İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Artvin İl Özel İdaresi Eski Hükümlü İşçi Alım İlanı

Kaynak : DPB
İlan Giriş : 06 Nisan 2017 17:49, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Artvin İl Özel İdaresi Eski Hükümlü İşçi Alım İlanı

ARTVİN İL ÖZEL İDARESİ ESKİ HÜKÜMLÜ İŞÇİ ALIM İLANI

19.09.2009 Tarih ve 27354 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yararlananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik Hükümlerine göre Artvin İl Özel İdaresinde İstihdam edilmek üzere aşağıda unvanı belirtilen pozisyonda 1 adet Eski Hükümlü Belirsiz Süreli (Daimi İşçi) personel alımı yapılacaktır.

Müracaatlar 10.04.2017 - 19.04.2017 tarihleri arası Artvin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne yapılacaktır.

Kura çekimi Artvin İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Sal onunda 28.04.2017 Tarihinde Saat 10.30 da Noter tarafından yapılacaktır.

İL ÖZEL İDARESİ

ESKİ HÜKÜMLÜ

KADRO UNVANI

ARTVİN

1

Beden İşçisi(Genel)

GENEL ŞARTLAR

a) Tecrübe Şartı gereken kadrolara başvuru yapan adaylar, bu durumu belgeleyemedikleri taktirde evrakları teslim alınmayacak ve sözlü sınava kabul edilmeyecek.

b) Noter huzurunda kura çekimi İl Özel İdaresince yapılacak olup kura sonuçları ile açık Eski Hükümlü kadrosu İŞKUR tarafından belirtilen adayların listesi İl Özel İdaresi İnternet Sitesinden İlan edilecektir.

Adaylar ;

1 Öğrenim Belgesi ,

2 T.C. Kimlik Numarasının yazılı olduğu Adli Sicil Arşiv Kaydı (Adli sicil kaydı bulunması halinde mahkeme kararı ile birlikte getirilecektir.)

3 Asli ibraz edilmek üzere Nüfus Kayıt örneği veya Nüfus cüzden fotokopisi,

4 Askerlik durum belgesi, (Erkek Adaylar için Askerlik Terhis tescil veya muaf olduğunu belirtir belge)

5 Noter kura çekimi sonrasında mülakatı kazanan adayların iş talep dilekçesi örneklerini adreslerine gönderilecek tebligatta belirtilen Artvin İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne 10.05.2017 tarihine kadar elden teslim etmeleri gerekmektedir.

c) Yukarıda istenen belgeleri getirmeyen adaylar sözlü sınava alınmayacaktır. Sözlü sınav yeri, tarihleri ve saati Artvin İl Özel İdaresi İnternet sitesinden duyurulacak ve ayrıca adayların adreslerine tebligatla bildirilecek veya evrak tesliminde tebliğ edilecektir. Sözlü sınav Artvin İl Özel İdaresi tarafından yapılacak olup; Sözlü sınavda başarılı olan adayların asıl ve yedek listesi Artvin İl Özel İdaresi İnternet Sitende yayınlanacaktır.

d) İşe alınacak İşçilerin deneme süresi 60 gün olup, deneme süresi içinde başarısız olanların iş akdi fesh edilecektir.

e) Sözlü sınavda başarılı olanların ataması İl Özel İdaresi tarafından yapılacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Orhan YAZICI Genel Sekreter