İstanbul Sancaktepe SYDV Personel Alım İlanı

Kaynak : aile.gov.tr
İlan Giriş : 06 Mart 2017 10:03, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İstanbul Sancaktepe SYDV Personel Alım İlanı
SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ Son Başvuru : 14.03.2017
İl İSTANBUL İlçe SANCAKTEPE Alınacak Sayı 2
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ
Açıklama - Bilgisayar Ofis programlarına hakim olmak. (Word, Excell vb. temel bilgisayar programlarını, donanımlarını ve ekipmanlarını iyi düzeyde kullanabilmek)
- 4 Yıllık Yüksek Öğretim Kurumlarının Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler bölümlerinin birinden mezun olmak.
- En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak
- Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi 1- 4 Yıllık Yüksek Öğretim Kurumlarının Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler bölümlerinin birinden mezun olmak. 2- İşe Alım sürecinde geçerli olan (2016 yılı) Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 Puan Türünde en az 60 puan almış olmak 3- Sosyal iletişim becerisine sahip olmak 4- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı veya Özrü bulunmamak. 5- En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. 6- Bilgisayar Ofis programlarına hakim olmak. (Word, Excell vb. temel bilgisayar programlarını, donanımlarını ve ekipmanlarını iyi düzeyde kullanabilmek) 7- İstanbul İl sınırları içinde ikamet etmek. (Anadolu yakasında ikamet edenler öncelikle değerlendirilecektir.) 8- Sınavda başarılı olup işe başlayan adayla işe başladıktan sonra üç yıl içersinde işten ayrılmayacağına dair tazminat hükümlü ayrıca özel bir sözleşme Mütevelli Heyetinin uygun görmesi durumunda imzalanacaktır.