İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

K.Maraş Sütçü İmam Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kaynak : Resmi Gazete
İlan Giriş : 14 Ağustos 2017 08:18, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
K.Maraş Sütçü İmam Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48. maddesinde ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre çalıştırılmak üzere öğretim üyesi alınacaktır. Başvuru süresi ilanın yayımı tarihinden itibaren 15 gündür

Profesör ve Doçent kadrosuna başvurular Personel Daire Başkanlığına yapılacaktır. Posta ile yapılacak başvurular ve eksik belge ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanması gerekmektedir.

Devlet hizmet yükümlüsü adaylar başvurularında yükümlülük süresini belgelendirecek olup, bu adayların başvuruları devlet hizmet yükümlülüğü süresi bakımından, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 62 ve 63. maddesi hükümleri dahilinde değerlendirilerek kabul veya reddedilecektir

Öğretim üyesi atamalarında, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun ilgili maddeleri ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uygulanacaktır.

Adaylardan istenilen belgeler; Bölüm, Anabilim Dalını ve sabıka kaydının bulunup bulunmadığını belirten http://www.ksu.edu.tr adresinden temin edilecek başvuru formu ekinde bir adet fotoğraf, lisans diploması fotokopisi, doktora / uzmanlık diploması fotokopisi, nüfus cüzdanı fotokopisi, özgeçmiş, bilimsel çalışma ve yayın listesi, yabancı dil belgesi ile birlikte; Profesör kadrosuna başvuracaklar doçentlik belgesi ile bilimsel çalışma ve yayınlarını 6 takım, Doçent kadrosuna başvuracaklar doçentlik belgesi ile bilimsel çalışma ve yayınlarını 4 takım olarak sunacaklardır.

BİRİM

UNVAN

K/D

ADET

NİTELİĞİ

TIP FAKÜLTESİ

Fizyoloji

Profesör

1

1

Deneysel epilepsi modelleri ve kohlear nükleus fizyolojisi konusunda çalışmaları olmak.

ORMAN FAKÜLTESİ

Toprak İlmi ve Ekolojisi

Doçent

1

1

Toprak İlmi ve Ekolojisi alanında doçent olmak.

MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ

Maden Yatakları ve Jeokimya

Doçent

1

1

Tıbbi jeoloji ve florit konusunda çalışmaları olmak.

EĞİTİM FAKÜLTESİ

Fen Bilgisi Eğitimi

Profesör

1

1

Böcek sistematiği ve faunası konusunda çalışmaları olmak.

Sınıf Eğitimi

Doçent

1

1

Sosyal bilgiler ve sınıf öğretmenlerinin tarihsel analiz ve yorum becerileri konusunda çalışmaları olmak.

Eğitim Yönetimi

Doçent

1

1

Okul yönetiminde liderlik konusunda çalışmaları olmak.