İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Manisa İl Gıda Tarım ve Hay. Müd. Engelli İşçi Alım İlanı

Kaynak : İşkur
İlan Giriş : 22 Eylül 2017 17:36, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Manisa İl Gıda Tarım ve Hay. Müd. Engelli İşçi Alım İlanı

MANİSA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ

İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ
Son Başvuru Tarihi : 02 Ekim 2017
Yayınlanma Tarihi : 22 Eylül 2017

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE;

1- Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gn ierisinde herhangi bir İŞKUR İl Mdrlğne/Hizmet Merkezine şahsen veya www.iskur.gov.tr internet adresi zerinden başvuru yapabilirler.

2- Mracaat tarihleri akışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgc talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe mracaatı kabul edilecektir.

3- Kamu kurum ve kuruluşlarının srekli (daimi), geici işgc taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır.

4- Son mracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş gn başvurular kabul edilecektir.

5- Gereğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusunun geersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.

6- Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, ncelik durumu, yabancı dil vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya szl sınavdan nce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden ıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir.

7- Merkezi sınav kapsamında mracaat eden adaylar ierisinden en yksek puan alandan başlamak zere talep sayısının katı olacak şekilde dzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir.

8- Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (nceliklilerden) mracaat eden adaylar ierisinden ncelik belge tarihlerine gre talep sayısının katını gemeyecek şekilde (Maden Kanunu kapsamında ncelikli başvuranların tamamı) isim ve adresleri ile durumlarını aıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir.

9- Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları srekli veya geici işgc talebine işverence davet edildikleri hlde mcbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda srekli işi statsnde işe yerleşenlerin ncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

10- İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya szl sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir.

NOT: MEB ONAYLI BİLGİSAYAR İŞLETMENLİĞİ SERTİFİKASI GEREKMEKTEDİR.

Meslek Bilgileri

MeslekDeneyim (Yıl)Öğrenme Türü
Büro Memuru (Genel)

Öğrenim Bilgileri

Genel Birim AdıGenel Bölüm AdıÖğrenim Seviyesi
Meslek Yüksek Okulu Önlisans İşletme Önlisans
Meslek Yüksek Okulu Önlisans Muhasebe Önlisans
Meslek Yüksek Okulu Önlisans Bilgisayar Programcılığı Önlisans
Meslek Yüksek Okulu Önlisans Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Önlisans

Sınav Bilgileri

Sınav KategorisiSınav AdıSınav Puan TürüEn Az Puan LimitiSınav Giriş Tarihi
Kamu Personel SınavlarıKPSSEKPSS0

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : 2.ANAFARTALAR MAH. 1513 SOK. NO:16
ŞEHZADELER
MANİSA / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :

İrtibat Bilgileri

Adı SoyadıALPASLAN ÖZTÜRK
Ünvanı
Telefon No0236 2314605
E-Posta

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 1
Çalışma Şekli Daimi / Tam Süreli