Bursa Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kaynak : Resmi Gazete
İlan Giriş : 14 Temmuz 2017 08:04, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Bursa Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Bursa Teknik Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesi ile 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu kanuna dayalı olarak çıkartılan ilgili yönetmelik hükümleri ve "Bursa Teknik Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi" doğrultusunda Öğretim Üyesi alınacaktır. Başvuru süresi, ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarih itibariyle başlar, onbeşinci (15.) günün mesai saati bitiminde sona erer. Ayrıntılı ilan metni ile formlar Üniversitemizin (www.btu.edu.tr) web sayfasının duyurular bölümünde mevcuttur. İlan olunur.

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ ALIMI İLAN TABLOSU

BİRİMİ: DOĞA BİLİMLERİ, MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Sıra No

Bölüm

Anabilim Dalı

Unvanı

Derece

Adet

Açıklama

1

Kimya

Kimya

Profesör

1

1

Lisans, Lisansüstü ve Doçentlik derecelerini Kimya alanından almış olmak. Bitkisel kaynaklı doğal bileşiklerin saflaştırma ve yapı tayini konularında çalışmaları olmak.

2

Kimya Mühendisliği

Kimya Mühendisliği

Profesör

1

1

Lisans, Lisansüstü ve Doçentlik derecelerini Kimya Mühendisliği alanından almış olmak. Kozmetik amaçlı yağ üretimi konularında çalışmaları olmak.

3

Elektrik-Elektronik Mühendisliği

Elektronik Mühendisliği

Doçent

2

1

Lisans ve Lisansüstü derecelerini Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği alanından almış olmak. Ses ve biyomedikal işaret işleme konularında çalışmaları olmak.

4

Bilgisayar Mühendisliği

Bilgisayar Mühendisliği

Yardımcı Doçent

4

1

Lisans ve Lisansüstü derecelerini Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar Sistemleri, Bilgisayar ve Kontrol veya Yazılım Mühendisliği alanlarının birinden almış olmak.

5

Çevre Mühendisliği

Çevre Mühendisliği

Yardımcı Doçent

5

1

Lisans ve Lisansüstü derecelerini Çevre Mühendisliği alanından almış olmak. Toprak kirliliği konularında çalışmaları olmak. İngilizce ders verme yeterliliğine sahip olmak.

6

Matematik

Matematik

Yardımcı Doçent

4

1

Lisans ve Lisansüstü derecelerini Matematik alanından almış olmak. Endüstriyel matematik ve dönel akışkanlar analizi konularında çalışmaları olmak. İngilizce ders verme yeterliliğine sahip olmak.

7

Enerji Sistemleri Mühendisliği

Enerji Sistemleri Mühendisliği

Yardımcı Doçent

4

1

Lisansüstü derecelerini Enerji Bilimi ve Teknolojisi alanından almış olmak. Nükleer enerji konularında çalışmaları olmak. İngilizce ders verme yeterliliğine sahip olmak.

8

Gıda Mühendisliği

Gıda Mühendisliği

Yardımcı Doçent

5

1

Lisans ve Lisansüstü derecelerini Gıda Mühendisliği alanından almış olmak. Gıda ambalajları konularında çalışmaları olmak.

9

Kimya

Kimya

Yardımcı Doçent

2

1

Lisans ve Lisansüstü derecelerini Kimya alanından almış olmak. İleri seramik malzemeler konularında çalışmaları olmak. İngilizce ders verme yeterliliğine sahip olmak.

BİRİMİ: İNSAN ve TOPLUM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

10

Sosyoloji

Genel Sosyoloji ve Metedoloji

Profesör

1

1

Lisansüstü ve Doçentlik derecelerini Sosyoloji alanından almış olmak. Toplumsal tabakalaşma konularında çalışmaları olmak.

11

İşletme

Üretim Yönetimi ve Pazarlama

Doçent

1

1

Lisans ve Lisansüstü derecelerini İşletme, Doçentlik derecesini Pazarlama alanından almış olmak. Satın alma davranışları konularında çalışmaları olmak.

BİRİMİ: ORMAN FAKÜLTESİ

12

Orman Mühendisliği

Orman Mühendisliği

Profesör

1

1

Lisansüstü ve Doçentlik derecelerini Botanik alanından almış olmak. Flora, bitki sosyolojisi ve vejetasyon veri tabanı konularında çalışmaları olmak.

13

Peyzaj Mimarlığı

Peyzaj Mimarlığı

Doçent

1

1

Lisans, Lisansüstü ve Doçentlik derecelerini Peyzaj Mimarlığı alanından almış olmak. Kentsel tasarım konularında çalışmaları olmak.

BİRİMİ: DENİZCİLİK FAKÜLTESİ

14

Denizcilik İşletmeleri Yönetimi

Deniz Ulaştırma ve İşletme Yönetimi

Doçent

1

1

Doçentlik derecesini Deniz ve Gemi Mühendisliği alanından almış olmak. Denizcilikte insan güvenilirliği analizleri konularında çalışmaları olmak. İngilizce ders verme yeterliliğine sahip olmak.

Not: Profesör ve doçent kadrolarına atanacaklar daimi statüde çalıştırılacaklardır.