İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kaynak : DPB
İlan Giriş : 24 Mart 2017 07:48, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Aşağıda Bölüm ve Anabilim Dallarına adet ve koşulları belirtilen Üniversitemiz Birimlerinde açık bulunan kadrolara 2547 Sayılı Yasanın ilgili maddelerine göre Öğretim Üyesi alınacaktır.

Yardımcı Doçent kadrolarına devamlı statüye göre atama yapılacaktır. Adayların istenilen belgelerle birlikte ilanın yayımı tarihinden itibaren 15 gün içerisinde Rektörlüğümüze, şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Kadrolara müracaat eden adayların Akdeniz Üniversitesi Senatosu tarafından kararlaştırılan ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca kabul edilen "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerine" uymaları gerekmektedir. Bu Kriterlere uymayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Konu hakkında gerekli bilgiler Rektörlük Personel Daire Başkanlığından ya da http://personel.akdeniz.edu.tr/duyurular adresinden öğrenilebilir. Bu adresteki değerlendirme tablosunun doldurularak başvuru dilekçesine eklenmesi.

Üniversitemizde görev yapan akademik personelin atama işlemlerinde güncellenmiş AVES bilgilerinin bir çıktısının başvuru belgelerine eklenmesi gerekmektedir.

Doktora unvanı Yurtdışından alınmış ise Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca denkliğinin onaylandığını gösterir belgenin eklenmesi gerekmektedir.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

YARDIMCI DOÇENTLER İÇİN

2547 Sayılı Yasanın 23.maddesinde belirtilen şartları taşımak,

Dilekçe (Adayların hangi dilden sınava gireceklerini belirtmesi)

Özgeçmiş

Bilimsel çalışma ve yayınlarından 4'er takım Lisans, Yüksek Lisans, doktora belgesi,

1 adet fotoğraf

Nüfus Cüzdanı fotokopisi,

BİRİMİ

BÖLÜM

A.B.D.

UNVANI

DERECE

ADET

AÇIKLAMA

Serik İşletme Fakültesi

Ekonomi ve Finans

Ekonomi ve Finans

Yrd.Doç.

5

1

İktisat veya İşletme Bölümü Doktora mezunu olmak.