İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Kocaeli Üniv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 06 Eylül 2017 14:42, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kocaeli Üniv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemize bağlı birimlere 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu, bu kanuna dayalı olarak çıkartılan yönetmelik ve Kocaeli Üniversitesi'nin ilgili yönerge hükümlerine göre öğretim elemanı alınacaktır.

Başvuru süresi ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gün olup, şahsen başvuru yapılacaktır. Posta ile yapılan başvurular geçersizdir.

Adaylar http://perdb.kocaeli.edu.tr/Formlar/Form_1b.pdf adresinde bulunan öğretim üyeleri başvuru formundan 2 adet doldurarak, 2 adet fotoğraf, öğrenim belgelerinin fotokopisi, nüfus cüzdan fotokopisi ve özgeçmişi ile birlikte,

a) Yardımcı Doçent kadrosuna başvuranlar, bilimsel çalışma ve yayınlarını, doktora diploması özgeçmiş ve bu bilgileri içeren CD ile birlikte 4 takım olarak sunacaklar.

b) Herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılmış dahi olsalar) çalıştıkları kurumdan alacakları onaylı hizmet belgesini müracaat belgelerine ekleyecekler.

c) Başvurulan alan ve unvana ilişkin kriterlerin adaylar tarafından http://perdb.kocaeli.edu.tr/Akademik_personel_atama_yonergeleri.php adresinden temin edilerek puanlama tablosunun doldurulması ve birer örneklerinin dosyalara eklenmesi gerekmektedir.

Yurtdışından alınan diploma veya unvanların Üniversitelerarası Kurul'ca eşdeğerliliğinin yapılmış olması gerekmektedir.

İlgililere Duyurulur.

BİRİM ANABİLİM DALI KADRO ÜNVANI DERECE ADEDİ AÇIKLAMA

Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cer. Yrd.Doç. 3 1 Hipofiz makroadenomlarında endoskopik endonazal transfenoid

cerrahi konusunda tecrübe ve bilimsel çalışmaları olmak.

Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Yrd.Doç. 3 1 Gastroenteroloji alanında uzman olmak. Endoskopik Submukozal Diseksiyon konusunda çalışma yapmış olmak.

Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Yrd.Doç. 3 1 Nefroloji alanında uzman olmak ve Periton diyalizi ve yoğun bakım hastalarında depresyon, trambosit agregasyonu, periodontal hastalıklar gibi konularda çalışmalar yapmış olmak.