İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

Kaynak : Posta Gazetesi
İlan Giriş : 03 Temmuz 2017 08:36, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN SÖZLEŞMELİ PERSONEL (657 SAYILI KANUNUN 4/B) ALIM İLANI

Üniversitemize 5620 Sayılı Kanun ve 06.06.1978 tarih ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılma? ına İlişkin Esaslar ile ek ve değişikliklerine göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre Üniversitemiz Turizm Fakültesi, Eğitim ve Uygulama Otelinde ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığında istihdam edilmek üzere, KPSS (B) gurubu puan sırasına konulmak kaydıyla sözleşmeli personel alınacaktır.

1- Başvuracak adaylarda yukarda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranır.

Genel Şartlar:

1. TC. vatandaşı olmak,

2. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

3. Değişik: 23/01/2008-5728/317md.) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşılar suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

4. Askerlik Durumu itibariyle;

a) Askerlikle ilgisi bulunmamak,

b) Askerlik çağına gelmemiş bulunmak.

c) Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

5. 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

2) İlan tarihinden 1 yıl öncesine kadar Sözleşmeli Personel Pozisyonunda çalışmamış olmak.

3) ilanımız yayınlandıktan sonra başvuru tarihi www.oau.edu.tr adresinde yayınlanacaktır. www.ogu.edu.tr adresinden temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Postayla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

4) KPSS (B) grubu puan sıralamasından sonra işe alınmaya hak kazananların isimleri, başvuru bitim tarihinden sonra www.ogu.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

İstenilen Belgeler:

1. Başvuru Formu

2. 1 Adet Fotoğraf (Başvuru Formuna yapıştırılacak)

3. Askerlik Terhis Belgesi (Erkek Adaylar için)

4. Sağlık Beyanı

5. Adli Sicil kaydının bulunmadığına dair yazılı belge veya beyanı

6. Diploma veya Mezuniyet Belge Fotokopisi

7. 2016 KPSS sınav sonuç belgesi

8. Nüfus cüzdanı fotokopisi

9. Başvurulacak ilgili unvana ilişkin tecrübe belgesi ve SGK Prim Dökümü (100 ve 101 Nitelik Koduna Başvuranlar tarafından eklenecektir.)

10. İlanda belirtilen belgeler yada sertifikalar (100 ve 101 Nitelik Koduna Başvuranlar tarafından eklenecektir.)