Memurlar.Net
Yazdırma Seçenekleri : Renkli Yazdır Siyah Beyaz Yazdır Resimleri Gizle
https://ilan.memurlar.net/ilan/38702/osmaniye-korkut-ata-univ-ogretim-uyesi-alim-ilani.html
Yazdırılma Tarihi : 29 Mart 2024 Cuma 13:54

Osmaniye Korkut Ata Üniv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

Haber Tarihi : 15 Mayıs 2017 09:44
Osmaniye Korkut Ata Üniv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

T.C. OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz Kadirli Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesine, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesi, 2547 sayılı Kanunun 23. maddesi, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliği hükümleri ile Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Atama ve Yükseltme Yönergesi uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. İlanla ilgili tüm bilgiler Üniversitemizin www.osmaniye.edu.tr internet adresinde yer almaktadır.

YARDIMCI DOÇENT İÇİN:

Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracakların başvurdukları birim ve anabilim dalını belirten dilekçelerine, özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı sureti, lisans, yüksek lisans, doktora, yabancı dil belgesi, yayın listesi ile (4) dört takım halinde hazırlayacakları bilimsel çalışma ve yayın dosyalarını ekleyerek, Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvuruda bulunulması gerekmektedir.

- Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanması gerekmektedir.

- Herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesini müracaat belgesine ekleyerek ibraz edeceklerdir.

- Başvuru süresi ilanın yayım tarihi itibariyle on beşinci günün mesai bitimidir. Belirtilen koşulları taşımayan, eksik belge ile yapılacak başvurular, süresi içinde yapılmayan ve posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

İlanla ilgili tüm bilgiler Üniversitemizin www.osmaniye.edu.tr internet adresinde yer almaktadır.

Birimi Bölümü ABD/Program Kadro Ünvanı Adet Açıklamalar
Kadirli Sosyal ve Beşeri Bilimler Fak. Bilgi ve Belge Yönetimi
Bilgi ve Belge Yönetimi Yrd. Doç. Dr. 1 Ortaçağ tarihi alanında doktora yapmış
olmak, Osmanlı Tarihlerinde Selçuklularla
İlgili çalışmaları olmak.
Kadirli Sosyal ve Beşeri Bilimler Fak. Bilgi ve Belge Yönetimi Bilgi ve Belge Yönetimi Yrd. Doç. Dr. 1 Eskiçağ tarihi alanında doktora yapmış
olmak, Hellenistik ve Roma Dönemi
çalışmaları olmak.
Kadirli Sosyal ve Beşeri Bilimler Fak. Bilgi ve Belge Yönetimi Bilgi ve Belge Yönetimi Yrd. Doç. Dr. 1 Yakınçağ Tarihi alanında doktora yapmış
olmak, biyografi çalışmaları olmak.