İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Foça Onarım Destek Kom. Engelli İşçi Alım İlanı

Kaynak : İşkur
İlan Giriş : 19 Haziran 2017 10:07, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Foça Onarım Destek Kom. Engelli İşçi Alım İlanı

ÇİĞLİ HİZMET MERKEZİ

FOÇA ONARIM DESTEK KOMUTANLIĞI
Son Başvuru Tarihi : 28 Haziran 2017
Yayınlanma Tarihi : 19 Haziran 2017

Genel Şartlar ve Notlar

ÖZEL ŞARTLAR:

1-Mesleki eğitim veren liselerin Elektrik ve Elekronik Teknolojisi , Bobinaj Teknisyenliği, Bobinaj, Bobinajcılık ve Bobinaj ve Bobinajcılık ile ilgili blmlerden birinden mezun olmak.

2- Dz Lise ve diğer dengi okul mezunlar iin ise ,( MEB) Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Ustalık Belgesi veya Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından verilen Elektrik ve Elekronik Teknolojisi , Bobinaj Teknisyenliği, Bobinaj, Bobinajcılık veya Bobinaj ve Bobinajcılık blmlerinden birine ait belge sahibi olmak.

İŞİN GEREKTİRDİĞİ DİĞER NİTELİKLER: 1- Her trl Motor Dalgı Pompa Motoru ve Trafo Sarımı

BAŞVURUDAKİ ENGEL GRUPLARI:

1-Zihinsel, ruhsal engeli olmayan

2-Nrolojik engeli olmayan

3-Her iki gzde grme engeli olmayan

4-İşitme engeli olmayan (Her iki kulakta işitme engeli olmayan)

5-Her iki st ekstremitede engeli olmayan

6-Alt ekstremitelerden en az birinde engeli olmayan

7-Onkolojik engeli olmayan

engel gruplarının başvuruları kabul edilecektir.

09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yrrlğe giren kamu kurum ve kuruluşlarında işi istihdamı ynetmeliğinin işi talebinde dikkat edilecek hususlar başlıklı 7 nci maddesinin (e) bendi gereğince engel grupları arasında ayrım yapılmasının uygun olup olmadığı Hizmet Merkezimiz Başkanlığında Sakatlar Konfederasyonundan bir temsilci katılımı ve işveren temsilcisi tarafından oluşturulan komisyon tarafından durum tutanak altına alınarak kısıtlamalara onay verilmiştir.

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE; ***Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gn ierisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Mdrlğmzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi zerinden başvuru yapabilirler. *** Mracaat tarihleri akışan , aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgc talebine durumu uyan iş arayan, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe başvuru yapabilir. *** Gereğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. ***Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seme Sınavı (EKPSS) sonuları geerli olup, KPSSP94 puan trnden en az 0 puan alan adayların başvuruları kabul edilecektir. *** Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrbe, ncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya szl sınavdan nce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden ıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. ***Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (nceliklilerden) mracaat eden adaylar ierisinden ncelik belge tarihlerine gre talep sayısının katını gemeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını aıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. ***Son mracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş gn başvurular kabul edilecektir. *** Merkezi sınav kapsamında mracaat eden adaylar ierisinden en yksek puan alandan başlamak zere talep sayısının katı olacak şekilde dzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. ***İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya szl sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. ***Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları srekli veya geici işgc talebine işverence davet edildikleri hlde mcbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda srekli işi statsnde işe yerleşenlerin ncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

Meslek Bilgileri

MeslekDeneyim (Yıl)Öğrenme Türü
Elektrikçi (Genel) (Bobinajcı-Elektrik (Bobinaj Sarma Operatörü))

Öğrenim Bilgileri

Genel Birim AdıGenel Bölüm AdıÖğrenim Seviyesi
Lise ve Dengi Okul Farketmez Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
Lise ve Dengi Okul Bobinaj Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
Lise ve Dengi Okul Bobinaj ve Bobinajcılık Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
Lise ve Dengi Okul Bobinajcılık Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
Lise ve Dengi Okul Elektrik-Elektronik Teknolojisi Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Sınav Bilgileri

Sınav KategorisiSınav AdıSınav Puan TürüEn Az Puan LimitiSınav Giriş Tarihi
Kamu Personel SınavlarıKPSSEKPSS0

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : ONARIM DESTEK KOMUTANLIĞI FOÇA /
FOÇA
İZMİR / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :

İrtibat Bilgileri

Adı SoyadıAYDIN SAĞLAM
ÜnvanıDZ.ALB FOÇA ONR.DES .K.LIĞI
Telefon No0232-8125679
E-Posta

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 1
Çalışma Şekli Daimi / Deneme Süreli