İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Şanlıurfa Suruç SYDV Personel Alım İlanı

Kaynak : aile.gov.tr
İlan Giriş : 07 Ağustos 2017 17:53, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Şanlıurfa Suruç SYDV Personel Alım İlanı
SURUÇ İLÇESİ SYD VAKFINDA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE 5 (BEŞ) SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ ALIMI; Son Başvuru : 18.08.2017
İl ŞANLIURFA İlçe SURUÇ Alınacak Sayı 5
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ
Açıklama - MEB onaylı bilgisayar işletmenliği sertifikasına sahip olmak veya öğrenim gördüğü Yüksek Öğretim Kurumunda bilgisayar dersleri gördüğünü belgelemek.
- Yabancı dil şartı ile ilgili olarak Arapça veya Ülkemizde yaşayan dillerden Kürtçeye iyi derecede hakim olmak. (Yabancı dil şartı ile ilgili olarak belge istenecek veya mülakat yapılacaktır)
- Erkek Adaylar İçin en az B Sınıfı Sürücü Belgesine Sahip Olmak.
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- ÖZEL ŞARTLAR: 1- 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının herhangi bir bölümünden mezun olmak 2- ÖSYM tarafından yapılan 2016 veya 2017 Yılı Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak 3- MEB onaylı bilgisayar işletmenliği sertifikasına sahip olmak veya öğrenim gördüğü Yüksek Öğretim Kurumunda bilgisayar dersleri gördüğünü belgelemek. 4- İkametgah Şartı İle İlgili Olarak; Suruç nüfusuna kayıtlı olmak veya ilan tarihi itibariyle son bir yıldır Suruç ta ikamet ediyor olmak (Söz Konusu İkametgah İle İlgili Unsurlar Belgelendirilecektir.) 5- Erkek Adaylar İçin en az B Sınıfı Sürücü Belgesine Sahip Olmak. 6-Yabancı dil şartı ile ilgili olarak Arapça veya Ülkemizde yaşayan dillerden Kürtçeye iyi derecede hakim olmak. (Yabancı dil şartı ile ilgili olarak belge istenecek veya mülakat yapılacaktır) 7- Vakfımız tarafından daha önce yapılan Personel işe alım (774173 nolu işe alım) mülakatında başarısız olanlar başvuru yapamayacaklardır. TESLİM EDİLECEK EVRAKLAR 1. Üzerinde TC Kimlik numarası yazılı bulanan nüfus cüzdanının önlü arkalı fotokopisi 2.Son 6 ay içerisinde çektirilmiş 4 adet biometrik fotoğraf. 3.2016 veya 2017 yılı KPSSP3 sınav Sonuç Belgesi 4. Adli Sicil Belgesi 5. Diploma veya Mezuniyet Belgesi Fotokopisi 6. Bilgisayar yeterlilik durumunu gösteren belgenin fotokopisi 7. Özgeçmiş. (Özgeçmiş adayların kendi el yazıları ile yazılmış olması ve mektubunda doğum yeri, doğum tarihi, eğitim durumu, iş deneyimleri, özel meziyet ve nitelikleri, bu işe neden başvurduğu, geleceğe dönük hedef ve amaçları, aile bilgileri, hobileri gibi konulardan bahsedilecektir.) 8. Sağlık raporu 9. İletişim Bilgileri ( e-posta ve telefon ) 10. İkamet Belgesi ve Adres Bilgileri Raporu 11. Erkek Adaylar İçin Askerlikle ilişkisi Olmadığına Dair Belge 12- Erkek Adaylar İçin en az B Sınıfı Sürücü Belgesi fotokopisi NOT: Belge teslimi şahsen yapılacak olup teslim edilecek belgelerinin aslı da ibraz edilecektir.