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler,Sosyal Bilimler Fakülteleri İktisat Lisans
İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler,Sosyal Bilimler Fakülteleri İşletme Lisans
İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler,Sosyal Bilimler Fakülteleri Kamu Yönetimi Lisans
İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler,Sosyal Bilimler Fakülteleri Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Lisans
İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler,Sosyal Bilimler Fakülteleri Maliye Lisans
İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler,Sosyal Bilimler Fakülteleri Sağlık Yönetimi Lisans
İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler,Sosyal Bilimler Fakülteleri Sosyal Hizmet Lisans

Sınav Bilgileri

Sınav KategorisiSınav AdıSınav Puan TürüEn Az Puan LimitiSınav Giriş Tarihi
Kamu Personel SınavlarıKPSSKPSSP360

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : KOŞUYOLU CAD. MECİDİYE MAH. NO: 71
34718 KADIKÖY
İSTANBUL / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 1
Çalışma Şekli Daimi / Tam Süreli


ÇANKAYA HİZMET MERKEZİ

TÜRKİYE SAĞLIK ENSTİTÜLERİ BAŞKANLIĞI
Son Başvuru Tarihi : 05 Ekim 2017
Yayınlanma Tarihi : 26 Eylül 2017

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE **** Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gn ierisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Mdrlğmzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi zerinden başvuru yapabilirler. - Gereğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. - Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seme Sınavı (KPSS) sonuları geerli olup, 2016 KPSSP3 60 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir. - Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrbe, ncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya szl sınavdan nce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden ıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. - Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (nceliklilerden) mracaat eden adaylar ierisinden ncelik belge tarihlerine gre talep sayısının 3 katını gemeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını aıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - Son mracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş gn başvurular kabul edilecektir. - Mracaat tarihleri akışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgc talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe mracaatı kabul edilecektir. - Merkezi sınav kapsamında mracaat eden adaylar ierisinden en yksek puan alandan başlamak zere talep sayısının 3 katı olacak şekilde dzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya szl sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. - Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları srekli veya geici işgc talebine işverence davet edildikleri hlde mcbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda srekli işi statsnde işe yerleşenlerin ncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

Meslek Bilgileri

MeslekDeneyim (Yıl)Öğrenme Türü
Büro Memuru (İdari İşler)

Öğrenim Bilgileri

Genel Birim AdıGenel Bölüm AdıÖğrenim Seviyesi
İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler,Sosyal Bilimler Fakülteleri Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Lisans

Sınav Bilgileri

Sınav KategorisiSınav AdıSınav Puan TürüEn Az Puan LimitiSınav Giriş Tarihi
Kamu Personel SınavlarıKPSSKPSSP360

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : KOŞUYOLU CAD. MECİDİYE MAH. NO: 71
34718 KADIKÖY
İSTANBUL / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 2
Çalışma Şekli Daimi / Tam Süreli